Здравей Гост

ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010

• 109 Отговора
  • 17528 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010
« Отговор #40 -: Септември 12, 2010, 03:27:52 pm »
Синухе , около замята винаги има такава мрежа.
След като смъртта е само на 20 см , зад едното ни рамо , за какво приказваме....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #41 -: Септември 12, 2010, 03:29:48 pm »
Има много силна символика в съня ти определено, незнам до колко може да се нарече пророчески. Ти чете ли наскоро какво писа Кайли?

Тя говори с думите на Кабала, запозната съм само повърхностно, но и това ми е достатъчно да преценя, че нещата са свързани.

Гал Сасон в своята лекция посочи знака Везни като изключително важен, като обединяващ и събиращ любовта на всички, тоест това е знака, в който се търси баланса в отношенията, търси се компромиса в името на едно цяло, като антипод на Овен-а - Аз, Везните са Ние. Нишките, които ни свързват /в съня ти/ - ето го намека отново за това, към което трябва да се стремим /може би/.

Есенното равноденствие е сред смятаните за най-енергийни дни в годината. Увеличава се тя, с нея нараства и възможността пълноценно да се свържем един с друг, а може би това е знак, че на теб ти се дава такъв шанс. Мисля, че ти най-добре го усещаш вътре в себе си конкретно в личен аспект какво му е значението, но съня не е само личен, определено.

По пълнолуние също се смята, че енергията е висока и на мен ми звучи като завършване на някакъв цикъл със сигурност. Настъпва най-мрачната част от него обаче ми се струва или поне така съм склонна да го приема, предвид значението на тази част от годината. Във всеки случай е много вероятно да ни се дава възможност да почерпим сила от природата, която ще ни трябва по-късно при окончателното приключване на процеса и промяната, която се очаква да настъпи /тук леко теоретизирам, тъй като тя няма да е така доловима от повечето-мое мнение/.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #42 -: Септември 12, 2010, 03:43:50 pm »
Съни, а аз си мисля, че именно енергията тогава спада. Иначе защо листата на дърветата започват да окапват. Природата сменя своя облик за кратък период от време. Слънцето не е така жарко и изпепеляващо. Птиците отлитат на юг ...
Този преход съчетан едновременно с пълнолунието може би ще покаже край на нещо, защото единия природен феномен показва завършек и другия също. Може обаче да се получи и дисбаланс, защото енергията на единия е слаба, а на другия силна.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #43 -: Септември 12, 2010, 03:48:27 pm »
Това следва нататък, аз съм го написала. Но самото есенно равноденствие е силен момент. Съгласна съм с теб, настъпва застой, но е само привиден, подготвя се почвата за раждането.    
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 04:14:07 pm от sunrain »

*

Divna

« Отговор #44 -: Септември 12, 2010, 03:55:16 pm »
Това е много критичен момент за организма и психиката на хората.
Енергията ни отслабва, а оттам и имунната ни система. Това е пиковия период на хората с ментални проблеми. Най-много самоубийства стават именно през този период /вече съм писала по този въпрос, обосновавайки се на психологията/.
Това е периодът на депресивните състояния.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #45 -: Септември 12, 2010, 03:58:54 pm »
Значи познай какво ни чака във форума още.  ;D

Встрани от шегата през този период обаче има и нещо, че като се затворим и вглъбим се обръщаме към себе си и своята същност, разчитаме повече на усещанията си, интуицията ни води към дълбочината на всичко, търсим неговите корени, не сме отворени навън, а навътре или към най-близките си, с които сме силно свързани.  
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 04:13:06 pm от sunrain »

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Септември 12, 2010, 04:09:44 pm »
За форума не знам , но със сигурност знам , че не са случайни двете пълнолуния в овен.
Наред с това , по това време Юпитер , Уран , Нептун и Хирон ще бъдат ретро. Меркурий е все още в сянката на своя ретро ход.
Като цяло съм леко притеснена , мисля , че това ще бъде сериозен световен период , процеси от вън ще засегнат и Балканите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #47 -: Септември 12, 2010, 04:17:22 pm »

Значи познай какво ни чака във форума още.  ;D

Ааааа, не, аз излизам в отпуск след 20 септември за един месец, докато ми мине Марсовата опозиция.  :57: :57:  И без това имам доста да пиша. Ще се отдам на това.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #48 -: Септември 12, 2010, 06:23:42 pm »

Определено ще е много важен момент-мисля че до 2 седмици след това,нещо значимо засягащо целия свят ще се появи или ще се разбере,но ще е по-скоро последствие,а не нов процес  :unsure:

Написах малко по-горе

За форума не знам , но със сигурност знам , че не са случайни двете пълнолуния в овен.
Наред с това , по това време Юпитер , Уран , Нептун и Хирон ще бъдат ретро. Меркурий е все още в сянката на своя ретро ход.
Като цяло съм леко притеснена , мисля , че това ще бъде сериозен световен период , процеси от вън ще засегнат и Балканите....
Обединяване добре-но защо мъртвите души го правят това,а не живите?Явно те са пазителите и имат поглед върху циклите и предстоящите промени.Но усетих,че ако това е някаква защита е свързано с нещо опасно,което може да стане.

Синухе , няма мъртви души- има мъртви тела.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #49 -: Септември 13, 2010, 12:45:18 pm »
 двете пълнолуния са ми по важни точки и на оси  и ще видим накъде ще тръгнат нещата;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #50 -: Септември 13, 2010, 01:35:10 pm »
Първото ми е близо до Слънцето и на квадрат от възлите, а второто е върху Меркурий...
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #51 -: Септември 13, 2010, 02:15:50 pm »
На мен лично първото пълнолуние не ми харесва.  :-X В картата на пълнолунието куспидата на 8 дом е в критични градуси /както междувпрочем и Слънцето и Луната/, в съвпад с Бетелгейзе. Нептун пък е в съвпад с точката на смъртта в 3 дом, а управлява 4 дом. Синастрично това пълнолуние сериозно акцентира хороскопа на България - осите от картата на пълнолунието акцентират оста 4/10 домове, МЦ е в 8 дом на БГ.  Марс е в точна опозиция на наталните Слънце и Уран на ИЦ. :-X
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 02:32:24 pm от Скарлет »

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #52 -: Септември 13, 2010, 07:39:35 pm »
На мен лично първото пълнолуние не ми харесва.  :-X В картата на пълнолунието куспидата на 8 дом е в критични градуси /както междувпрочем и Слънцето и Луната/, в съвпад с Бетелгейзе. Нептун пък е в съвпад с точката на смъртта в 3 дом, а управлява 4 дом. Синастрично това пълнолуние сериозно акцентира хороскопа на България - осите от картата на пълнолунието акцентират оста 4/10 домове, МЦ е в 8 дом на БГ.  Марс е в точна опозиция на наталните Слънце и Уран на ИЦ. :-X
И какво...сега? Ще умиргаме ли? :unsure: :(
Казвайте да се подготвяме психически.Че нещо напоследък съм взела-дала от психясване :'(

*

veselina

« Отговор #53 -: Септември 20, 2010, 01:22:14 pm »
Здравейте,така като прочетох всички коментари разбрах ,че сте доста на вътрре в тея неща :Д Попринцип мн се интересувам от зодията ми и ми е интересно какво ще става на 23 хаха........ е,нече ще седна на някои стол и ще чакам да се случи нещо но ...... сигорно ще става нещо :):)) Имам един въпрос ...... обяснете ми защо когато има пълнолуние сън неме хваща цяла нощ?!Някои казват че си внушавам,аз пък съм сигорна не е случайно....... :-[ :-[ :-[ дано някои обърне внимание на писаницата ми хахаха

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Септември 20, 2010, 01:25:14 pm »
Здравейте,така като прочетох всички коментари разбрах ,че сте доста на вътрре в тея неща :Д Попринцип мн се интересувам от зодията ми и ми е интересно какво ще става на 23 хаха........ е,нече ще седна на някои стол и ще чакам да се случи нещо но ...... сигорно ще става нещо :):)) Имам един въпрос ...... обяснете ми защо когато има пълнолуние сън неме хваща цяла нощ?!Някои казват че си внушавам,аз пък съм сигорна не е случайно....... :-[ :-[ :-[ дано някои обърне внимание на писаницата ми хахаха

Obiknovenno това се случва при хора с луна във воден знак , както и хора родени при новолуние и пълнолуние.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #55 -: Септември 20, 2010, 01:27:34 pm »
Писаницата хаха "звучи" познато.  ;D

*

veselina

« Отговор #56 -: Септември 20, 2010, 01:34:35 pm »

Да както и усмивките,ника и никак не е случаен-Веселина  ;D
[/quote]
това не го разбрах много хахаххаа

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #57 -: Септември 20, 2010, 01:37:39 pm »
Дали е познато или не, това за мен не е важно. Всеки има право да пише с какъвто иска ник /важното е да спазва правилата на форума/, но не съм съгласна изобщо, че само водните Луни или родените по ново- и пълно-луние могат да имат нарушен сън тогава. По мои наблюдения зависи в кои знаци е то и какви аспекти прави към наталната Луна или Слънце - като основен източник на енергия. Моята Луна не е водна, както всички знаят, но около пълнолунията и новолунията сънят ми е затруднен. Освен това, голямо значение има и психическото здраве на индивида. Колкото е по-стресиран в ежедневието, съответно е най-чувствителен при промените на Лунните фази.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #58 -: Септември 20, 2010, 01:39:21 pm »
Става дума, че е гавра, но щом ти се пише... :blink: 

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #59 -: Септември 20, 2010, 01:44:52 pm »
Става дума, че е гавра, но щом ти се пише... :blink: 

Аз не го възприех така, но щом казвате....аз само изказах мнение, пък ......  ;)