Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97151 Прегледи
*

Divna

Re:Изневярата
« Отговор #420 -: Август 29, 2010, 10:25:40 pm »
този господин ми стана много неприятен!
представям си го някакъв лигльо, който се има за голяма работа, но всъщност е едно голяма нищо и понеже вътрешно си го знае, изневерява от комплексарщина.

Между другото мъжете с квадрат между Луна и венера са много лигави. ти виждала ли си им маниерите колко са галантни. Аз по принцип харесвам мъжете-кавалери, но тези са лигави по много особен начин и навсякъде се слагат, сякаш са длъжни да пробват, белким им се отвори парашута.

Недей го споменава Небесна, че сина ми е с такова каре  :o.

дано да е от изключенията, ти ще го възпиташ, сега като знаеш.

Абе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура  :'(.
Дано не се лигави с момите, че ще го  :33:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #421 -: Август 29, 2010, 10:36:13 pm »
Мисля, че е изневерила от чисто любопитство и смятам, че тя има сексуални задръжки - Марс в съвпад със Сатурн

Лелеее , недей така! Има толкова потенциал в секса тоя съвпад...Просто не мога да кача тая карта и да дам тея данни! :(

За статистиката, аз имам съвпад на Марс и Сатурн и не страдам от кой знае какви сексуални задръжки. Освен ако партньора ми не иска нещо по-нетрадиционно- садо-мазо, лезбиан или да му демонстрирам секс с животни и т.н и т.н. Всичко при мен, мисля, си е в реда на нещата. ;D

*

Mia21

• 2502
« Отговор #422 -: Август 29, 2010, 10:47:19 pm »
Каквото и да демонстрира, ще си остане комплексар, изпълнен с вътрешна несигурност и съмнения - опозиция Луна/Сатурн върху нодалната ос (по Джйотиш).
Но нагонът наистина е силен, очевидно затова не може да бъде само с една жена. А вероятно търси и по-вълнуващи усещания извън съпружеското ложе.

То пък да ти писне сто години да спиш с един мъж или една жена. Ама верно и това е голяма депресия... :P ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #423 -: Август 29, 2010, 10:52:18 pm »
Za vsi4ki , izneverqvashi i iznevereni....

http://www.youtube.com/watch?v=_sLRr1ZuHpU
s lubov i nadejda... :58: :88:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #424 -: Август 30, 2010, 09:48:32 am »
Уникална!Една от любимите на татко...

*

Nebesna

« Отговор #425 -: Август 30, 2010, 10:03:55 am »

Абе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура  :'(.
Дано не се лигави с момите, че ще го 
:33:

Е, стига, де! Ти пък! На някои моми може да им бъде приятно...всичко си зависи от синастрията и от обмена на енергии.

*

Марая

• 28287
« Отговор #426 -: Август 30, 2010, 10:17:46 am »
Уникална!Една от любимите на татко...

Мисля , че е на няколко поколения.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #427 -: Август 30, 2010, 10:52:28 am »
   Толкова много сте писали за отрицателно време  :o.
   Да ви постна 2 карти, едната е на мъж вече на 60 години, но нито за минутка не се е спрял да кръшка. Той флиртува с всяка жена, а която му се отвори, добре дошло за него. До тук има 6-дъщери от  жена си, от друга също има 1 дъщеря - спътницата в живота му, има и още 1 извънбрачно дете, май и то е женско....
  Втората карта е на мой приятел, който не може да се обвърже от страх, че с изневерите си ще наранява партньорката си...Сексът е като спорт при него...Отдавна е загубил бройката....

« Отговор #428 -: Август 30, 2010, 11:08:20 am »
Благодаря за картите, Daisyline. Стана ми интересно да ги разглеждам. Първата и на непрофесионалист като мен е ясно откъде идва плодовитостта на този чаровник. ;D По втората ми стана по-интересно. Сатурн в 8-ми дом в опозиция с диспозитора си Меркурий - дори и това ли не го ограничава в секса? ;D

*

abroad

« Отговор #429 -: Август 30, 2010, 11:11:42 am »
първата карта е класика в жанра ;D, ако часът е точен

*

sunrain

• 6710
« Отговор #430 -: Август 30, 2010, 11:27:49 am »
Сатурн в 8-ми дом в опозиция с диспозитора си Меркурий - дори и това ли не го ограничава в секса? ;D

Нали се смята, че там, където е Сатурн от нас се иска повече труд и упоритост, та човека го е осъзнал и влага всичко от себе си в тази област.  ;D

Иначе сериозно този Сатурн не му е много добре, за да прояви положителните си качества, но не е и слаб и вероятно човека има някакъв комплекс, който избива като се доказва по този начин. И се намира близо до 9 дом, има отношение и към неговите дела, не толкова по 8.

