Здравей Гост

Брак по любов

• 39 Отговора
  • 5777 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Брак по любов
« Отговор #20 -: Август 29, 2010, 11:38:00 pm »
Много добре съм се разбирала винаги с мъже със Слънце в Скорпион. Може би те много добре са усещали вибрациите на скорпионската ми Луна.

В случая стрелец и скорпион говорим за *баровци* ;D..,без излишен елементаризъм- широчина-Юпитер , дълбочина Плутон....Това е мащаба , това е нещо извън рамките и границите.....това е друг свят ,за него е трудно да се говори ,той трябва да се усети....и си заслужава! :blink:
« Последна редакция: Август 30, 2010, 12:01:35 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #21 -: Август 30, 2010, 12:00:34 am »
Имам известни наблюдения над Слънца и Луни в Скорпион, Телец и Козирог. Държат си на статуквото и не са склонни да правят промени. Ако се налага, ще ги направят, но като цяло избягват завоите по партньорска линия.

това не е вярно - изневеряват като за световно. съжалявам не мога да давам примери, защото ще компрометирам хората, че са семейни.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #22 -: Август 30, 2010, 12:03:35 am »
Винаги съм се учудвала, защо при мен не виреят много мъжете със Слънце в Скорпион. Имам Луна в Риби, Сатурн в Рак, Уран в Скорпион. Съвсем без вода не съм. Може би заради опозицията им със стелиума ми в Телец. Усещам ги много дълбоки, тежки води и честно казано, не ми е много приятно с тях.
« Последна редакция: Август 30, 2010, 12:32:10 am от Mia21 »

*

abroad

« Отговор #23 -: Август 30, 2010, 12:13:31 am »
.....имам ....................Плутон в Скорпион

??? :unsure:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #24 -: Август 30, 2010, 12:16:27 am »
Лили, гледах гледах картата на баба ти, и не разбрах от къде идва съжалението... тя се е омъжила за дядо ти от съжаление, нали така?

Леля ми също търпеше съпруга си алкохолик от жалост.
По характер прилича на баба, докато майка ми е прихванала повече от темперамента на дядо.
При баба ми има Венера и Марс в Дева, при леля ми - съвпад Луна/Венера в Дева (също е Лъвица). Може и тук да е разковничето - търпиш брака си "по задължение", след като е станал формален вече и никакви чувства не ви свързват със съпруга.
Майка ми разказваше за леля, т.е. сестра й, как още преди да срещне съпруга си била лудо влюбена в някакво момче в инвалидна количка, от състрадание към него. Красива, чиста, милосърдна, платонична и несподелена любов - съвпад на Луна и Венера в Дева.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #25 -: Август 30, 2010, 12:19:58 am »

Да, права си.Уран...и СЛВ даже... ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Август 30, 2010, 12:22:37 am »
Ми аз кат' съм Слънце в Телец и асцедент Козирог - няма  по-верен мъж от мен на земята. Изневярата ми е непонятно нещо.

Tелеца е колекционер! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Август 30, 2010, 12:29:07 am »
Марайке, много добре знаеш, че телеца не изневерява. Стига са праи..

Той не изневерява , а само колекционира :wink2:...
М/у другото аватара е прекалено позитивен и те приемам по друг начин...
Харесвам телците ,въобще харесвам ценителите! :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #28 -: Август 30, 2010, 12:30:07 am »

Да, права си.Уран...и СЛВ даже... ;)

Мияяяя, къде ти е Плутончо?  ;D Я, пак погледни... иска ти се , да си млаадаааа!!  :wub:

Сладур, ами аз съм млада бе! Плутон ми е във Везни, но аз не търся кои планети са ми във Везни, а изброявам тези,които са ми в Скорпион. Имах грешка, но я поправих... ;) ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Август 30, 2010, 01:19:43 am »
Никой не е казал, че си стара..  ;D Просто се зачудихме, че се написа с Плутон в Скорпион.  :P

Никой не е казал, че си стара..  ;D Просто се зачудихме, че се написа с Плутон в Скорпион.  :P

Алоооо, в сайта има и плутон в дева , нещо за възраст ли приказвате? ;) ;D
М/У другото има момичета на 60 и бабички на 20 ,ако не знаете...макар ,че многократно съм го казвала... ;)

*

elfidka

• 3129
« Отговор #30 -: Август 30, 2010, 09:52:47 am »
Добре, Дивна. Кои са моралистите тогава?  :rolleyes:

Козирозите..., там е морала! Останалото е ала -бала......

