Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97242 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Изневярата
« Отговор #520 -: Ноември 13, 2010, 03:49:40 pm »
Дивна, не съм съгласна с теб. :blink: Даже си мисля, че и ти самата не би искала да "изнасилваш" отсрещната страна да бъде вярна.
Верността трябва да е е eстествена, а не по принуда било материална такава, емоционална, статус. Неказвам, че няма да бъда наранена ако ми изневерят, но ми се струва, че ще бъда дваж повече ако са с мен поради dруги подбуди, а не тру лов.
« Последна редакция: Ноември 13, 2010, 06:07:26 pm от Uran »

*

Divna

« Отговор #521 -: Ноември 13, 2010, 06:04:24 pm »
  Безкрайно ценя такава ценностна система и мислене като твоите, но сега пък аз ще те попитам: Ще ми позволиш ли да не се съглася с теб?  ;D......истината, обаче, в живота е друга.....колкото и да не ни харесва. Те не искат да си подтискат нагона....мисленето им е различно от това на жените.  ;)
[/quote]

Skarlet, светът е пъстър. Всички ние сме различни. Колкото хора, толкова идеи.
Изказах мнението си без нагласата то да бъде прието. Истината е, че изневярата прави живота по-пикантен.
Има хора, които търсят силни усещания, а изневярата е един вид такова усещане. Не съдя никой, който го прави, защото знам, че всеки един си има своите мотиви. Не бих могла да бъда в главата на никой. Знам само, че на мен лично изневярата ми носи много болка, затова не желая мъжът, с когото съм да ме наранява.
Когато обичаме ние се стремим да даваме щастие на любимия, а не да го правим нещастен. Така че, ако любимия знае, че нещо ни прави нещастни, то тогава той ще се стреми да не го прави, с което ще засвидетелства обичта си към нас. Умните мъже знаят, че когато изневеряват, те "сменят" добрите качества за други такива, но и лошите също. Те знаят, че страстта след време отшумява и не се впускат в приклчяения, които да вдигат адреналина за кратко. Дават си сметка какво причиняват на себе си и на любимата. Да живееш в лъжа е нещо, което мъчи, така че ако някой обича разнообразието по-добре да си остане сам/сама, а не да създава семейство, в което да прави партньора/партньорката нещастни.
Видяла съм много и говоря от собствените си позиции без нагласата някой да бъде съгласен с мен. Във възрастта, в която съм и с житейския опит с който съм знам какво ме кара да се чувствам щастлива. В момента съм сама и по-добре така, отколкото с някой, който да ме лъже. Прощавам веднъж, не повече, защото знам, че ако има втори път, то има и трети и четвърти и така до безкрай. Не желая да си причинявам болка, а изневярата прави точно това.

*

Divna

« Отговор #522 -: Ноември 13, 2010, 06:09:05 pm »
Дивна,  ;D  стана ясно кой ми е пуснал СМС-а снощи... ;D Преди малко ме събудиха и ми казаха - ''изтрий го, изтрий го. Напих се и ти го пуснах без да искам'' Заклевам се, не съм си помислила, че този човек ме е обичал!!!   ;D И ми е едно весело, направо съм като гръмната...Ретро Венера ли казахте?  ;D Аз дори не знаех, че този човек в момента е в тази държава в командировка. Помислих си, че е грешка и дори забравих. А то не било грешка... Още снощи изтрих СМС-а, че в такъв филм мога да вляза... ако някои хора ми набарат гсм-а...  ;D

Хайде, лек ден на всички...  :P

Когато е неочаквано е най-приятно. ;D

*

Divna

« Отговор #523 -: Ноември 13, 2010, 06:12:17 pm »
Дивна, не съм съгласна с теб. :blink: Даже си мисля, че и ти самата не би искала да "изнасилваш" отсрещната страна да бъде вярна.
Верността трябва да е е eстествена, а не по принуда било материална такава, емоционална, статус. Неказвам, че няма да бъда наранена ако ми изневерят, но ми се струва, че ще бъда дваж повече ако са с мен поради dруги подбуди, а не тру лов.

Уран, далеч съм от идеята някой да прави насила нещо за мен.

*

holanda

« Отговор #524 -: Ноември 13, 2010, 06:20:07 pm »

И хайде нека жени,които хабер си нямат от брачен живот да спрат да се изказват компетентно

уеко,Фениксо,че това може да ти е последното възкръсване от пепелта    :85: :96:  :P :mellow:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #525 -: Ноември 13, 2010, 06:24:02 pm »
Айя  ;D , не се знае , няма нищо случайно в случайностите :P ;D...ФнимаФай....., да не е стрелец.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Феникс

« Отговор #526 -: Ноември 13, 2010, 06:41:13 pm »

И хайде нека жени,които хабер си нямат от брачен живот да спрат да се изказват компетентно

уеко,Фениксо,че това може да ти е последното възкръсване от пепелта    :85: :96:  :P :mellow:

Кой шъ мъ затрие бе,жълто пиле ;D
Цитат
Г-н Феникс, не те знам кой си, на колко години си и т.н., и не ме вълнува.
Няма да ти се обяснявам какво и защо. Но ще ти кажа само - смешно е да говориш за някого когото не познаваш.  Не съм казала, че моето мнение е компетентно и че съм с големия опит. Моето е само мнение и е мое на база случващото се около мен, както и това което съм видяла през годините. А то е - ''С лъжа не стигаш далеч! Както и с явната омраза към някого е така''. От доста време насам дори не съм си помислила и за миг да лъжа някого!!!

