Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55523 Прегледи
*

satin_

Re: Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #260 -: Май 30, 2013, 09:11:25 pm »
И аз съм от тези, колкото повече искам нещо, толкова по-трудно мога да го получа. Изморително е  :blink:

*

Grace

• 2257
« Отговор #261 -: Май 30, 2013, 09:20:41 pm »
А не мислите ли, че причината, както и решението е вътре във вас?

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #262 -: Май 30, 2013, 09:25:30 pm »
И аз съм от тези, колкото повече искам нещо, толкова по-трудно мога да го получа. Изморително е  :blink:
Да. А аз вече се чувствам уморена.Уморена дори от собственото си въображение,собствената си илюзия ,да срещна някой.Вътрешно се раздирам от противоречие.Но просто давам пример с любовта.
Не всичко в живота ми е единствено и само желание за любов.Но ТЯ,като че ли би ме поуспокоила....ако я имах.
Липсата й,ме кара да съм зла.
Както знаете,аз вкъщи я нямам.Любовта към детето е една,но ние все пак сме млади хора.И имам нужда и от друга любов.
Това е само един от аспектите в живота ми.
Когато липсва любов и разбирателство,а само злоба ....дори и в работата не чувствам стимул.Мозъка ми е зает с тази черна тежка съдба ,която  взима превес над мен.
Мрачна съм,неудовлетворена,без опора в живота.Няма кой да ме разбере,да ме успокои...и т.н.Няма мъж,няма майка,няма брат....
Подстригах се късо,като че ли напук на самата мен.От нерви,че не мога нищо да търпя...още не мога да свикна с визията си.
Днес един в работата ми казва"Е,как можа? " И аз му казах "Извинявай,но малко ме интересува мнението ти" :'(

Ей такива едни неща......които се ежеминутни,като нагласа,като състояние.
Само в един момент ме няма.Когат вечер легна да спя уморена.Изчезвам за няколко часа.Няма ги проблемите тогава.
Като се събудя,скачам веднага от стрес....и започва всичко отначало...

*

satin_

« Отговор #263 -: Май 30, 2013, 10:09:45 pm »
Милки, недей така! Накрая нещата ще си дойдат на мястото. Имаш нужда от промяна, не само на прическата  :blink: 

« Отговор #264 -: Май 30, 2013, 10:17:33 pm »
Не само е изморително,ами и отчайващо! Когато не искам нищо съм по-щастлива! Когато се откажа пт желанието си,съм по-щастлива и ми олеква.Харесва ми момента,в който ми става безразлично!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

satin_

« Отговор #265 -: Май 31, 2013, 07:05:54 am »
Akruks е права, Sunnily. Бъди мила и нежна с него, подкрепяй го, има нужда от това. Сега работиш само ти, но нещата се променят. Заедно ще ви е по-лесно и по-леко да преминете през трудностите. Разведрявай го колкото можеш и не се ядосвай  :wub:

*

Grace

• 2257
« Отговор #266 -: Май 31, 2013, 08:10:33 am »
Тази тема понеже стана оплаквачка, та и аз да се наредя на опашката :-\
Мъжът ми е със Сатурн във втори вече почти трета година и минава през целия му стелуим там, утре е вторият точен съвпад с Луната, отделно е и в квадрат с Венера и аз едва издържам на неговото напрежение, сега само аз работя - от това не се оплаквам, понеже докато аз учих, само той работеше, така че сме квит, но много е изнервен, преди не е викал така, от най-малкото избухва, всички хора го дразнят.
Искам да се съберем и да отлъчем Сатурн!
Влез му в положението и бъди по-мила с него, съвпадът на тр Сатурн с Луната е тежък аспект, поне при мен така беше преди години, когато пък само аз издържах семейството и се чувствах неразбрана- то всъщност това е едно от значенията на този аспект, че човекът е пуснат без броня във водовъртежа на живота и околните ще го приемат по начин, много различен от това, за което се има. Емоциите може да му костват влошаване на здравето, затова го успокоявай.

