Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73586 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #320 -: Октомври 21, 2010, 02:34:44 am »
И мен квадратът на транз. Сатурн към нат. Луна ме спасява от ненужни харчове за излишни неща... Иначе сега по ретро Венера отдавна да съм пощуряла за шопинг.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #321 -: Октомври 21, 2010, 02:39:06 am »
Принципно съм дашна , но трябва да е скъпо и хубаво , защото не съм милиардерка , за да си купувам евтини неща.... :rolleyes: :-[...Упр. на 2-ри в секстил с упр. на 8-ми- лесно харча и иде реч за секстила луна/сатЪр... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #322 -: Октомври 21, 2010, 03:27:03 am »

Доста смело на ретро венера....
Не пазарувам нищо по това време....Страх ме е ! После все намирам кусури.... ;D
A аз се чудя защо през последните 2 седмици всичко ,което си купих ,се оказаха хвърлени на вятъра пари..
Ботите ми-любов от пръв поглед,уж мерени щателно в 2 магазина,се оказаха с объркана номерация и ги подарих..И аз съм стисната,ама не мога да си мъча краката.. ;D
И чорапогащи,и бельо,и блузи купувах-или са малки,или некачествени,или решавам,че не ми отиват.. :angry:
Повече нищо до края на периода,здраво съм разочарована.. :PЯвно нямам реална преценка заради пустата ретро Венера..
Иначе-бивши любови се появяват от нищото и напомнят за себе си,а с либето баш на 8-ми ни беше първия сериозен скандал..Предупредих го ,че и звездите имат пръст в тази работа. ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #323 -: Октомври 21, 2010, 03:29:06 am »
А поне едно якенце и дънки мога ли да си купя? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #324 -: Октомври 21, 2010, 03:33:37 am »
Изкуших да си купя поредния панталон с ясното съзнание, че го правя по ретро Венера.  ;D Нито се оказа некачествен, нито има разминаване в номерацията, нито съм открила скрити дефекти по него, не бих казала, че не ми стои добре... Но напоследък съм изградила навик да си пазарувам дрехи от един магазин, не експериментирам и вече не се случва да остана разочарована. Вече избягвам да купувам безброй излишни неща, дрехата трябва да е стилна и функционална, станала съм по-практична.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #325 -: Октомври 21, 2010, 03:35:32 am »
А поне едно якенце и дънки мога ли да си купя? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Най- впечатляващите мъжки визитни картички  са в златист цвят с надпис

Преди да се изпере на ретро венера , може и да се поизтръска... ;D ;D ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #326 -: Октомври 21, 2010, 03:54:41 am »
Това последното не го разбрах Марайче,но нищо ;)

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Октомври 21, 2010, 04:02:36 am »

Че по ретро венера , преди да изпереш картата е най-добре да минеш през някой МОЛ и да я поизтръскаш... ;D ;D
И , че златните визитни картички са за предпочитане при запознанства....
Малко шегичка Милки, не възразяваш ми се струва.... ;D ;)

*

Diyana

• 2705
« Отговор #328 -: Октомври 21, 2010, 04:11:08 am »
Мен по ретро Меркурий ме беше треснало затъмнението и каквото си взех все не ставаше. Сега обаче съм направо фурия - нов гардероб, два основни тона - сиво и кафяво, никакви отклонения, брилянтно стилни аксесоари, много добро съотношение цена-качество-ефектност. Прибрах всичко ненужно от гардероба, което реших, че няма да нося този сезон - обувки, дрехи, аксесоари. Гардеробът ми е подреден като за снимка в списание за вътрешен дизайн. Нищо разхайтено, нищо излишно, нищо като "за всеки случай" или като "все ще ми стане някога". Прогресивна Венера в Козирог. Ретрофазата ми дойде тамам.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #329 -: Октомври 21, 2010, 04:14:51 am »

Че по ретро венера , преди да изпереш картата е най-добре да минеш през някой МОЛ и да я поизтръскаш... ;D ;D
И , че златните визитни картички са за предпочитане при запознанства....
Малко шегичка Милки, не възразяваш ми се струва.... ;D ;)
Не,изобщо :blink:Просто явно съм малко разсеяна...или уморена...знам ли :blink:
Явно тази вечер не разбирам от символи,а от нещо буквално ;D