Глупости на тракалета, Марая.  Свекърва ми е Слънце Козирог и просто не питай. Дъщерята на мъжа ми от първия му брак е със слънце Козирог, на 12 год е и вече се е почнала.....
Имам позната пак слънце Козирог и второто ѝ дете е от брата на съпруга ѝ......
.....
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #31 -: Август 30, 2010, 09:56:31 am »
Или по-точно, кое трябва да е в козирог ?
Венера ? Марс ?
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

missKapriz

« Отговор #32 -: Август 30, 2010, 09:57:46 am »
Искате ли карта на една Козирожка ,която без един може,но с един не. Да видите морал :25:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #33 -: Август 30, 2010, 09:59:04 am »
Давай я
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Деа

• *
  • 106
  • Слънце-Козирог Асцедент-Везни Луна-Водолей
« Отговор #34 -: Август 30, 2010, 10:45:06 am »
Или по-точно, кое трябва да е в козирог ?
Венера ? Марс ?
 А на мен като и Венера и Марс че и Слънце са ми в Козирог какво да кажа? ;D Чиста моралистка съм си отвсякъде.

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Август 30, 2010, 03:23:28 pm »
Мисля , че всеки брак е вид сделка...Първо защото се иска подпис , а като има такъв аз го отнасям в графа договори..
Договорите за мен се упр. от няколко планети , една от който е сатурн....
Отговорността е присъща на сатурн и юпитер.....
Мисля , че козирога е един от знаците на който можем да разчитаме ,поради редица факти ,произлезли от интерпретациите на поколения астролози.
Разбира се , че е много важно къде е диспозитора на  знака в наталната карта , как и какво аспектира и къде се намира....

*

Uran

• 6041
« Отговор #36 -: Август 30, 2010, 09:45:03 pm »
Няма сделка-омъжих се по любов. И двамата имахме по една чанта с дрехи. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #37 -: Август 31, 2010, 06:31:03 pm »
За Лъвските светила, какво да кажем освен че, там е въпрос на чест да останат верни на човека до тях.

чест и достойнство..да си чист пред себе си, да спиш спокойно..да няма никой, който да ти излезе насреща и да каже- ти ли бе, нали те знам какъв си, на какъв се правиш?!!..има и нещо друго, трудно определлимо..и при мъже, и при жени..това силно желание да се гордееш- с човека до себе си, с връзката си, със семейството си, с дома си, с децата си..и то трябва да е подплатено, работи се усилено за това и трудно се приема противното, дори да е очевидно..трябва да е някакъв наистина непреодолим стимул и дразнене от някой страничен човек, за да му се каже- какво искаш- малко секс ли, добре, ще го получиш и после изчезвай, откъдето си дошъл, аз се връщам при човека, когото обичам..в смисъл- понякога облагородяват някоя чужда нива, ама то е просто така, от благородство, иначе са верни.. ;D помня, че преди много години, като имаше само едни разпечатани на хартия зодии, прочетох за лъва, че в любовта най- много от всичко държи на това: сигурна обич и взаимно уважение..и това е точно така.. :blink:
« Последна редакция: Август 31, 2010, 06:39:13 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Uran

• 6041
« Отговор #38 -: Август 31, 2010, 07:20:36 pm »
Мързи ги да изневеряват.  ;D ;D ;D ;DТо нали и оправдания трябва да се намират, схеми разни да се измислят, а е и фиксиран и стерилен знак. ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #39 -: Август 31, 2010, 07:28:25 pm »
Е да де, Вижън. Всички зодии изневеряват без изключение, въпросът е кои са по-склонни да изневерят. За мен Лъвовете са горделивците на зодиака, може би са по-податливи на флиртове. Обичат да им се гали его-то и да им думаш на ушенце.

Но при тях думи като ''чест'' и ''достойнство'' имат особено значение. Не им липсва самочувствие и стремеж към показност ( но в това няма нищо лошо). За мен лично, лъвовете са най-малко склонни към изневяра (отхвърляне) на партньора.
Със сигурност обаче, засегнеш ли его-то на Лъва, той може да тръгне като луд да изневярява. И тук изпадаме в другата крайност.  :-[

ПП: Аз лично уважавам тази зодия. Симпатизирам на Лъвски Слънца и Луни.

е то флирта си е друга бира..правим го просто така, защото можем и за забавление, а не защото се стремим да сваляме звезди..ако някой се върже прекалено много се измъкваме с ловки финтове и така сигурно трупаме кофти карма, ама какво да се прави- се ла ви.. :-[ то само по слънце кой знае колко не може да се каже..виждала съм изключително верни риби, например..с асц. скорпион..търсят всичко само в човека до себе си..и го намират..нямат нужда от друг и това е толкова успокояващо за другия, че действа като силно лекарство за душевните му рани..издига го на някакъв пиедестал, и след това всичките низости на другите хора му се струват мръсотия, в която не иска да се замесва и да има нещо общо..рибите вдигат стандарта на другия по отношение на това- какво трябва да представлява любовта и връзката и след тях човек не вярва, че може да намери никога нещо толкова велико..а това е чудесно.. :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..