Направо не мога да повярвам какъв български, женски мазохизъм върви тук. Момичето работи и не се оплаква, а той бил изнервения, избухливия и викащия. Не стига, че трета година не работи, че и недоволен и ще си го изкарва на жена си. Не стига, че момичето издържа семейството в тези тежки времена, ами я съветвате да го дондурка и него, че той бил неразбрания. А за нея някой помисли ли ??!! Млад е , здрав е, да се хване на работа. Каквато и да е ! Ако трябва временно и строителен работник и складажия да стане. Тъкмо ще оползвотвори излишната енергия.
sunnily, уважавам жени като теб, но може би е хубаво да поговориш с мъжа си и да го обърнеш в правилната посока.
И стига сте се навивали с тоя Сатурн, сега ще е Сатурн, после Плутон, после ..... Марса на Бойко и пр. ...

*

satin_

« Отговор #267 -: Май 31, 2013, 08:14:20 am »
Грейс взе тоягата  ;D То май всички мрънкащи имаме нужда от един як бой ;D

*

Papy

• 4343
« Отговор #268 -: Май 31, 2013, 08:18:09 am »
Грейс, браво :)
Има кой да ме отменя

*

Grace

• 2257
« Отговор #269 -: Май 31, 2013, 08:22:48 am »
Направо се вбесих със ставането  ;D и без малко да подкарам всички теми поред, че и за правителството имам кво да кажа.  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #270 -: Май 31, 2013, 08:28:07 am »
Може пък да не му се работи какво да е на човека, ако първоначално е имал висока летва. :))

Но стоейки три и повече години безработен, как да не се изнервя - повечето мъже доста се комплексират, ако се чувстват неспособни да намерят работа и да допринасят финансово в семейния бюджет.

При жените е по-различно - има държанки по душа, има и работни пчелички.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #271 -: Май 31, 2013, 08:41:27 am »
Грейс, браво :)
Има кой да ме отменя

Ама ти се позагуби напоследък - наистина вкарваш в пътя всичките нас ревлите ;D сериозно го казвам де.

Аз в последните дни също мисля, дали е вярно това, че каквото искаме го привличаме, или обратното като се откажем от него го получаваме (Зеланд така и не съм го чела, май трябва) защото някъде наскоро чух, че няма такива неща - всичко просто се случва и няма никаква закономерност това да е свързано с нашата настройка. Аз също съм на етап да съм изчерпана тотално от искане на нещо, мислене защо не се получава, какво трябва да направя, какво съм сбъркала и така. Писна ми, и грешката ми е че търся само в себе си проблема, а той може би до голяма степен е в другата страна. Пак овенската ми венера изтърпя твърде дълго, имам чувството че вече е екзалтирана - мина всички мъки на всички знаци от зодиака :-\

« Отговор #272 -: Май 31, 2013, 10:27:24 am »
Тази тема понеже стана оплаквачка, та и аз да се наредя на опашката :-\
Мъжът ми е със Сатурн във втори вече почти трета година и минава през целия му стелуим там, утре е вторият точен съвпад с Луната, отделно е и в квадрат с Венера и аз едва издържам на неговото напрежение, сега само аз работя - от това не се оплаквам, понеже докато аз учих, само той работеше, така че сме квит, но много е изнервен, преди не е викал така, от най-малкото избухва, всички хора го дразнят.
Искам да се съберем и да отлъчем Сатурн!
Влез му в положението и бъди по-мила с него, съвпадът на тр Сатурн с Луната е тежък аспект, поне при мен така беше преди години, когато пък само аз издържах семейството и се чувствах неразбрана- то всъщност това е едно от значенията на този аспект, че човекът е пуснат без броня във водовъртежа на живота и околните ще го приемат по начин, много различен от това, за което се има. Емоциите може да му костват влошаване на здравето, затова го успокоявай.

Направо не мога да повярвам какъв български, женски мазохизъм върви тук. Момичето работи и не се оплаква, а той бил изнервения, избухливия и викащия. Не стига, че трета година не работи, че и недоволен и ще си го изкарва на жена си. Не стига, че момичето издържа семейството в тези тежки времена, ами я съветвате да го дондурка и него, че той бил неразбрания. А за нея някой помисли ли ??!! Млад е , здрав е, да се хване на работа. Каквато и да е ! Ако трябва временно и строителен работник и складажия да стане. Тъкмо ще оползвотвори излишната енергия.
sunnily, уважавам жени като теб, но може би е хубаво да поговориш с мъжа си и да го обърнеш в правилната посока.
И стига сте се навивали с тоя Сатурн, сега ще е Сатурн, после Плутон, после ..... Марса на Бойко и пр. ...
Адмирирам! Браво за поста!

