Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55610 Прегледи
Re:Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #100 -: Декември 05, 2010, 05:05:23 am »
Вие пък тия планети само ги чакате на гюме в 5ти дом  ;D плутон ще преформатира трайно представите ти за любовта вероятно през 5-ти дом. Акцента там в момента може да се изразявам в желание за забавления, развлечения. :rolleyes:

Да веланието е голямо, ама си седя в нас  :'( сама

*

nerealna

« Отговор #101 -: Декември 05, 2010, 05:07:20 am »
Вие пък тия планети само ги чакате на гюме в 5ти дом  ;D плутон ще преформатира трайно представите ти за любовта вероятно през 5-ти дом. Акцента там в момента може да се изразявам в желание за забавления, развлечения. :rolleyes:

е, нали чатиш с девата от къщи  ;)  ;D

« Отговор #102 -: Декември 05, 2010, 05:12:07 am »

е, нали чатиш с девата от къщи  ;)  ;D

ЕЕЕеее чат все едно да ти се яде пица и да се нараниш само с миризмата и..същото..аз си искам мръвката!!!

*

nerealna

« Отговор #103 -: Декември 05, 2010, 05:14:21 am »
може би сега полагаш началото на отношения, които ще се окажат важни за теб вбъдеще  ;)

« Отговор #104 -: Декември 05, 2010, 05:18:23 am »
може би сега полагаш началото на отношения, които ще се окажат важни за теб вбъдеще  ;)

Дано, и Сатурн ми транзтира през Вемерата, точно върху нея е..да видим :)

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #105 -: Декември 05, 2010, 05:23:19 am »

Pri Venera Saturn sawpad, zuwstwoto sa sadalzenie e winagi nad sardeznite zuwstwa, as taka go snam. :wink2:
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #106 -: Декември 05, 2010, 05:31:05 am »

Pri Venera Saturn sawpad, zuwstwoto sa sadalzenie e winagi nad sardeznite zuwstwa, as taka go snam. :wink2:

Да, затовасамо сериозните отношения в този период могат да оцелеят..

*

nerealna

« Отговор #107 -: Декември 05, 2010, 05:33:59 am »
аз съм чувала и за голяма разлика във възрастта или по-зрял партньор.

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #108 -: Декември 05, 2010, 05:35:49 am »

Да, затовасамо сериозните отношения в този период могат да оцелеят..

Ako sawisise samo ot saturn Venera seriosnata wraska, to bilo mnogo lesno togawa. ako na nakoi mu hareswat samo da se ispalnawat sadalzeniata w partnorstwoto, moge i da mu e dostatazno. :85:

*

Divna

• 2478
« Отговор #109 -: Декември 05, 2010, 07:13:03 am »

Pri savpada Saturn/Venera priklu4ih dalgogodi6na vrazka. V radiksa Saturn e v trigon s Venera.
Saturn ne samo sabira, Saturn i iz4istva staroto i nenujnoto.

« Отговор #110 -: Декември 05, 2010, 05:18:13 pm »
При съвпада на Сатурн с Венера окончателно приключих много мъчителни за мен отношения(приключих по-скоро на ментално ниво, чисто физически те отдавна не съществуват), осъзнах, че не е необходимо да имаш някого до себе си, за да се чувстваш пълноценен човек и да живееш максимално удовлетворен от нещата, които ти се случват. В натала Сатурн и Венера с в секстил, Венера е управителка на асцендента, а Сатурн се намира във 2 дом и не управлява нито един дом в натала (3 дом започва в Стрелец и завършва във Водолей). Освен това по време на съвпада нямах никакъв апетит, хапвах колкото да не умра и отслабнах много. При ретро движението Сатурн пак ще съвпадне с Венера, честно казано не знам какво да очаквам, но се научих, че каквото и да става, е с причина и е за добро.
"Любовта винаги е търпелива и добра. Никога не е ревнива. Любовта никога не е надута, нито суетна. Не е груба, нито егоистична. Не е обидена, нито сърдита. Любовта не се радва на прегрешенията на другите, но се радва много на истината. Винаги е готова да прости, да се довери, да се надява..."

« Отговор #111 -: Декември 06, 2010, 04:44:30 pm »
Погледнах и видях, че съм имала през октомври квадратура на транзитен Сатурн в седми дом с нат.Венера в десети, а малко преди това тр.Сатурн с нат. Юпитер. Не забелязах кой знае какви промени в отношенията с мъжа си, а  при квадрата с Юпитер даже той получи известна сума пари от наследство. Тъй че не се плашете толкова.

« Отговор #112 -: Декември 09, 2010, 04:04:50 am »
Някой може ли да сподели мнение за транзитен РЕТРОГРАНДЕН Сатурн в съвпад /аспект/ с натална Венера?? Сатурн предстои да стане ретро през пролетта..  :-\

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #113 -: Декември 09, 2010, 04:10:12 am »
Някой може ли да сподели мнение за транзитен РЕТРОГРАНДЕН Сатурн в съвпад /аспект/ с натална Венера?? Сатурн предстои да стане ретро през пролетта..  :-\

W koi dom e Venera pri teb?

« Отговор #114 -: Декември 09, 2010, 04:11:25 am »

В трети  ;)

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #115 -: Декември 09, 2010, 04:12:58 am »

В трети  ;)

Ako imas priatel, ste ima dosta nesta da se isasnawat s nego, kakto i da wsemas resenie koito ne sa mnogo lesni.

« Отговор #116 -: Декември 09, 2010, 04:15:36 am »
Ясно, но така и не знам каква е ралзиката между директен Сатрун върху Венерата и ретрогранден..но със сигурност няма да е лек период, трябва да внимавам с договорите, които подписвам, от пътни инциденти и тн..

*

doby

• **
  • 1578
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #117 -: Декември 09, 2010, 04:17:12 am »
Ясно, но така и не знам каква е ралзиката между директен Сатрун върху Венерата и ретрогранден..но със сигурност няма да е лек период, трябва да внимавам с договорите, които подписвам, от пътни инциденти и тн..

Saturn e retrograden sa da se resat problemi ot minaloto, koito sa swarsani s Venera 3 dom.

« Отговор #118 -: Декември 09, 2010, 04:18:44 am »

Saturn e retrograden sa da se resat problemi ot minaloto, koito sa swarsani s Venera 3 dom.

Охооо, инетресно! Ей сега вече имам представа за какво иде реч...мресииии  :blink:

« Отговор #119 -: Декември 18, 2010, 07:02:40 pm »
Здравейте,чета с удоволствие написаното от вас по темата и искам да попитам какво мислите за транзита на ретро Сатурн през Венера в 1 дом / съвпад/, като Венера управлява1,2 и 9 дом, а Сатурн 4 дом.Сатурн в Натала е ретро в 7 дом в опозиция с Венера в 1 дом. По същото време северен възел в точен съвпад с куспид на 4 дом,като е директен, а Юпитер и Уран транзитират куспид 7 дом,който е в съвпад с Хирон.
Малко дълго стана...  :-\