Здравейте
Аз съм новак тук, въпреки че ви посещавам често като гост. :blink:
Накрая днес се престраших да се регистрирам и след няколко опита май успях.
Тя темата ми е за ретро Венерката. Първо щото ме мъчи и второ щото искам да се знае - да се документира в архива;D
През последните ми съзнателни години (това са годините дето разбрах, че "звездите ми гворят" :blink:), та през тия години транзита на ретро Венера, не ме удостояваше дори с поглед. Около мен се натръшкваха в краката на богинята и молеха за милост и обич, а към мен направо си беше благодетелка. До деня в който Вечерницата ми се стовари върху главата барабар с цялото звездно небе.
В прогресивната ми карта Венерката застана в стационарно-ретрограден разкрач и гърчейки се обърна, смля сърцето ми, изяде го и го изплю, а ума ми не искаше и неможеше да го проумее и се натръшка в тотален блок. За сведение в натала венерката и мерка са във взаимна рецепция. Да ти изядат сърцето - добре , ама да ти вземат и акъла си е направо за сериал.

Сега като се обърне транзитна Венера направо ме хвърля зад оградата. Вече започвам да и свиквам. Опс тя е с уранова квадратура в натала - никога няма да й свикна май.
Обичам я та я пуста Венера, пък било то и ретро. :blink:
Тя и сега ме гърчи, ама вече знам - трябва да се погледна в огледалото и да я видя първо там
и после да я раздам.- Венера в натала в 7ми дом
:blink: