Има много силна символика в съня ти определено, незнам до колко може да се нарече пророчески. Ти чете ли наскоро какво писа Кайли?
Тя говори с думите на Кабала, запозната съм само повърхностно, но и това ми е достатъчно да преценя, че нещата са свързани.
Гал Сасон в своята лекция посочи знака Везни като изключително важен, като обединяващ и събиращ любовта на всички, тоест това е знака, в който се търси баланса в отношенията, търси се компромиса в името на едно цяло, като антипод на Овен-а - Аз, Везните са Ние. Нишките, които ни свързват /в съня ти/ - ето го намека отново за това, към което трябва да се стремим /може би/.
Есенното равноденствие е сред смятаните за най-енергийни дни в годината. Увеличава се тя, с нея нараства и възможността пълноценно да се свържем един с друг, а може би това е знак, че на теб ти се дава такъв шанс. Мисля, че ти най-добре го усещаш вътре в себе си конкретно в личен аспект какво му е значението, но съня не е само личен, определено.
По пълнолуние също се смята, че енергията е висока и на мен ми звучи като завършване на някакъв цикъл със сигурност. Настъпва най-мрачната част от него обаче ми се струва или поне така съм склонна да го приема, предвид значението на тази част от годината. Във всеки случай е много вероятно да ни се дава възможност да почерпим сила от природата, която ще ни трябва по-късно при окончателното приключване на процеса и промяната, която се очаква да настъпи /тук леко теоретизирам, тъй като тя няма да е така доловима от повечето-мое мнение/.