Хайде, всичко хубаво ти желая и умната с мимолетните удоволствия!!!
Госпожице АЯ,наистина е смешно да говориш за нещо дето хабер си нямаш ;)
Пък ти що реши,че поста ми е адресиран за теб и твоето мнение-чудя се?Май си се взаела насериозно нещо ;D
А базата
Цитат
случващото се около мен
е доста нестабилна и прекалено субективна ,тъй че колкото и за наблюдателна да се имаш пак е трудно да знаеш истината за хората-понякога истината за себе си незнаем,а какво остава за генералните обобщения :wub:
п.п.Мимолетни връзки нямам -съжалявам,ако това те разочарова ;D
За късмет отдавна разбрах,че щастие може да се постигне и в  брака  и не кръшкам,Аичка ,мила :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #527 -: Ноември 13, 2010, 06:54:50 pm »
Eх, тая ретро Венера,  ;D
докато беше в скорпион, нищехме кучките,
върна се във везна - почнахме изневерите ;D

Влезе във Везни и веднага се заговори за морал в съпружеското ложе.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Uran

• 6041
« Отговор #528 -: Ноември 13, 2010, 07:14:55 pm »

Дивна, извинявам се ако съм прозвучала грубо. Просто ти си фин човек и съм сигурна, че би искала искреност. :blink:

Ох, пак май ще остана неразбрана заради телеграфния стил на писане.:blink:

*

Divna

« Отговор #529 -: Ноември 13, 2010, 07:31:50 pm »

Дивна, извинявам се ако съм прозвучала грубо. Просто ти си фин човек и съм сигурна, че би искала искреност. :blink:

Ох, пак май ще остана неразбрана заради телеграфния стил на писане.:blink:

Не се притеснявай! Не съм усетила грубост в изказа ти.
Тук има дискусия и аз се радвам, когато чета различни мнения по въпроса.
Не бива да се притесняваме да изказваме становището си. Четейки останалите, виждайки техните мисли и идеи можем само да опознаем по-добре себе си и в същото време да се обагатим. 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #530 -: Ноември 13, 2010, 07:39:36 pm »
Интересно , никога не съм усетила грубост , злоба , завист , фалш , лицемерие , подлизурщина в Уран.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #531 -: Ноември 14, 2010, 01:34:29 am »
Ая, той просто е "хвърлил топката в твоите ръце", за да ти каже, че ти си на ход.
С тия морски твари /рачета и рибки/ ще ме уморите.  ;D
К5 ми е в Риби, а не съм имала никакъв любим от тая зодия.  Все лъвове ме "ядът"/ЮЛВ в Лъв/.  :-[

*

Lillie

• 30532
« Отговор #532 -: Ноември 14, 2010, 01:45:09 am »
Ужас.  Никакви топки не искам да са в моите ръце.

Мдам. И аз на твое място бих искала нещо по-голямо.  :P ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #533 -: Ноември 14, 2010, 01:51:16 am »
В интерес на истината, Айя, и аз вече не знам какво е нормално и какво не е нормално. Чудя се.
Пуснах кепенците, спуках всички балони, не ме търсете повече за никакви любовни драми.  :lol:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #534 -: Ноември 14, 2010, 01:54:01 am »
Ужас.  Никакви топки не искам да са в моите ръце.

Мдам. И аз на твое място бих искала нещо по-голямо.  :P ;D

Ех, това Лиле! 5тия ти дом нещо се е обадил.  ;D

*

Divna

« Отговор #535 -: Ноември 14, 2010, 01:55:16 am »
Ая, какво имаш впредвид, че е с дете?

*

Divna

« Отговор #536 -: Ноември 14, 2010, 02:09:53 am »
Ая, по тая логика ние с децата какво да правим? Да ги изхвърляме ли?
Това, че си има детенце не го прави втора категория мъж. Ако е разведен не виждам какъв е проблема.

*

Stella

• 7765
« Отговор #537 -: Ноември 14, 2010, 03:21:46 am »
само тиквените семки ви липсват  :P

Време е за лаф моабет, затуй.  :P

А и какво да коментирам изневярата, като няма на кого да бъда вярна. :blink:

на себе си, бе Лили? на себе си.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532
« Отговор #538 -: Ноември 14, 2010, 03:39:11 am »
само тиквените семки ви липсват  :P

Време е за лаф моабет, затуй.  :P

А и какво да коментирам изневярата, като няма на кого да бъда вярна. :blink:

на себе си, бе Лили? на себе си.

Пусти принципи, ти казвам. С тях успях да стигна до където съм сега... в Нищото.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #539 -: Ноември 14, 2010, 04:06:20 am »
В момента съм сама и по-добре така, отколкото с някой, който да ме лъже.

И когато изстрадаш това свое решение, ТОЙ ще ти се яви, защото ще имаш очи да го видиш и сърце, за да го оцениш.
Молих Бог да ми прати подходящия за мен човек, който да ме обича и аз да оценя това. Но аз зная, че първо е трябвало да изстрадам поне една връзка с неподходящ за мен човек, преди да имам силата да оценя истинския. Преди всичко трябва да сме наясно със себе си, когато си пожелаваме нещо толкова важно и сериозно.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