Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54650 Прегледи
*

gal

• *
  • 351

сподели плииз  :-[  нали знаеш, че няма нито да съдя, нито да се подигравам щото мойта глава е най-пълна с глупости според някои съфорумци заради Нептуна на МС  ;D ;D ;D ;D ;D   много обичам да ми разказват такива неща и да търся причини и следствия...

хаха, знам бе ..  :P  ок, ще кажа, ма нема ми се смеете много ..  ;D   видях да излизат едни светлинни лъчи от тялото ми ..  :o  в първия момент помислих, че съм се запалила, после вече не знаех и аз какво да мисля ..  :o :-\  абе луда работа! търсих в интернет, да намеря нещо подобно и попаднах на това >> http://www.zdraveto.eu/catalog/folder_10/10_02.htm .. според мен прилича най-много на това, което наричат небесно тяло ..  ма де да знам, може и да не е това ..  :-\
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

сподели плииз  :-[  нали знаеш, че няма нито да съдя, нито да се подигравам щото мойта глава е най-пълна с глупости според някои съфорумци заради Нептуна на МС  ;D ;D ;D ;D ;D   много обичам да ми разказват такива неща и да търся причини и следствия...

хаха, знам бе ..  :P  ок, ще кажа, ма нема ми се смеете много ..  ;D   видях да излизат едни светлинни лъчи от тялото ми ..  :o  в първия момент помислих, че съм се запалила, после вече не знаех и аз какво да мисля ..  :o :-\  абе луда работа! търсих в интернет, да намеря нещо подобно и попаднах на това >> http://www.zdraveto.eu/catalog/folder_10/10_02.htm .. според мен прилича най-много на това, което наричат небесно тяло ..  ма де да знам, може и да не е това ..  :-\

че за кво да се смея като си си видяла аурата. това е много хубаво. аз още тренирам да я виждам с нормалното си зрение, но за съжаление я виждам само с вътрешният си взор... или е много трудно, или аз още не мога да вдяна как става номера  :-\

номера с лъчите го правя постоянно - изваждам ги под команда и образуват сфера около мен. обаче напоследък нещо се бъгна харда май, защото цвета се смени и не виждам сфера а се виждам като енергийно извънземно  :unsure:  тцъ тцъ тцъ няма да ми доде акъла начи  ;D ;D ;D

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

Много благодаря на всички,които ме защищават. Не се сърдя на Мирабела дето
ме напада - такива са човешките индивиди,които са с отрицателна енергия. Даже ако
поиска и на нея ще й видя за миналите животи чрез моят духовен учител Иеова. Но сега прочетох и тези неща,които описват в тези сайтове - много интересно наистина и други съм виждала подобни неща. Но мойто видение беше като истинска светкавица и то доста нависоко беше над блока,а пък тези които описват тук са около метър,а това беше над няколко повече метра.

Ще почна със списък за древните религии и за тези хора,които вярват в прераждането -
т.е. превъплъщенията. Та нека и Мирабела да чете. Аз започнах в доста форуми да го правя и дано да даде някакъв резултат,за да бъдем по-добри хората и да си помагаме и да не се
мразим,а да заживеем в един духовен център. Между другото името Мирабела ми беше в един минал живот - италианското ми име - като италианска еврейка по времето на Хитлер. След Елена Блаватска - съм била Мирабела.

1. Древноегипетската религия - вяра в превъплъщенията,но не само в хора,но и в животни и
други - въпреки,че вярват и в задгробния живот,те вярват и в прераждането.
 -  "Корабът на Изида - празник,честван в Рим с голяма помпозност бил известен като
Navigium Isidis. След като го пускали по вода,го връщали обратно в храма на богинята и се
молели за добруването на императора,на цялата империя и на римския народ.
                                              Ф.Ноел."Митологичен речник",Париж,1823
                                              От книгата "Талисман"Греъм Хенкок и Робърт Бовал

- "Не бива да се забравя,че първоначално Париж е бил разположен на острова /Ил дьо ла
Сите/ и така още от основаването си е бил град на моряци... Тъй като се намирал на плава-
телна река,той приел за свой символ кораба,а за своя покровителка - Изида,богинята на
корабоплаването. И този кораб всъщност е корабът на Изида,който е символ на богинята.
                                              К.дьо Геблен."Примитивният свят,анализиран и съизмерен
                                               с модерния свят",Париж,1773 г.
                                               От книгата "Талисман" Греъм Хенкок и Робърт Бовал

2. Френската революция - 14.07.1789 г. разрушаване на големия затвор на Бастилията -
с искане на негово място статуя на Изида - което много любопитно - а преди статуята са искали да е пирамида,но се оказало непосилно за малкото време и издигнали статуята на
Изида.
3. Водач на разярената тълпа,която разрушила Бастилията - Пиер-Франсоа Палой.
4. Проекта на статуята бил от прочутия художник и пропагандатор на Революцията Жак-Луи Давид.
5. Скулптурите Сюзан и
6. Картелие са изработили статуята от гипс,боядисан с бронзова боя,защото нямало време да я изработят от бронз.  От зърната на "богиня Изида" бликали две струи вода и падали в
открит басейн  в краката на статуята.  Композицията била известна като "Фонтанът на пре-
раждането" и общата идея е била участниците в процесията да минават  пред "Изида" и да
пият "чистия и лечебен нектар на прераждането от плодородните й гърди".
7. Максимилиан Робеспиер - революционният водач - Ето думите му: Идеята за Върховното
същество и безсмъртието на душата е постоянно напомняне за Справедливостта.Ето защо
тази идея е социална и републиканска." Конвентът се съгласил с тезата му и не след дълго декларирал: "Народът на Франция признава съществуването на Върховното същество
 Безсмъртието на Душата."
8. Масонството - Повечето от ръководещите фигури във Френската революция са били
масони - които са толерантни към всяка религия - "Религията и начина на почитане на Бог
нямат значение.Никой няма да бъде отстранен от ордена,стига да вярва във Великия
архитект на небето и земята..."
- Мой коментар - "Великият архитект на вселената" и Върховното същество и както и Бог
това си е едно и също според мен.

*

gal

• *
  • 351

че за кво да се смея като си си видяла аурата.

хм, абе по друг начин си я представях тая аура, да ти кажа .. тва направо ми изкара акъла .. май е дошло време да се подготвя теориетично по въпроса, че съм много боса ..  :-[

Цитат
номера с лъчите го правя постоянно - изваждам ги под команда и образуват сфера около мен. обаче напоследък нещо се бъгна харда май, защото цвета се смени и не виждам сфера а се виждам като енергийно извънземно  :unsure:  тцъ тцъ тцъ няма да ми доде акъла начи  ;D ;D ;D

ахаха, как ше се виждаш като енергийно извънземно бе .. ко приказваш ти ..  :P   :rolf:   

ама каква по-точно е тая медитация с извеждането на лъчите ?! къде да прочета повече за това ..   :unsure:

Но мойто видение беше като истинска светкавица и то доста нависоко беше над блока,а пък тези които описват тук са около метър,а това беше над няколко повече метра.

Марушке, да не би да си видяла нещо подобно .. // гледам, че много се коментира тва видео у фейсбука >> http://www.vbox7.com/play:674c7f3d#commentTop, ама аз не мога да го видя, с моя интернет  :-X .. ноо така на превюто, мисля че доста се доближава до твоето видение ..   
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

хм, абе по друг начин си я представях тая аура, да ти кажа .. тва направо ми изкара акъла .. май е дошло време да се подготвя теориетично по въпроса, че съм много боса ..  :-[

виж сега, стряскаш се защото очакваш нещо като човешка форма, а светлината просто няма форма. забрави очакванията си и се остави на усещанията и вътрешната визия. ще се изненадаш от резултатите. енергийните ни тела не са това, което е физическото тяло - то е твърдо тяло и затова има форма  :blink:

ахаха, как ше се виждаш като енергийно извънземно бе .. ко приказваш ти ..  :P   :rolf: 

ми как - ей тъй на... откъде да знам как... ся ще ти го опиша:
представи си бяло-синята светлина на диаманта. ся си представи, че тялото ти е от такава светлина, която се движи като течен метал - демек мърда, а не седи статична... да не ти говоря, че и сърдечната ми чакра е с такава светлина и е огромна  ;D  и в крайна сметка погледнато отстрани ма няма нищо общо със земното човешко тяло, та затуй казах извънземно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ама каква по-точно е тая медитация с извеждането на лъчите ?! къде да прочета повече за това ..   :unsure:

ми тва не е медитация бре или поне не за мен, защото като си затворя очите и виждам енергията и не ми е нужно да изпадам в разни състояния. просто визуализирам сърдечната си чакра и с мисълта завихрям енергията отвътре и тя започва да изпълва тялото и да прозира извън него като оформя сфера. цвета на енергията и сферата е индивидуален за всеки. когато си в спад на енергия можеш да си дръпнеш малко бяла светлина от Абсолюта или Висшият ти Аз във вид на стълб от бяла светлина, който навлиза през коронната ти чакра и така да заредиш батериите...

обаче забелязах, че напоследък освен моята енергетика и на Земята е доста спаднала. идея си нямам кво става. с доста усилия образувам сфера. предимно енергията стои като втората ми кожа... има нещо, но не мога да го дефинирам още... в началото на годината виждах как индиговата енергия облива Земята и за месец някъде я обви изцяло. сега е започнал нов енергиен обстрел и този път е с цвят на диаманти... засега е само около северния полюс, но до месец някъде ще облее цялата планета сигурно...  :-\

Mallleeeee smeni trevata kako,4e mnogo e silna :29: ,izviniavam se indianicata :wink2: no niamam kirilica

Марушка е отдавна в този форум, нито е злоблива, нито груба и никого не е обидила. А ти явно това целиш. Не смяташ ли, че трябва да си преразгледаш ценностите като например да не нападаш без повод различните от теб?

NEBESNA SLEZ NA ZEMIATA i otgovariai za tvoite cennosti a ne za moite!

Здравейте на всички отново,
Имах видение,за което нямам доказателство,защото нямам свидетели до мен - но все пак ми се случи - беше между 11,12,13 два-три дни преди 15.08 деня на Дева Мария. Мислех досега дали да го пиша по форумите,но от оня ден започнах да го пиша вече,въпреки,че пак може да ме помислите за откачена - блесна светкавица,а тогава беше много ясно небето и нямаше изглед за дъжд - молех се на някои богове освен на Иеова,Исус Христос и Дева Мария -
и когато стигнах великата майка богиня безименна,чиста и неопетнена,върховният разум -
блесна светкавицата - много бързо беше изведнъж - много обичам да гледам нощното небе и звездите и луната. Попитах моят духовен учител Иеова и той ми каза,че е първоначалната първопричина на богове,хора и животни и всичко друго. Пак рискувам да не ме помислите за откачена,но въпреки това за мен е първото видение от този род от връзката ми с невидимия ми духовен учител Иеова.

Az li4no sum sum bila svidetel na takiva idiot6tini ot strana na razni psevdo svideteli na Ieova i duxovni u4iteli,4e otdavna ne viarvam v dobrite namerenia na su6tite tezi idioti.Dosta jivoti sa sasipali i mnogo familii sa ograbili i sa prevurnali decata im v narkomani.Maru6ka ako ti si po razli4na ot tiax 6apka ti svaliam i  :blink:

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!

Az li4no sum sum bila svidetel na takiva idiot6tini ot strana na razni psevdo svideteli na Ieova i duxovni u4iteli,4e otdavna ne viarvam v dobrite namerenia na su6tite tezi idioti.Dosta jivoti sa sasipali i mnogo familii sa ograbili i sa prevurnali decata im v narkomani.

нали знаеш, че всеки си следва собственият път и собствената си карма. щом така е станало, значи така е трябвало.  ;)

Az li4no sum sum bila svidetel na takiva idiot6tini ot strana na razni psevdo svideteli na Ieova i duxovni u4iteli,4e otdavna ne viarvam v dobrite namerenia na su6tite tezi idioti.Dosta jivoti sa sasipali i mnogo familii sa ograbili i sa prevurnali decata im v narkomani.

нали знаеш, че всеки си следва собственият път и собствената си карма. щом така е станало, значи така е трябвало.  ;)

da,karma e,a ti go znae6 mnogo dobre ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:17:03 am от kris »

*

gal

• *
  • 351

виж сега, стряскаш се защото очакваш нещо като човешка форма, а светлината просто няма форма.

Ей, да бе.. това за светлината го чета къде ли не, ма не съм си го представяла да е наистна светлина бе ..  :P  мислех, че е някаква метафора ли да да знам и аз ..  :P

Цитат
представи си бяло-синята светлина на диаманта. ся си представи, че тялото ти е от такава светлина, която се движи като течен метал - демек мърда, а не седи статична... да не ти говоря, че и сърдечната ми чакра е с такава светлина и е огромна  ;D  и в крайна сметка погледнато отстрани ма няма нищо общо със земното човешко тяло, та затуй казах извънземно  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ахахаха, ааа тва трябва да се види .. не мога да си го представя току тъй ..  ;D

Цитат
когато си в спад на енергия можеш да си дръпнеш малко бяла светлина от Абсолюта или Висшият ти Аз във вид на стълб от бяла светлина, който навлиза през коронната ти чакра и така да заредиш батериите...

мерси! ще опитам!  ;)

Цитат
обаче забелязах, че напоследък освен моята енергетика и на Земята е доста спаднала. идея си нямам кво става.

хм .. еми сигурно се готвите за квантовия скок ..  ;)  аз пък последно време съм с много енергия .. правя квантови подскоци секи божи ден ..  ;D   :rolf:

*

gal

• *
  • 351

NEBESNA SLEZ NA ZEMIATA i otgovariai za tvoite cennosti a ne za moite!

Aре стига си раздавала акъл и ти, също като Mirabella. Немаме нужда! Щом не вярваш на Марушка се разкрвай от темата й, че ми писна да се разправям с вас. Нема нужда да ни споделяш в кво вярваш и в кво не вярваш, не ни вълнува! 

*

gal

• *
  • 351

Сещате ли се пак за оная тънката граница. Мамка и!  ;D
Понякога е толкова тънка, че на моменти дори я няма. Почва да се губи. 
И оттам насетне почва сложността в елементарните човешки взаимоотношения.

хахаха .. сладур! много деликтно бе, душата .. никой нема те разбре ..  ;D

*

Vision

• 3523
като бях млада, имах едно преживяване и аз такова..беше лято, бях си легнала и се бях завила само с единичен чаршаф, защото горещо..унасям се да заспивам /любимото ми алфа състояние/ и по едно време усещам, че ходилата ми стават ама много горещи, отварям си очите, будна съм и виждам, че ходилата ми светят с ярка бяла светлина под чаршафа..отметнах го бавно, внимателно, да не стресна светлината  :blink: и видях, че съм на 10-15 см. над леглото, във въздуха..не се изплаших, постоях така малко и от само себе си се спуснах плавно на леглото..бях много щастлива но заспах по някое време..не съм го разказвала много това, за да не ме помислят за луда, ама вече не ми пука..след няколко години пак в това алфа състояние се бих с демони, изгоних ги, искаха да ме превземат, демони на лудостта.. ;D това със светлината обаче повече не ми се случи..имала съм моменти на силна горещина, бързо появяваща се /не сексуална, ако някой ме заподозре, различвам ги по принцип/ до степен да ми се струва, че ще се самозапаля, толкова рязко и силно, но не и светлина отново..жалко, много е хубаво това, искам пак, цялата да светя като ангел.. ;D това според мен е някакъв божествен огън, т.нар. Святи Дух..някакъв вид кръщение.. :blink:
« Последна редакция: Септември 07, 2010, 08:20:38 pm от Vision »

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
малиии Вижън, ма що светия дух ще ти влиза откъм краката бе  :unsure:  иначе съм искрено заинтригувана от това преживяване  :-[

винаги съм си мечтала да мога да летя наяве, иначе на сън летя постоянно. ти си левитирала явно  ;D  ееей супер е било сигурно  :P

*

Синухе

• 4978
  • Chance favors the prepared mind
« Последна редакция: Февруари 27, 2013, 09:03:23 am от Синухе »

*

Vision

• 3523
малиии Вижън, ма що светия дух ще ти влиза откъм краката бе  :unsure:  иначе съм искрено заинтригувана от това преживяване  :-[

винаги съм си мечтала да мога да летя наяве, иначе на сън летя постоянно. ти си левитирала явно  ;D  ееей супер е било сигурно  :P
ми не влиза от там, после разбрах и аз защо са краката..в християнството краката се свърват с евангелизацията, това предполагам си го срещала като термин, та затова така.. :blink: ама не става по желание, или аз вече не съм толкова чисто съзнание както тогава, не знам..или най- вероятно Бог е преценил, че вече нямам  нужда от такива демонстрации, защото това са фокуси за деца, а аз съм се овъзрастила духовно от тогава..е такива мисли ми се въртят.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..