Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54746 Прегледи
Здравейте на всички отново,
Имах видение,за което нямам доказателство,защото нямам свидетели до мен - но все пак ми се случи - беше между 11,12,13 два-три дни преди 15.08 деня на Дева Мария. Мислех досега дали да го пиша по форумите,но от оня ден започнах да го пиша вече,въпреки,че пак може да ме помислите за откачена - блесна светкавица,а тогава беше много ясно небето и нямаше изглед за дъжд - молех се на някои богове освен на Иеова,Исус Христос и Дева Мария -
и когато стигнах великата майка богиня безименна,чиста и неопетнена,върховният разум -
блесна светкавицата - много бързо беше изведнъж - много обичам да гледам нощното небе и звездите и луната. Попитах моят духовен учител Иеова и той ми каза,че е първоначалната първопричина на богове,хора и животни и всичко друго. Пак рискувам да не ме помислите за откачена,но въпреки това за мен е първото видение от този род от връзката ми с невидимия ми духовен учител Иеова.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
е аз не можах да разбера едно - какво ти е било видението  :unsure:  това, че е блеснала светкавица ли?

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Не те мисля за откачена, но тази секта ти е промила здраво мозъка. Прочети колко неясно и несвързано пишеш. Махай се от сектата и се вземи в ръце. Човек сам е господар на живота си, не се оставяй на някакъв "учител" да ти казва кое какво е... Може да не е било видение - хората са си го казали - "гръм от ясно небе", значи има такова нещо.

е аз не можах да разбера едно - какво ти е било видението  :unsure:  това, че е блеснала светкавица ли?
Ами да блесна светкавица, а небето беше съвсем чисто,в момента на молитвата ми към някои богове от различни религии и то точно блесна,когато стигнах до великата майка богиня безименна  - чиста и неопетнена - върховният разум.

Не те мисля за откачена, но тази секта ти е промила здраво мозъка. Прочети колко неясно и несвързано пишеш. Махай се от сектата и се вземи в ръце. Човек сам е господар на живота си, не се оставяй на някакъв "учител" да ти казва кое какво е... Може да не е било видение - хората са си го казали - "гръм от ясно небе", значи има такова нещо.
Какво толкова неясно и несвързано пиша. Ако бях от сектата Свидетели на Иеова -
щях ли да кажа, че първопричината е великата майка богиня безименна? Това трябва да ви е ясно,че сектантите се молят само на Йехова и на никой друг. А прочете ли от старата ми тема,защото бях прекъснала за малко - че моят духовен учител Иеова не е този бог от Библията /а те само учат по Библията,която отхвърля прераждането/,който бог поставя
еврейския бог над всички,че е едва ли не неговият избран народ /този бог е националисти-
чески. А моят духовен учител Иеова никога не поставя българският народ над другите народи, защото всички ние нации трябва да се обединим в един духовен център.

Какво толкова неясно и несвързано пиша. Ако бях от сектата Свидетели на Иеова -
щях ли да кажа, че първопричината е великата майка богиня безименна? Това трябва да ви е ясно,че сектантите се молят само на Йехова и на никой друг. А прочете ли от старата ми тема,защото бях прекъснала за малко - че моят духовен учител Иеова не е този бог от Библията /а те само учат по Библията,която отхвърля прераждането/,който бог поставя
еврейския бог над всички,че е едва ли не неговият избран народ /този бог е националисти-
чески. А моят духовен учител Иеова никога не поставя българският народ над другите народи, защото всички ние нации трябва да се обединим в един духовен център.

Mallleeeee smeni trevata kako,4e mnogo e silna :29: ,izviniavam se indianicata :wink2: no niamam kirilica

Zbravix da te pitam ne6to Maru6ka,tozi tvoi duxoven u4itel Ieova ot plut i kruv li e,kato teb i men,ili e dux ,koito ti se iaviava ??????????

*

sunrain

• 6710
Не е ли малко груб начина, по който я нападате...
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Vision

• 3523
Не е ли малко груб начина, по който я нападате...

груб е, да..хем се присмиват, хем питат после, аз ако съм на Марушка- ще им тегля по една цветиста..за това е казано- не трябва пред всеки да си хвърляш бисерите..избирателност.

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

Mallleeeee smeni trevata kako,4e mnogo e silna :29: ,izviniavam se indianicata :wink2: no niamam kirilica

Марушка е отдавна в този форум, нито е злоблива, нито груба и никого не е обидила. А ти явно това целиш. Не смяташ ли, че трябва да си преразгледаш ценностите като например да не нападаш без повод различните от теб?

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Ами да блесна светкавица, а небето беше съвсем чисто,в момента на молитвата ми към някои богове от различни религии и то точно блесна,когато стигнах до великата майка богиня безименна  - чиста и неопетнена - върховният разум.

