Здравей Гост

ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010

• 109 Отговора
  • 17551 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010
« Отговор #20 -: Август 25, 2010, 01:25:38 pm »
Така ,че това пълнолуние със сигурност ще ти донесе събитие ....

въпросът е какво ще е то и дали ще е в моя полза.

Виж ся, тя твойта е много оплетена работа-па строителя, па брат, па лели и чичовци... ;D Транзитните Юпитер и Уран в Риби правят тригон с твоя Юпитер в Рак, Сатурн е в 9 дом - съдебни дела и е в съвместим знак със светилата, Меркурий е във Везни - върви към тригон със светилата ти, Новолунието ти е връз МЦ и вървят към тригон и те със светилата. Не може да очакваш събитие и да няма никаква квадратура или опозиция. Нали те предизвикват събитията? Транзитния Марс прави тригон към управителя на 2-я ти дом, към нат. Юпитер и към транз. Юпитер и Уран. В 3 дом имаш интерсептирани Риби, а тран. Марс е в съвпад с управителя на интерсепт. Риби. Мисля, че всичко ще свърши в твоя полза.  

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Август 25, 2010, 01:30:10 pm »
Виж как Кардиналните не питаме " Е и ? "   ;D
Новините и събитията идват едно след друго - то какво ли не мина

Не си съвсем права. За да питам, значи търся допълнителна информация. И аз имам кардинални планети, които са ми управители на главни оси (1-ви и 4-ти дом): Марс и Юпитер в квадрат помежду си. Но понеже е в последната декада, не съм мислела, че толкова скоро може да има събития (кардиналния тао-квадрат е все още се изявяваше в първата декада). Но...както се казва, никой не е застрахован - вземайте под внимание лунациите!

Слагам тук картата си с транзитите за разглеждане. Доста съм стъписана - Марс ми управлява 4-ти дом и се намира в 10-ти, а оста на пълнолунието се пада точно върху наталния ми Марс (Слънцев съвпад, Луна в опозиция). Моля, кажете какво да очаквам!?

Небесна, качи моля те и солара за 2010/2011. Така по-сигурно може да се изкаже човек. Пък и прогресивната Луна кажи къде е. Тъкмо бях зяпнала лунациите и картата на БГ.....с тези земетресения не мога да спя от страх.  :-[

Добре, Скарлет, но ще ги сложа в Темата на Небесна, за да не занимавам със себе си всички, които влизат тук. Благодаря!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #22 -: Август 25, 2010, 03:11:26 pm »
Много интересно наистина.
На мен първото пълнолуние,ще ми е в съвпад с нат слънце в 9ти дом и опозиция плутон.(3ти)
А второто ще бъде в 10ти дом,в тригон с юпитер в 6ти.
На деня на първото пълнолуние,трябва да започне първият ми работен ден във фирмата където, отсъствах  3години.Но тъй като съм на път да я сменя,е възможно да съм на новото работно място :-\Знам ли?

« Отговор #23 -: Август 25, 2010, 04:46:08 pm »
Много странно, първото пълнонуние астрокма ми го дава в Риби на 25гр. там ми е на 2-3гр от наталното Слънце, то е в 28ми гр. и ми опозира натален Сатурн - Сатурн и Луната са ми в 2 интерсептирани дома  - 3 и 9, бая сложнчко ще ми се види! Явно ще са съдебни дела за семейството  :-X
Октомврийското пък ми е на ДЦ ими квадратира МЦ и е в опозиция на транзитно Слънце на АЦ. Слънцето е У10. Имате ли идея дали трябва да се притеснявам за работата си?

*

Uran

• 6041
« Отговор #24 -: Август 25, 2010, 04:56:29 pm »
Toва пълнолуние в овен ми е в точен съвпад с натални Венера,Хирон, СЛВ в 9 дом и по-широк (2-3*) с натални Уран и Юпитер в 3 дом.
Смляха ми тази ос.

« Отговор #25 -: Август 25, 2010, 05:03:09 pm »
на мен от слънчевото затъмнение ми е тръгнало така, Уран

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #26 -: Август 25, 2010, 06:41:43 pm »
Много странно, първото пълнонуние астрокма ми го дава в Риби на 25гр. там ми е на 2-3гр от наталното Слънце, то е в 28ми гр. и ми опозира натален Сатурн - Сатурн и Луната са ми в 2 интерсептирани дома  - 3 и 9, бая сложнчко ще ми се види! Явно ще са съдебни дела за семейството  :-X
Октомврийското пък ми е на ДЦ ими квадратира МЦ и е в опозиция на транзитно Слънце на АЦ. Слънцето е У10. Имате ли идея дали трябва да се притеснявам за работата си?

Изчислено е до минутка и много коректно от астрокома и картата е на първата страница на темата! ;) :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #27 -: Август 25, 2010, 08:08:51 pm »

Ти пък ... що да се сърдя?!  ;D
Той Господ си знае работата! Ако пътищата ни с тоя мъж се разделят, значи така трябва.
Ще пиша, ако има събитие. Интересно ми е какво ще е то?
Миналото ми беше в 10 дом и ми донесе нова работа  ;D.

добре, радвам се..защото съм забелязала, че ти все търсиш причината и вината в себе си, а то понякога си е просто в другия или в нещо отвън..и просто не се получва..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Септември 08, 2010, 03:56:15 pm »
Да видиме как ще завърши започнатото на Новолуние до Пълнолуние.
Предлагам да го наблюдаваме и  обсъдиме по-късно, или когато му дойде времето.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Orion

• 28
« Отговор #29 -: Септември 08, 2010, 08:21:11 pm »
Здравейте! Отдавна не съм влизал във форума, че бях на път и преди седмица се върнах. Едното пълнолуние е в опозиция на плутона ми. Нали плутон скорпион управляваше? А той ми е на върха на 7 дом.  :mellow: Лоша работа май. Вече съм свикнал да ме изоставят... та нищо ново.

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Септември 08, 2010, 08:31:13 pm »
Здравейте! Отдавна не съм влизал във форума, че бях на път и преди седмица се върнах. Едното пълнолуние е в опозиция на плутона ми. Нали плутон скорпион управляваше? А той ми е на върха на 7 дом.  :mellow: Лоша работа май. Вече съм свикнал да ме изоставят... та нищо ново.

Здравей , а нещо по Новолунието днес? :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #31 -: Септември 08, 2010, 08:37:30 pm »
Здравейте! Отдавна не съм влизал във форума, че бях на път и преди седмица се върнах. Едното пълнолуние е в опозиция на плутона ми. Нали плутон скорпион управляваше? А той ми е на върха на 7 дом.  :mellow: Лоша работа май. Вече съм свикнал да ме изоставят... та нищо ново.

Такива където са си заминавали и са се връщали сме ги виждали доста. Ти си петия за деня. ;D

За шестия обявявам награда - бутилка "Jameson".. ;) ;D
« Последна редакция: Септември 08, 2010, 08:46:22 pm от Mia21 »

*

Divna

« Отговор #32 -: Септември 09, 2010, 02:04:42 am »
Здравейте! Отдавна не съм влизал във форума, че бях на път и преди седмица се върнах. Едното пълнолуние е в опозиция на плутона ми. Нали плутон скорпион управляваше? А той ми е на върха на 7 дом.  :mellow: Лоша работа май. Вече съм свикнал да ме изоставят... та нищо ново.

Такива където са си заминавали и са се връщали сме ги виждали доста. Ти си петия за деня. ;D

От мен пък е шам фъстъка  ;D

*

Orion

• 28
« Отговор #33 -: Септември 09, 2010, 08:35:21 am »

Радвам се че си добра по математика. Може да изпием заедно бутилката Jameson. А щом ще има и шам фастък още по-добре. Ще има пикник.  :49:

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #34 -: Септември 09, 2010, 08:50:04 am »
И аз обичам пикниците.  ;D Може да направим цял събор. Не се връзвай на всяка приказка. Тук така си контактуваме ......  ;)

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Отговор #35 -: Септември 12, 2010, 02:49:11 pm »
Пълнолунието от 23ти съвпада с есенното равноденствие-това не се случва често,за пример последният път е било през 1972.