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #330 -: Октомври 21, 2010, 04:23:13 am »
Здравейте
Аз съм новак тук, въпреки че ви посещавам често като гост. :blink:
 Накрая  днес  се престраших да се регистрирам и след няколко опита май успях.
Тя темата ми е за ретро Венерката. Първо щото ме мъчи и второ щото искам да се знае - да се документира в архива;D
През последните ми съзнателни години (това са годините дето разбрах, че "звездите ми гворят" :blink:), та през тия години транзита на ретро Венера, не ме удостояваше дори с поглед. Около мен се натръшкваха в краката на богинята и молеха за милост и обич, а към мен направо си беше благодетелка. До деня в който Вечерницата ми се стовари върху главата барабар с цялото звездно небе.
В прогресивната ми карта Венерката застана в стационарно-ретрограден разкрач и гърчейки се обърна, смля сърцето ми, изяде го и го изплю, а ума ми не искаше и неможеше да го проумее и се натръшка в тотален блок. За сведение в натала венерката и мерка са във взаимна рецепция. Да ти изядат сърцето - добре , ама да ти вземат и акъла си е направо за сериал. ;D
Сега като се обърне транзитна Венера направо ме хвърля зад оградата. Вече започвам да и свиквам. Опс тя е с уранова квадратура в натала - никога няма да й свикна май.

Обичам я та я пуста Венера, пък било то и ретро. :blink:
 Тя и сега ме гърчи, ама вече знам - трябва да се погледна в огледалото и да я видя първо там
и после да я раздам.- Венера в натала в 7ми дом
 :blink:
Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #331 -: Октомври 21, 2010, 04:39:02 am »
Добре дошла !
По ретро венера е съвсем нормално и първия пост да е тук!
Красиво... :blink:

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #332 -: Октомври 21, 2010, 05:36:42 am »
Добре дошла !

Благодаря, престраших се накрая и то в правилната фаза :blink:
Забелязаля съм , че само на ретро мерк и ретро венера се случва да пиша  в нета  ;D
През останалото време - само чета и обмислям - не е лесна тая ;)

Времето не лекува раните, то ни дава шанс да разберем  дали си е струвало да ни боли...

*

Марая

• 28287
« Отговор #333 -: Октомври 21, 2010, 05:48:18 am »
Добре дошла !

Благодаря, престраших се накрая и то в правилната фаза :blink:
Забелязаля съм , че само на ретро мерк и ретро венера се случва да пиша  в нета  ;D
През останалото време - само чета и обмислям - не е лесна тая ;)

Interesno....
Вероятно имат значение и сериозно присъствие в картата ти и меркурий и венера... :blink:

*

Divna

« Отговор #334 -: Октомври 21, 2010, 06:05:33 am »
Добре дошла и от мен!

Венера ли е водещата планета в радикса ти?

*

Марая

• 28287
« Отговор #335 -: Октомври 21, 2010, 06:07:00 am »

to[ e mnogo retro , toqno po venerkata..... :rolf: :rolf: :rolf:

:rolf: :rolf:

A tova ми е прекалено ретро....Дали не боли? :-\ :rolleyes: ;D

*

Divna

« Отговор #336 -: Октомври 21, 2010, 06:10:11 am »
Марая, ти намери с какво да ни "плакнеш" очите  ;D.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #337 -: Октомври 21, 2010, 06:12:13 am »
През останалото време - само чета и обмислям ..

;D подобно по ретро фазите се раздрънквам
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #338 -: Октомври 21, 2010, 03:28:11 pm »
Добре дошла и от мен!

Венера ли е водещата планета в радикса ти?

В картата всички пътища водят към нея и мерка, :blink: а в програмата - ZET - ми отчита амултен - марс. Ходи го разбери. :blink:
 В живота обаче всичко се върти около нея. То няма мисъл, няма разум. Тия двамата хубавци  така са се омотали взаймно,  че нараниш ли му единия, другия почва да кърви. ;D
Драматични герои, к'во да се прави и двамата имат аспект от плутон. Нека да боли, както се казва ;D

*

Nessus

• *
  • 104
« Отговор #339 -: Октомври 21, 2010, 03:40:06 pm »
През останалото време - само чета и обмислям ..

;D подобно по ретро фазите се раздрънквам

Аз си направих експеримент по въпроса. В един форум за политика където пиша от години, проследих публикациите си - познайте над 80 процента на ретро мерк. Сега обече има напредък включва се и  ретро венера.
Отивам да драсна някой ред на опонентите ;D