виж сега, нали знаеш, че когато молитвата идва от душата, то винаги има отклик в пространството. радвай се, че си получила знак, който е видим. аз получавам потвърждения само ментално и като не съм свикнала да си слушам интуицията правилно и все едно нищо не чувам...

Марушка е отдавна в този форум, нито е злоблива, нито груба и никого не е обидила. А ти явно това целиш. Не смяташ ли, че трябва да си преразгледаш ценностите като например да не нападаш без повод различните от теб?
Небесна много ти благодаря за защитата. Тук ме познавате всички по-стари членове.
След като не ме познават по-новите членове не трябва да обиждат по-старите,след като не ме познават и не са чели по-предишните ми постинги. Свидетелите на Иеова може да са секта,но въпреки че не съм от тази секта имам приятелка комшийка от нея - познавам повечето членове от тях в моя роден град - те гледат само добро да вършат,а не да нападат като вас Мирабела и го вършат без заплащане,както аз върша информацията за миналите животи без заплащане.

Благодаря и на тези всички други,които ме защитават.

Щом тя има право да разкаже за видението си, аз нямам ли право да изкажа мнение? Понеже съм нов член да си седя мирна и кротка и да не се обаждам? Така ли да го разбирам? Не съм нападала Марушка. Нека прочете коментара под моя, за да види какво е нападение и подигравка. За протокола - не вярвам в ничий бог, не изподявдам никаква религия и не вярвам в минали и бъдещи животи и въпреки това не я смятам за откачена. Това се нарича толерантност, а не нападение.
« Последна редакция: Септември 06, 2010, 10:06:37 am от Mirabella »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Щом тя има право да разкаже за видението си, аз нямам ли право да изкажа мнение? Понеже съм нов член да си седя мирна и кротка и да не се обаждам? Така ли да го разбирам? Не съм нападала Марушка. Нека прочете коментара под моя, за да види какво е нападение и подигравка.

Мирабела, не скачай веднага! ти съдиш хората с различна мисловна нагласа от твоята, а това не е правилно. защо твърдиш, че Марушка е в секта? дори и да е, а тя не е според мен, това си е нейният избор и ти нямаш право да го осъждаш! преди това нападна хората, които вярват в трансформацията през 2012, сега се опитваш да "даваш наклон" на Марушка - никой няма намерение да се драчи, но е редно да се оставят хората да вярват в това, което искат и да се уважават заради това.

а за коментара под твоя нямам думи  :-\  ама то простащината по хората ходи. до сега не съм видяла нито едно животно да се държи просташки...  :-X

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
Това се нарича толерантност, а не нападение.

толерантност е това, когато не се подиграваш, и не нападаш, и не съдиш хората за техните вярвания или невярвания. всичко останало е нетолерантност и непоносимост към чуждото различно мнение.

*

gal

• *
  • 351
Не съм нападала Марушка..

Напротив, нападаш я! Както нападна и Вещичка преди време. Стой си мирно и се отнасяй с уважение към съфорумците, да не си намериш майстора!  ;)

толерантност е това, когато не се подиграваш, и не нападаш, и не съдиш хората за техните вярвания или невярвания. всичко останало е нетолерантност и непоносимост към чуждото различно мнение.

А тъй, обясни им значенито на някои думи, щот очевидно не са достатъчно ясни!

И нещо по темата .. на 14 срещу 15 и аз имах подобно видение, но нямам желание да го споделям в подробности..  :mellow: 
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

И нещо по темата .. на 14 срещу 15 и аз имах подобно видение, но нямам желание да го споделям в подробности..  :mellow: 

сподели плииз  :-[  нали знаеш, че няма нито да съдя, нито да се подигравам щото мойта глава е най-пълна с глупости според някои съфорумци заради Нептуна на МС  ;D ;D ;D ;D ;D   много обичам да ми разказват такива неща и да търся причини и следствия...

Не съм нападала Марушка..

Напротив, нападаш я! Както нападна и Вещичка преди време. Стой си мирно и се отнасяй с уважение към съфорумците, да не си намериш майстора!  ;)

А тъй, обясни им значенито на някои думи, щот очевидно не са достатъчно ясни!

Заплашваш ли ме? Много ме е страх! И какво - искаш и теб ли да нападна? Няма пък - не ми се занимава... Едно нещо разбрах дотук - че хората, които се смятат да духовно извисени нямат повече толерантност от останалите.

*

gal

• *
  • 351

Заплашваш ли ме?

Приемай го както ти е удобно!

Цитат
Едно нещо разбрах дотук - че хората, които се смятат да духовно извисени нямат повече толерантност от останалите.

Браво! Много си умна. Айде сега след като не вярваш на Марушка и на останалите теми от подфорум 'мистика', да ни освободиш от присъствието си!  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.