моя 12-ти дом със сигурност не е кошче..ако някой си мисли, че има кошче, значи вярва, че има много отпадъци..
12-ти дом за мен в това, което в църквите наричат Светая Светих, мястото, където влиза само свещеника, свято място..отделен е въпроса дали има нужда в църквата от това място, след като Бог е навсякъде и във всичко, но го дадох примера за сравнение..всеки, сам за себе си е свещеник в собственият си храм /тяло/ и когато иска да се отдели от тълпата и да общува лично и насаме с Бог, отива в 12-ти дом..всеки има там това, което му е нужно, нито повече, нито по- малко, за този живот, който си е избрал сега..аз имам слънце на трон по знак, венера, юлв и астероиди..обичам да се усамотявам и даже мразя да съм в ситуация, в която, ако поискам да съм сама, да не мога, да не ме оставят на мира..считам това за свое основно право и ако се потъпква, се ядосвам..какво обичам да правя..нета не се брои..значи обичам да си лежа и да си мисля, да се унасям, целта ми не е непременно да спя, макар че и това ми е приятно, чета книги, унасям се, спя, гледам телевизия, пак се унасям..мога с дни да спя, да ставам на 5-6 часа, да хапвам нещо, тоалетна и пак лягам..така си почивам тотално..но от 10-12 години, откато открих нета, си промених тези навици, сега вися на компа през по- голямата част от свободното си време и понякога ми липсва онази предишна безбрежност, но сега си мисля, колко интересно..можех да се усамотявам заедно с моя приятел, той не ми пречеше..не се сещам с друг да съм го правила..повечето хора изискват постоянно внимание и това дотяга, а той почти винаги се нагаждаше според мен..понякога и аз се нагаждах и пренастройвах според него..неговият 12-ти дом се намираше изцяло в скорпион, а слънцето му- в 4-ти дом, риби, в моя седми дом, заено с ретро мерк, който беше опозиция с моя плутон, луна на к5, овен..няма такава почивка..но това е положението..сега се усамотявам дори и в голяма компания, вътрешно, даже и музиката вече не ми е нужна..просто се отдалечавам..