През 1972 можем да видим какво е ставало,примерно имало е тежко земетресение :

1972 - Земетресение с магнитуд 6,5 по Скалата на Рихтер разрушaва Манагуа, столицата на Никарагуа,
като загиват 10 000 души, a 80 % от сградите са изравнени със земята.

Днес имах много силен сън,дали заради Луната в Скорпион и това че спах върху памук зареден от две силни икони на Дева Мария, сънувах баба ми,която се казваше така (и беше Скорпион) и ми каза,че след седмица,седмица и половина,ще се изгради мрежа около земята,като всяка една душа такава като нея застава на определена точка и се свързва с другите,видях тези души в бледо синкава светлина,как по цялата земя създават тази мрежа(погледа ми беше от космоса-земята като топка в мрежа).До колкото разбрах или усетих-нещо щяло да се случи тогава  :unsure: И тази мрежа или ще е някаква защита или нещо ще задържи енергията или това което ще се появи тогава :-\ Но ставаше въпрос за глобален процес.

И тъй като се замислих какво има горе долу по това време-се сетих че тогава е равноденствието.А то се оказа,че и с Пълнолуние.

« Отговор #36 -: Септември 12, 2010, 02:55:46 pm »
Синухе да си призная и аз от една седмица спя така но с еда малка икона на Дева Мария и сънувам много странни сънища за хората около мен все едно че нещо иска да ми подскаже моята закрилница!
Докато дишаш...надявай се!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #37 -: Септември 12, 2010, 02:56:33 pm »
Лелеле Синухе,направо изтръпнах :unsure:
Дали е някакъв пророчески сън?И каква ли е тази мрежа?

*

Divna

« Отговор #38 -: Септември 12, 2010, 03:03:27 pm »
Пълнолунието от 23ти съвпада с есенното равноденствие-това не се случва често,за пример последният път е било през 1972.

През 1972 можем да видим какво е ставало,примерно имало е тежко земетресение :

1972 - Земетресение с магнитуд 6,5 по Скалата на Рихтер разрушaва Манагуа, столицата на Никарагуа,
като загиват 10 000 души, a 80 % от сградите са изравнени със земята.

Днес имах много силен сън,дали заради Луната в Скорпион и това че спах върху памук зареден от две силни икони на Дева Мария, сънувах баба ми,която се казваше така (и беше Скорпион) и ми каза,че след седмица,седмица и половина,ще се изгради мрежа около земята,като всяка една душа такава като нея застава на определена точка и се свързва с другите,видях тези души в бледо синкава светлина,как по цялата земя създават тази мрежа(погледа ми беше от космоса-земята като топка в мрежа).До колкото разбрах или усетих-нещо щяло да се случи тогава  :unsure: И тази мрежа или ще е някаква защита или нещо ще задържи енергията или това което ще се появи тогава :-\ Но ставаше въпрос за глобален процес.

И тъй като се замислих какво има горе долу по това време-се сетих че тогава е равноденствието.А то се оказа,че и с Пълнолуние.

Синухе, и какво е твоето предположение?
Смяната на сезоните оказва влияние върху енергийния баланс на хората също. Все пак тясно свързани сме с природата. Тя е част от нас и ние сме част от нея.

*

Divna

« Отговор #39 -: Септември 12, 2010, 03:06:36 pm »
Синухе да си призная и аз от една седмица спя така но с еда малка икона на Дева Мария и сънувам много странни сънища за хората около мен все едно че нещо иска да ми подскаже моята закрилница!

И аз да се причисля към групата на сънуващите напоследък.
Сънувам и то не много приятни сънища. А имаше един дълъг период, в който не бях сънувала.
Явно е от Луната, която премина през 12ти я ми дом и сега е в Скорпион.