Ама май не го бива в секса, тъй че незнам колко е успял да си угоди и да се удовлетвори по тоя начин.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #431 -: Август 30, 2010, 11:44:24 am »
 ;D Техниката му е супер. За секс-машинка е идеален...
   По първата карта - часът не е точен, много отдавна съм я запамтила в астрото. Но може и да съм улучила час на раждане, Сега като познайвам малко повече, виждам, че някои неща се връзват. Децата му - от 3-те жени, които съм чувала за тях - живеят в 3 различни страни. Самият той е "Пантелей-пътник" и живее в чужбина с голямата си любов и дъщеря му от нея. Но не е престанал да й изневерява...Има една приказка - От кал да е, ама ..тка да е  ;D! - та те така.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #432 -: Август 30, 2010, 06:04:55 pm »
Ето какво казва статистиката по тази тема  ;D
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3228611
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #433 -: Август 30, 2010, 06:12:28 pm »
Туй лозунг "Живейте на семейни начала ли е "  ;D ?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #434 -: Август 30, 2010, 06:22:32 pm »
Живеенето на семейни начала (без подпис) не е ли същото? Мен ако ме питаш, никаква разлика няма. Просто ти спестява някои неудобства, ако се стигне до непоносимост между партньорите по-нататък. Единият се изнася и това е, без бракоразводни дела и делби.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #435 -: Август 30, 2010, 06:26:56 pm »
Живеенето на семейни начала (без подпис) не е ли същото? Мен ако ме питаш, никаква разлика няма. Просто ти спестява някои неудобства, ако се стигне до непоносимост между партньорите по-нататък. Единият се изнася и това е, без бракоразводни дела и делби.

Може би си права, но лично аз мисля, че не си струва, защото когато нещо се гради от двама и след това тези двамата се разделят, то кой ще ти гарантира справедливо разделяне на всичко придобито по време на съжителството ?
Знам много такива случаи....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
« Отговор #436 -: Август 30, 2010, 06:32:18 pm »

Определям го като съквартиранти...
Създаваш деца ,изграждаш общи неща -дом , фирми и после какво?
Брака е ангажимент ,той е институция , и има своите предимства и недостатъци ,като всичко в тоя живот...Но след като 70% от населението го предпочита ,явно е по-добрата форма маркирана за съвместно съжителство... :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #437 -: Август 30, 2010, 06:44:14 pm »
Да ви кажа, липсата на "гражданска санкция" над близо двадесетгодишните ми сексуални и романтични отношения с бащата на детето ми хич, ама хич не ми насажда страхове за бъдещо ощетяване, обезчествяне, обезимотяване и обезпаричване и прочее, ако някой от нас реши да си дигне чукалата от "несемейното" ни гнездо.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #438 -: Август 30, 2010, 06:46:57 pm »

Аз съм "за'' брака, но и ''против'' него. Често, след сключване на брака партньорите губят интерес един към друг. Нож с две остриета е.
А за това, което казваш, Лили, съгласна съм, но нали вече навлязоха ''предбрачните договори''. Когато нещата са регламентирани, няма страшно. Придобито, преди ( след ) брака, няма значение, всичко е написано, описано там какво се случва при евентуален развод. А самото бракосъчетание си е просто един купон, парти или казано по нашенски ''хапване, пийване и тез три неща"  ;D  Да вземат младите някой лев - всичко беше чудесно, но парите свършиха лесно!!!  ;D

Не е гаранция , че няма да се случи и при съвместно съжителство...В единия случай брака е регламентиран в другия не!

В кой от двата вида съжителствуване се случва изневярта е без значение...има ли чувства винаги боли...
Не тръгвайте със женени, това е моя съвет! Не градете щастието си в/у друго нещастие , защото сте следващата...
Това е мойто мнение по въпроса...

*

Diyana

• 2705
« Отговор #439 -: Август 30, 2010, 06:48:38 pm »
Е, то и да "тръгнеш" с "неженен с дете" едва ли по-малко болка ще нанесеш. Или бащинството върви само с подписа?
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda