Здравей Гост

ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010

• 109 Отговора
  • 17560 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Re:ДВЕ ПЪЛНОЛУНИЯ В ОВЕН - 23 СЕПТЕМВРИ /23 ОКТОМВРИ 2010
« Отговор #80 -: Септември 24, 2010, 07:22:37 pm »
нещо не се появиха събития.

А ти всеки месец ли чакаш събития? Ще се умориш от чакане бе, човек.  ;D Докато чакам и живота минал покрай мен като вятър. Вътре в него съъъъъм и кипи.....ша го чакам аз... :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Октомври 13, 2010, 11:45:34 pm »
Нищо не споделяте..., а след 10 дни идва и другото пълнолуние.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #82 -: Октомври 14, 2010, 12:12:11 am »
Пълнолунието на 23/09 се пада точно на рожденния ми ден  :o. И за пръв път на рожденния си ден ще имам доста точни съвпади: тр.Слънце/н.Слънце, тр.Сатурн/н.Венера, тр.Венера/н.Луна, тр.Марс/н.Асцендент, тр. нодална ос съвпад с оста 3/9 и Меркуриев възврат.

не се сърди, но ще споделя какво мисля за това..мисля че ще е окончателно приключване на връзката с приятелят ти и не много след това- започване на връзка с друг, този път без драми, пълноценно..поне ти го пожелавам..този човек нещо не те усеща..прекалено много емоции, повечето негативни..има и по- добър начин..и по- добър живот..много се чудя дали да го пускам, ама ще рискувам.. :-\

Ти пък ... що да се сърдя?!  ;D
Той Господ си знае работата! Ако пътищата ни с тоя мъж се разделят, значи така трябва.
Ще пиша, ако има събитие. Интересно ми е какво ще е то?
Миналото ми беше в 10 дом и ми донесе нова работа  ;D.

Моите адмирации към Вижън!

Вижън, друг път хич да не мислиш като решиш да пускаш нещо дето го мислиш.

Последното пълнолуние наистина ми донесе окончателно прекратяване на дългогодишна връзка.

Следващото не знам какво ще ми донесе  :-\. По оста 12/6 е.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #83 -: Октомври 14, 2010, 12:43:26 am »

Аз ще чакам ноемврийското новолуние. Тогава имам по-точни аспекти, дори осите съвпадат с тези от солара ми.  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #84 -: Октомври 14, 2010, 12:47:42 am »

Аз ще чакам ноемврийското новолуние. Тогава имам по-точни аспекти, дори осите съвпадат с тези от солара ми.  :rolleyes:

Аз съм си на пангара и хич вече не се оплаквам...., няма пълно , няма ново...просто съм в списъка на луната... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #85 -: Октомври 14, 2010, 04:29:37 am »

Моите адмирации към Вижън!

Вижън, друг път хич да не мислиш като решиш да пускаш нещо дето го мислиш.

Последното пълнолуние наистина ми донесе окончателно прекратяване на дългогодишна връзка.

Следващото не знам какво ще ми донесе  :-\. По оста 12/6 е.

:o ти ме изненадваш много силно..сега нямам представа защо съм казала това, но защото сега съм в друга фаза..
но все пак по 6/12 сигурно ще разбереш какъв ТОЧНО е бил проблема между вас, за да не се чудиш цял живот..и ще си свободна вече, чак тогава..дано де..дано да позная и този път.. :-[

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #86 -: Октомври 14, 2010, 09:10:51 am »
Аз разбрах веднага какъв е проблема. Транзитите ми помогнаха да сваля "розовите очила" за което съм много доволна ;D
При това пълнолуние също имам точни съвпади, като Венера ми е отново върху Луна /но този път е ретроградна/, а Меркурий ми е на Асцендента. Ще видим тоя път какво ще излезе. Последното пълнолуние беше трепач направо откъм събитийност. Няма да го забравя никога. Явно при мен пълнолунията са много действащи.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #87 -: Октомври 14, 2010, 02:47:00 pm »
При мен ще се случи в 10ти дом,в тригон с юпитер в 6ти,квадрат АС,в астрокома го водят съвпад с МС(7гр).
Незнам дали разбрахте,но вече нямам работа :blink:От вчера съм безработна ;D
Та какво ще донесе по 10ти дом и тоз тригон с юпитер и то 6ти...ще видим :rolleyes:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #88 -: Октомври 14, 2010, 04:42:48 pm »
на мен ми е в 3-9.....девети е по-натоварен, защото там са и Меркурий и Венера.....
горе долу мился, че знам акцента ще е на обучението ми.....започнах курсове, освен това трябва да се подготвям и за университетски истории....

*

Vision

• 3523
« Отговор #89 -: Октомври 15, 2010, 12:33:04 am »
Аз разбрах веднага какъв е проблема. Транзитите ми помогнаха да сваля "розовите очила" за което съм много доволна ;D
При това пълнолуние също имам точни съвпади, като Венера ми е отново върху Луна /но този път е ретроградна/, а Меркурий ми е на Асцендента. Ще видим тоя път какво ще излезе. Последното пълнолуние беше трепач направо откъм събитийност. Няма да го забравя никога. Явно при мен пълнолунията са много действащи.

тайна ли е какъв точно се оказа проблема??..защото ти мислеше, че е, защото децата ви не се разбират или нещо такова..

свободна ли си вече от него, ама наистина..

ретро венерата да не те тласне пак назад?? :-\

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Divna

« Отговор #90 -: Октомври 15, 2010, 01:34:53 am »

тайна ли е какъв точно се оказа проблема??..защото ти мислеше, че е, защото децата ви не се разбират или нещо такова..

свободна ли си вече от него, ама наистина..

ретро венерата да не те тласне пак назад?? :-\

Към него ли? Абсурд!

ПП: Проблемът не е един. Много са и не желая да ги коментирам.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #91 -: Октомври 22, 2010, 07:09:45 pm »
аз май ще се повторя, но колко градуса е орбиса при новолуние/пълнолуние....1-2...?

*

Марая

• 28287
« Отговор #92 -: Октомври 22, 2010, 07:24:54 pm »
аз май ще се повторя, но колко градуса е орбиса при новолуние/пълнолуние....1-2...?

Вече сме във фаза пълнолуние!
Добрата новина е , че то ще се случи в 16-ти лунен ден , а това е гаранция , че дните до новолунието , ще бъдат хармонични , балансирани ....

Много е важно, на кой ден настъпва пълнолунието – на 15-и или 16-и лунен ден. Ако пълнолунието настъпва на 15-и лунен ден, то следващите две седмици ще бъдат обезпокояващи и възбуждащи в емоционално отношение. А ако настъпва на 16-и лунен – обратно, ще има мир, спокойствие, умиротворяване, духовно издигане, удовлетвореност, равновесие.
Всички сънища, като правило, са действителни, но и изискват правилно изтълкуване.

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #93 -: Октомври 22, 2010, 11:51:23 pm »

Вече сме във фаза пълнолуние!
Добрата новина е , че то ще се случи в 16-ти лунен ден ,
а това е гаранция , че дните до новолунието , ще бъдат хармонични , балансирани ....

Много е важно, на кой ден настъпва пълнолунието – на 15-и или 16-и лунен ден. Ако пълнолунието настъпва на 15-и лунен ден, то следващите две седмици ще бъдат обезпокояващи и възбуждащи в емоционално отношение. А ако настъпва на 16-и лунен – обратно, ще има мир, спокойствие, умиротворяване, духовно издигане, удовлетвореност, равновесие.
Всички сънища, като правило, са действителни, но и изискват правилно изтълкуване.

Цитат

23.10 - Лунен ден - 16-17 (18:21)

В Овен – в Телец от 05:29

Пълнолуние (04:36) - 23.10
  Луната преминава във фаза Пълнолуние утре сутринта в 04,36 часа. При положение, че В 18,21 часа тази вечер от 16-ти лунен ден преминаваме в 17-ти, то и баш Пълнолунието требе да е на 17 лунен ден, не на 16-ти.  :blink:  Да не би пък тук да е грешката?  http://www.astrohoroscope.info/moon.htm

Ти откъде видя твойто инфо?  :unsure:

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #94 -: Октомври 22, 2010, 11:54:34 pm »
Звинете, мадам, грешката е в моя тАлАвизор.  :P  Аз съм объркала датите. Нещо напоследък съм като омаяна.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Октомври 22, 2010, 11:57:35 pm »

*

Divna

« Отговор #96 -: Октомври 23, 2010, 12:04:29 am »
http://lunaf.com/bulgarian/fazi-na-lunata/lunen-kalendar-2010/10/22/

Заповядай Скарлет! :blink:

Марая, ще ти предложа да постнеш сайта в избрани обзорни теми. Аз вече качих един за по-голямо улеснение на съфорумците, но твоя е на български и виждам, че е също много добър.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Октомври 23, 2010, 12:47:34 am »
Звинете, мадам, грешката е в моя тАлАвизор.  :P  Аз съм объркала датите. Нещо напоследък съм като омаяна.  :blink:

:blink: :blink:
Извинена сте г-жо!!!! ;D

« Отговор #98 -: Октомври 23, 2010, 01:28:28 am »
А видяхте ли колко огромна е ЛУната тази вечер! :o Сега като се е поиздигнала не изглежда така фрапиращо, но като беше по-ниско - към 18 ч, беше като питка  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #99 -: Октомври 23, 2010, 01:39:14 am »
А видяхте ли колко огромна е ЛУната тази вечер! :o Сега като се е поиздигнала не изглежда така фрапиращо, но като беше по-ниско - към 18 ч, беше като питка  ;D

Много е красива когато е пълна , когато прелива от чувства , емоции , обрала по пътя всичко достигнала до фаза пълнота- свързвам го с лятото.....

Красива , пълна....сякаш тук показва красотата , сякаш е на подиум ..... :blink: