Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54623 Прегледи
*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:56:44 am от kris »

*

Vision

• 3523

сестра ти с мерк на асц в дева ли е??

Не, с плутон на асцендента, в дева / У 3 / и уран в първи дом / У 5 / - тя по-добре от всички знае кое и как е най-добре за мен ..  :P  и с дъщеря си така се държи, но това мен не ме касае, кой каквито родители си е избрал / или си е заслужил / ..   ;) :P

Цитат
няма нужда да изпитваш респект към мен..предпочитам да ме виждаш като гамен и идиот.. ;)

е то нямаше да ти го споделям при други обстоятелства, просто ти отговарям на въпроса; т.е при това положение и на тоя етап, няма логика да виждам сестра ми в теб ..

може би товагава виждаш така плутона, и моят е в дева и в първи дом..интересно..освен еднаквите ни асценденти де..нормално е май, плутона ти дразни луната и мц-то и ти е в опозиция с марса.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

gal

• *
  • 351

може би товагава виждаш така плутона, и моят е в дева и в първи дом..интересно..освен еднаквите ни асценденти де..нормално е май, плутона ти дразни  луната и мц-то и ти е в опозиция с марса .. ;)

е  да де, от реколтата е ..  :P    сестра ми, отделно ме изнервя с луната си на асц ми .. и като цяло нямах търпение да порсна голяма, за да мога на-сетне да й покажа среден пръст ..  :P

Tя винаги е права и готова за един бърз спаринг.  ;D

ахахаа, браво момче!  ;D  ти си добър войн!  ;)
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 09:56:19 am от kris »

*

Vision

• 3523

е  да де, от реколтата е ..  :P    сестра ми, отделно ме изнервя с луната си на асц ми .. и като цяло нямах търпение да порсна голяма, за да мога на-сетне да й покажа среден пръст ..  :P

в момента се интересувам от казуса- луна върху асцендент в синастрия, ще погледнеш ли темата ''синастрия'' може би две страници преди последната, където описвам един такъв човек и ако може- да ми кажеш какво е точно усещането на луната, когато е на нечии асц...освен че те дразни де, ама с какво точно те дразни..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

сестра ми, отделно ме изнервя с луната си на асц ми ..
,
Това изнервящо ли е?  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

gal

• *
  • 351
сестра ми, отделно ме изнервя с луната си на асц ми ..
,
Това изнервящо ли е?  :unsure:

Е, може и аз нещо да не съм в ред, но за мен е много изнервящо и непоносимоо ..   :41:  

// но това разбира се в съчетание с плутона й на МЦ-то ми ..  
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

Продължавам със списъка с прекъсване малко на книгата "Талисман".

9. ИСУС ХРИСТОС -
    Той също е проповядвал за преражданията и именно заради това са го разпнали на кръстта.
    Елена Блаватска в III-ти том "Тайната доктрина" пише,че и той е проповядвал учението за
превъплъщенията.

10. ЕЛЕНА БЛАВАТСКА -
    Тя информира в "Разбулената Изида",че ако някой обясни учението за преражданията -
всички други религии и секти щели да бъдат безсмислени.

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 03:26:16 pm от kris »

Кой е излъгал автора на книгата, че Исус Христос е разпнат защото е "проповядвал прераждания"? ;D

Не Елена Блаватска е казала само,че е проповядвал прераждането,а моят духовен
учител Иеова ми каза,че са го разпнали само заради това,че е проповядвал истината за преражданията. :58: :rolf: :rolf: :rolf:

Кой е излъгал автора на книгата, че Исус Христос е разпнат защото е "проповядвал прераждания"? ;D

учител Иеова ми каза,че са го разпнали само заради това,че е проповядвал истината за преражданията. :58: :rolf: :rolf: :rolf:

А това не е лъжа, а си е чиста истина - защото,когато казвал,че е бил преди Авраам,та
нали тогава са започнали да му захвърлят камъни,задето богохулствал. Тъй че,много близко до акъла,че е така. :58: :88: :58:

Maru6ke,ti ne6to,nqkakuv kontakt s Edgar Keisi imala li si? 4e 4eta edni ne6ta,v momenta si zadavam mnogo vuprosi i imam ne6to naum .../sorry za latinicata,ne sum ottuk i sum za malko/

Ако искаш нещо повече за Едгар Кейси пиши ми на имейла и ще ти пиша повече неща. :58: :88: :58:

*

elfidka

• 3129

Не се бях замисляла за това. всъщност е напълно възможно.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

holanda

Ако искаш нещо повече за Едгар Кейси пиши ми на имейла и ще ти пиша повече неща. :58: :88: :58:

що бе,той е много интересен типец,ще е интересно за всички да разберат някои от ученията му.Занимавал се е и с астрология.Когато се видиш с повече време и ако понаучиш нещо-пиши,няма проблем,аз ще следя  :mellow:

*

elfidka

• 3129
Едгар Кейси освен всичко е бил медиум, аз съм му голям фен
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

9. ИСУС ХРИСТОС -
    Той също е проповядвал за преражданията и именно заради това са го разпнали на кръстта.
    Елена Блаватска в III-ти том "Тайната доктрина" пише,че и той е проповядвал учението за
превъплъщенията.

10. ЕЛЕНА БЛАВАТСКА -
    Тя информира в "Разбулената Изида",че ако някой обясни учението за преражданията -

9. ИСУС ХРИСТОС -
превъплъщенията.

10. ЕЛЕНА БЛАВАТСКА -

.....Не е стигнал дори  и Никодим, който на твърдението: "Ако някой не се е родил от-
ново,той не може да види Царството Божие",отговаря: "Как може човек да се роди,когато
е стар?,за което и получава упрек със забележката: "Ти си учител на Израил и не знаеш
това? - тъй като никой не е имал право да се нарече  "Майстор" и Учител,без да е посве-
тен в тайните а/на духовното възраждане чрез вода,огън и въздух и б/ НА РАЖДАНЕТО
ОТНОВО В ПЛЪТ. След това,кое може да изрази доктрината за многократното възраждане
от отговора на ИСУС към садукеите,"които отричат,че съществува възкръсение",т.е. раж-
дане отново,тъй като догмата за възкръсването на умрелия в плът сега се разглежда като
нелепост дори от разумното духовенство:
       "Тези,които са оценени като достойни да получат онзи свят /Нирвана/... не встъпват
в брак... и не могат да умрат". :58:

Нирвана - този,който чрез серия от раждания и чрез Кармичния закон достигне оново
състояние,в което човечеството  ще се окаже след седмия кръг и седмата раса - когато
настъпи Нирвана,Мокша, и когато човекът стане " равен на Ангелите " или Дхиан Коганите -
той е "син на възкръсението" и "не може повече да умре",тогава няма да има никакви бракове,тъй като няма да има разлика в половете" - резултат на нашата днешна материал-
ност и животинност. :08:

Но най-многозначителното от Христовите иносказания и "замъглени изказвания" може да
се намери в обяснението,което той е дал на Апостолите по повод на слепия:
       "Учителю,кой е съгрешил,той или неговите родители,че се е родил сляп?" ИСУС отгово-
рил: "Не е съгрешил нито този /слепият физически/ човек,нито неговите родители,но това е,
за да се явят на него делата на /неговия/ Бога."
 :58:

Човекът е "жилището",само "зданието" на неговия Бог,и разбира се не храмът,а неговият
обитател - носителят на "Бога" - е този,който е съгрешил в предишно въплътяване и е навля-
къл Кармата на слепота върху новото здание. :88: