нещо не се появиха събития.
Цитат на: Vision в Август 25, 2010, 06:42:07 amЦитат на: Divna в Август 25, 2010, 12:24:15 amПълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден . И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат. не се сърди, но ще споделя какво мисля за това..мисля че ще е окончателно приключване на връзката с приятелят ти и не много след това- започване на връзка с друг, този път без драми, пълноценно..поне ти го пожелавам..този човек нещо не те усеща..прекалено много емоции, повечето негативни..има и по- добър начин..и по- добър живот..много се чудя дали да го пускам, ама ще рискувам.. Ти пък ... що да се сърдя?! Той Господ си знае работата! Ако пътищата ни с тоя мъж се разделят, значи така трябва. Ще пиша, ако има събитие. Интересно ми е какво ще е то?Миналото ми беше в 10 дом и ми донесе нова работа .
Цитат на: Divna в Август 25, 2010, 12:24:15 amПълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден . И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат. не се сърди, но ще споделя какво мисля за това..мисля че ще е окончателно приключване на връзката с приятелят ти и не много след това- започване на връзка с друг, този път без драми, пълноценно..поне ти го пожелавам..този човек нещо не те усеща..прекалено много емоции, повечето негативни..има и по- добър начин..и по- добър живот..много се чудя дали да го пускам, ама ще рискувам..
Пълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден . И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат.
Нищо не споделяте..., а след 10 дни идва и другото пълнолуние.... :rolleyes:
Цитат на: Марая в Октомври 13, 2010, 11:45:34 pmНищо не споделяте..., а след 10 дни идва и другото пълнолуние.... :rolleyes: Аз ще чакам ноемврийското новолуние. Тогава имам по-точни аспекти, дори осите съвпадат с тези от солара ми. :rolleyes:
Моите адмирации към Вижън!Вижън, друг път хич да не мислиш като решиш да пускаш нещо дето го мислиш. Последното пълнолуние наистина ми донесе окончателно прекратяване на дългогодишна връзка. Следващото не знам какво ще ми донесе . По оста 12/6 е.
Аз разбрах веднага какъв е проблема. Транзитите ми помогнаха да сваля "розовите очила" за което съм много доволна При това пълнолуние също имам точни съвпади, като Венера ми е отново върху Луна /но този път е ретроградна/, а Меркурий ми е на Асцендента. Ще видим тоя път какво ще излезе. Последното пълнолуние беше трепач направо откъм събитийност. Няма да го забравя никога. Явно при мен пълнолунията са много действащи.
Цитат на: Divna в Октомври 14, 2010, 09:10:51 amАз разбрах веднага какъв е проблема. Транзитите ми помогнаха да сваля "розовите очила" за което съм много доволна При това пълнолуние също имам точни съвпади, като Венера ми е отново върху Луна /но този път е ретроградна/, а Меркурий ми е на Асцендента. Ще видим тоя път какво ще излезе. Последното пълнолуние беше трепач направо откъм събитийност. Няма да го забравя никога. Явно при мен пълнолунията са много действащи.тайна ли е какъв точно се оказа проблема??..защото ти мислеше, че е, защото децата ви не се разбират или нещо такова..свободна ли си вече от него, ама наистина..ретро венерата да не те тласне пак назад??
аз май ще се повторя, но колко градуса е орбиса при новолуние/пълнолуние....1-2...?
Цитат на: vanilla в Октомври 22, 2010, 07:09:45 pmаз май ще се повторя, но колко градуса е орбиса при новолуние/пълнолуние....1-2...?Вече сме във фаза пълнолуние!Добрата новина е , че то ще се случи в 16-ти лунен ден , а това е гаранция , че дните до новолунието , ще бъдат хармонични , балансирани .... Много е важно, на кой ден настъпва пълнолунието – на 15-и или 16-и лунен ден. Ако пълнолунието настъпва на 15-и лунен ден, то следващите две седмици ще бъдат обезпокояващи и възбуждащи в емоционално отношение. А ако настъпва на 16-и лунен – обратно, ще има мир, спокойствие, умиротворяване, духовно издигане, удовлетвореност, равновесие.Всички сънища, като правило, са действителни, но и изискват правилно изтълкуване.
23.10 - Лунен ден - 16-17 (18:21) В Овен – в Телец от 05:29 Пълнолуние (04:36) - 23.10
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/10/22/Заповядай Скарлет! :blink:
Звинете, мадам, грешката е в моя тАлАвизор. Аз съм объркала датите. Нещо напоследък съм като омаяна. :blink:
А видяхте ли колко огромна е ЛУната тази вечер! Сега като се е поиздигнала не изглежда така фрапиращо, но като беше по-ниско - към 18 ч, беше като питка