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #273 -: Май 31, 2013, 11:19:38 am »
Венера ми е у8 и е в широк съвпад с моя у7 и у5. И са подредени така у8,у5,у7- и наистина при мен секса води към влюбване и после към връзка. Сатурн е диспозитор на всичките планети ;D

При тригон на транзитен Сатурн към тройката, където е Венера  се обвързах сериозно.
Малко по- късно, когато дойде квадрата на тр. Сатурн към планетите се разделихме.
При квинтили на тр. сатурн към тройката се влюбвам (може и в един и същи човек)
При сектили на тр. Сатурн към Венерата съм забелязала, че хората се влюбват в мен- увеличават се ухажорите.
Та сега нали е ретро Сатурна пак ми предстоят секстили, стискайте палци да си избера някой подходящ кандидат! ;)

п.с Ако не стане сега- ще чакаме юли- пак да тръгне директен и пак да ги направи ;)
« Последна редакция: Май 31, 2013, 12:12:43 pm от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Lillie

• 30532
« Отговор #274 -: Май 31, 2013, 01:26:17 pm »
Жената угодия няма, както гласи една поговорка.  ;D

Или ревем, че съпружеското тяло много работи и вкъщи не ни обръща достатъчно внимание и не се включва да помага, или сме недоволни, че малко работи /не работи/ и малко пари печели /не печели/.

Пред очите си имам реален пример, мога да ви го споделя.

Жена с два брака, на 42.

За първия съпруг беше споделила, че много й е помагал в домакинството - и ще изчисти, и ще сготви, и ще подреди масата, и чинии ще измие... Но печелел малко пари - не като съвсем да не работи, а нямал постоянен ангажимент (майстор). И жената започва да недоволства, че той печели по-малко от нея, не е така предприемчив.

С него се развежда.

Омъжва се за втори път - за заможен господин. Той печели пари по няколко месеца в годината, през останалото време трупа сланини на дивана и нонстоп се тъпче с ядене. Него с топ не можеш да го вдигнеш от дивана, така изкарва по няколко месеца - ядене и лежане. Тя е майка и домакиня, не се нуждае от нищо, живее охолно. И пак не е доволна, защото вече няма социална среда и няма работа, на която да се фръцка и да се прави на шефка.

Та, няма угодия и в двата случая. В единия случай мъжът помага вкъщи, работи, носи някакви пари, но малко.
В другия случай у дома няма никаква активност, трудно се ангажира с нещо да помогне, но затова пък носи доста пари и осигурява висок стандарт.

Мрън, мрън, мрън...

(да им имам проблемите!)

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #275 -: Май 31, 2013, 01:30:41 pm »
Е има угодия бе,Лили! Как да няма! Не може ли мъжа хем да е хубав,хем да помага в домакинството,хем да вади хубави парички? :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #276 -: Май 31, 2013, 02:12:24 pm »
Не може ли мъжа хем да е хубав,хем да помага в домакинството,хем да вади хубави парички? :wub:

Къде ги дават тия, на кой етаж (като в оня виц)?  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Veselin

• 2737
« Отговор #277 -: Май 31, 2013, 02:13:37 pm »
На последния етаж.  :P

« Отговор #278 -: Май 31, 2013, 02:19:32 pm »
Не може ли мъжа хем да е хубав,хем да помага в домакинството,хем да вади хубави парички? :wub:

С ръка на сърце казвам,че съм намерила М-Р Пърфект. Само по последния параграф има още какво да се иска,но и това ще се нареди!  :72:

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #279 -: Май 31, 2013, 03:24:10 pm »
Аз не държа да ми помага, а да носи пари и да го бива в леглото. Слънце в 8ми дом - кратко и ясно :P