Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54661 Прегледи
*

nerealna

марушка, значи ти казваш в коя държава сме живели в минал живот и с какво сме се занимавали...

според теб какъв е смисълът да знаем това ?

марушка, значи ти казваш в коя държава сме живели в минал живот и с какво сме се занимавали...

Смисълът е да не правим същите грешки в настоящия живот,както в предишните животи и най-голямата цел,че това е само за обединяването на народите в един духовен център
/като ми съобщи моят духовен учител ИЕОВА,че ние българи сме били в минал живот братя или сестри с турчин или циганин - ние няма да се мразим толкова много и ще си помагаме и ще живеем в мир и любов/ :58:

*

sunrain

• 6710
Марушка, все се каня да те питам. Твоите данни пазиш ли в тайна или би ги дала, за да ти видя картата?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

nerealna

Смисълът е да не правим същите грешки в настоящия живот,както в предишните животи и най-голямата цел,че това е само за обединяването на народите в един духовен център
/като ми съобщи моят духовен учител ИЕОВА,че ние българи сме били в минал живот братя или сестри с турчин или циганин - ние няма да се мразим толкова много и ще си помагаме и ще живеем в мир и любов/ :58:

а ти можеш ли да кажеш какви грешки сме правели преди .. защото доколкото си спомням от другата тема казваш само държавата и работата на човека ?

според мен регресивната хипноза помага за това, което ти казваш ..както и да се освободим от страховете и комплеските си,  които имаме в този живот.

а циганите ..не мисля , че това , че ще знаем че сме били братя и сестри с тях помага ..
цигани убиха детето на мои познати преди  години ...пука им н ахората какво са им били циганите преди хиляда години при това положение

накрая все българите не сме приемали циганите..явно има защо ..дискриминация... глупости ...
« Последна редакция: Октомври 17, 2010, 02:26:49 am от nerealna »

Марушка, все се каня да те питам. Твоите данни пазиш ли в тайна или би ги дала, за да ти видя картата?  :blink:
Не не ги пазя в тайна - родена съм на 28.04.1958 г. но не знам точния час на раждането за
съжаление.

а ти можеш ли да кажеш какви грешки сме правели преди .. защото доколкото си спомням от другата тема казваш само държавата и работата на човека ?
-   :58:не съм продължила тогава,защото имам много писма за отговор и на други хора отпреди и затова  не съм продължила разговорите после.

според мен регресивната хипноза помага за това, което ти казваш ..както и да се освободим от страховете и комплеските си,  които имаме в този живот.
- :58: да така е и също да се освободим от страховете и комплексите. А също така и помага за професионалното развитие,ако не ни харесва примерно сегашната ни професия,която е примерно налагаща се , а не правим това,което ни е хоби,а трябва да правим това което ни харесва като хоби примерно /затова казвам да ми информирате хобитата си в настоящия живот/  - като работиш друго, което е задължение в настоящето,
то ти е неприятно; а когато работиш като работа,която е хобито ти примерно това ти е
приятното удоволствие и това трябва да работиш и тогава се казва,че за професията
помага също. :blink:а после и за любовта - много помага и за браковете - защо сега има
толкова много раздели,защото хората не се женят по общи интереси,ами или по сметка или по любов; а трябва да се женят по общи интереси - примерно не единия да има интерес към физическия труд,а другия към интелектуалния труд.
а циганите ..не мисля , че това , че ще знаем че сме били братя и сестри с тях помага ..
цигани убиха детето на мои познати преди  години ...пука им н ахората какво са им били циганите преди хиляда години при това положение
-  :blink:както и от нас българите има,които убиват много и то и такивата души на убийците българи,турци и цигани трябва да се одухотворяват в настоящия живот и да се разбират,а не да се мразим само.

накрая все българите не сме приемали циганите..явно има защо ..дискриминация... глупости ...

Здравейте на всички тук,
       Платих си Интернет и пак съм тук. Не мога да си го платя сума ти време и много ми беше тъжно. :03:

41. СОКРАТ - ДРЕВНОГРЪЦКИ ФИЛОСОФ - УЧИТЕЛ НА ПЛАТОН.
      ТОЗИ "ДАЙМОНИОН" НА СОКРАТ Е НЕГОВАТА СЪВЕСТ,КОЯТО ГО СПИРА ОТ НЕМОРАЛНИ И
     ПОГРЕШНИ СТЪПКИ. СОКРАТ СА ГО ОБВИНИЛИ,ЧЕ НЕ ВЯРВА В БОГОВЕТЕ,КОИТО ГРАДЪТ
     ПОЧИТА И ВЪВЕЖДА ДРУГИ,НОВИ БОЖЕСТВА И ЧЕ РАЗВРАЩАВАЛ МЛАДЕЖТА. Накарали
     СОКРАТ да изпие отрова от бучиниш. - Информация от "Животът на философите" от
     ДИОГЕН. А ЕЛЕНА БЛАВАТСКА В "Тайната доктрина" III-ти том пише,че СОКРАТ се е изказвал за това,че имало живот на Луната. Отговор от моят духовен учител Иеова - ДА
     има вътре в Луната хора,по-могъща цивилизация от Вашата. От 23.10.2010 г. -в-к"Теле-
     граф" - статия за това,че имало зони,за които се е предполагало за съществуването на
     извънземен разум. А на тази статия се вярва сега. А тази новина е още от преди наша-
     та ера - от изказването на СОКРАТ.

42. ПЛАТОН - МОЙ ЛЮБИМ ДРЕВНОГРЪЦКИ ФИЛОСОФ
     ЛЮБИМА ФРАЗА: "ТЯЛОТО Е ГРОБНИЦА" ЗА БЕЗСМЪРТНАТА ДУША.
     ВЯРВА В ПРЕРАЖДАНЕТО.

43. ПИТАГОР - ВЯРВА В ПРЕРАЖДАНЕТО - ДАЖЕ И ГИ ПОМНИ. :58: :88: :58:

СОКРАТ И ПИТАГОР СЪЩО МИ СА ЛЮБИМИ ФИЛОСОФИ. :58:

41. СОКРАТ - ДРЕВНОГРЪЦКИ ФИЛОСОФ - УЧИТЕЛ НА ПЛАТОН.
      ТОЗИ "ДАЙМОНИОН" НА СОКРАТ Е НЕГОВАТА СЪВЕСТ,КОЯТО ГО СПИРА ОТ НЕМОРАЛНИ И
     ПОГРЕШНИ СТЪПКИ. СОКРАТ СА ГО ОБВИНИЛИ,ЧЕ НЕ ВЯРВА В БОГОВЕТЕ,КОИТО ГРАДЪТ
     ПОЧИТА И ВЪВЕЖДА ДРУГИ,НОВИ БОЖЕСТВА И ЧЕ РАЗВРАЩАВАЛ МЛАДЕЖТА. Накарали
     СОКРАТ да изпие отрова от бучиниш. - Информация от "Животът на философите" от
     ДИОГЕН. А ЕЛЕНА БЛАВАТСКА В "Тайната доктрина" III-ти том пише,че СОКРАТ се е изказвал за това,че имало живот на Луната. Отговор от моят духовен учител Иеова - ДА
     има вътре в Луната хора,по-могъща цивилизация от Вашата. От 23.10.2010 г. -в-к"Теле-
     граф" - статия за това,че имало зони,за които се е предполагало за съществуването на
     извънземен разум. А на тази статия се вярва сега. А тази новина е още от преди наша-
     та ера - от изказването на СОКРАТ.

И ОЩЕ ЧЕ ЛУНАТА БИЛА ИЗКУСТВЕНА НЕ БИЛА ЕСТЕСТВЕНА. :58:

42. ПЛАТОН - МОЙ ЛЮБИМ ДРЕВНОГРЪЦКИ ФИЛОСОФ
     ЛЮБИМА ФРАЗА: "ТЯЛОТО Е ГРОБНИЦА" ЗА БЕЗСМЪРТНАТА ДУША.
     ВЯРВА В ПРЕРАЖДАНЕТО.

43. ПИТАГОР - ВЯРВА В ПРЕРАЖДАНЕТО - ДАЖЕ И ГИ ПОМНИ. :58: :88: :58:

*

holanda

Марушке,ми с теб к'во стаа,как е живота ?

зарежи ги тея духовенства,дай да люштим семки  :P

*

sunrain

• 6710
Аз ти писах лично съобщение, Марушка.  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

Аз ти писах лично съобщение, Марушка.  :blink:
[/quote Аз го прочетох сюнрен,много интересно ми стана.

ПИТАГОР казва ХЕРАКЛИД ПОНТИЙСКИ, говорел за себе си,ченякога бил ЕТАЛИД И бил смятан
за син на ХЕРМЕС, и ХЕРМЕС му предложил да си избере каквото си пожелае,с изключение на
безсмъртието.ПИТАГОР помолил да му бъде дадено да запази паметта за нещата,които са му
се случили,и когато е умрял,и когато е жив. Затова,когато е бил жив,той помнел всичко,и
когато бил мъртъв,запазвал паметта си. :88:

По-късно той се въплътил в ЕВФОРБ и бил ранен от МЕНЕЛАЙ; и ЕВФОРБ разказвал,че
бил някога ЕТАЛИД И че получил този дар от ХЕРМЕС,разказвал за странствуванията си на
душата си и в какви растения и животни е била,какво е препатила в ада и какво преживяват
там останалите души. :58:

След смъртта на ЕВФОРБ душата му се преселила в ХЕРМОТИМ,който,желаейки да дока-
же това,отишъл в Бранхида и влизайки в храма на АПОЛОН,посочил щита,който МЕНЕЛАЙ
посветил на бога. Той твърдял,че самият МЕНЕЛАЙ посветил щита на АПОЛОН,когато отплу-
вал от ТРОЯ. Щитът бил вече разяден и само украшенията от слонова кост били останали по
него. :leos:

След ХЕРМОТИМ умрял, той станал ПИР- делоски рибар - и също помнел как преди това
бил ЕТАЛИД,после ЕВФОРБ,после ХЕРМОТИМ и накрая - ПИР. След смъртта на ПИР той станал
ПИТАГОР. :58:

Тази информация е от "Животът на философите" на ДИОГЕН ЛАЕРЦИЙ. :wub:

А В"ТАЙНАТА ДОКТРИНА" НА ЕЛ.БЛАВАТСКА III-ТИ ТОМ - пише,че той мислел,че бил син на
МЕРКУРИЙ. :58:

В сайта по Интернет "Окултен център Селена" пише за едно от превъплъщенията на ПИТАГОР,
че бил КУТ ХУМИ.