Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54703 Прегледи
Я кажи, освен жълти очи как изглеждаше главата, опиши я, нос, уши, уста, кожа?? Или само очи имаше?!

Еми не виждах черен фон тъмнина ли  то това така изневиделица стана и тази глава  и едни жълти очи ме гледат като котешки очи.. ем за нос и уши не помня ... сякаш имаше рога не знам то дори като ми изчезна от подсъзнанието ли ..... ли не знам не разбирам .... какво трябва да го нарека не знам стоях и не знаех какво е това ..... но усетих при мен имаше някаква сила то докато ме гледаше аз само си седях и аз го гледам и нищо но изпитах страх.... то толкова бързо аз все още не вярвам дори,че е станало това аз не мога да го обясня дори......  на какво се дължи това ...... знам,че нищо ми няма ..... сякаш беше при мен .... 

един вид аз не съм в стаята си в обстановката която се намирам а виждам това тази глава тези очи как ми се канят и толкова злобно ме гледат...... досега се мъчех как да обясня ама това е виждам тази тъмнина и тази глава и тези очи.......
но определено не беше човек ....

със сигурност, може да е бил рептил, защото те имат такива очи, като на котките

Наскоро гледала ли си някой страшен филм?
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

със сигурност, може да е бил рептил, защото те имат такива очи, като на котките

Наскоро гледала ли си някой страшен филм?

не но твоята картинка ме стресна и какво е това рептил........ и сякаш не му бяха червени ама погледа е същия .... и какво нещо лошо ли ще ми се случи .....

Филми не съм гледала сякаш от доста време .....Аз и страшни филми не гледам,мен ме е страх. Може да се каже,че се бях отчаяла от три дена насам  ... То това на 17 май ми се случи вечерта. А през деня в този ден имах чувството,че главата ми ще се пръсне,такова напрежение не бях усещала,чак толкова голямо ...  но не знам не помня после изведнъж си изчезна  ....олекна ми нещо ровех се тогава в нета .. и по късно стана това,което не си обяснявам.....

Правилно си усетила че го постнах заради остротата на погледа. Не мисля, че е предсказание, но трябва да има и по-вещи в насоката хора от мен. За рептилчовците има тема

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4474.0.html

А можеш да погледнеш и темата  за астралните пътувания

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5181.0.html

А може и да е било холографско изображение на някой рептил.
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

Да не ти пука, каквото и да е било! На този свят има какви ли не същества, а гадовете се привличат от страха, така че гледай да го изкорениш този страх, не е полезен!!!

малии не знам сега не мога да прочета темата но по късно ще вляза за рептилите ..въпреки,че влязох да погледна и тези картинки там този жълтия ме плаши аз такива неща не мога да гледам....
 за моя случай:
Аз се стреснах помислих се,че дявола виждам,но първо направих асоциация с  чудовище .....ама аз нали не знам и не вяврвам да има чудовища...  помислех,че е дявола ама аз и дявол не съм виждала... тей,че по скоро е онова и то сега като се мъча да се сетя точно неговия образ е като в анимация анимационен герой  такъв спомен ми се откроява макар,че е станало ппреди два дена .. не се сещам в пълни детайли .... за всичко  и ми е супер странно .. Благодаря за помоща ти и разбирането :)

и не напълно анимационен ..но не знам кои са точните думи за да обясня

Разбирам те, но не се шашкай! Скоро гледах филма "Ритуалът" с Антъни Хопкинс, там той каза така: "Това, че не вярваш в него, не означава, че не съществува!"  ;D много правилно!

*

Fairy

• **
  • 559
  • Позитивна, усмихната и амбициозна :)
    • Познание
интересна тема и интересно преживяване

Цитат
"Това, че не вярваш в него, не означава, че не съществува!"

дамм за съжаление е така

от посочената тема се стига до извода, че тези същества са зли, (поне аз така разбрах). със сигурност би трябвало да има извънземни, които да не са зли?
Винаги ми е било интересно защо изобщо контактуват с хората (независимо дали са лоши или добри). За лошите е по-лесно да се предположи, но за другите?
Има ли достоверна (в смисъл не бих искала да чета каквото ми попадне) литература за различните същества - извънземни, извънизмерни и т.н..

;D ами не се шашкам вече... прочетох и двете статии .. така са писали.. все едно са нормални неща ... но ако не ми се беше случило това ..мисълта ми щеше да е тея сигурно не са нормални човешки същества за да имат такива способности ;) ;D а този образ моя : ...- Да гледате холограма е все едно да гледате нещо, което е действително пред очите ви -  така беше ....

;D ами не се шашкам вече... прочетох и двете статии .. така са писали.. все едно са нормални неща ... но ако не ми се беше случило това ..мисълта ми щеше да е тея сигурно не са нормални човешки същества за да имат такива способности ;) ;D а този образ моя : ...- Да гледате холограма е все едно да гледате нещо, което е действително пред очите ви -  така беше ....
забравих и усещането то всъщност ми помогна да повярвам,че е било реалност.

Но ако имате информация споделяйте я или поне насочвайте  :blink:

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/search/label/%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%A0%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90 аз намерих това но не мога да го прегледам сега, трябва да ставам майка ми днеска има рожден ден :tongue2: :yahoo: :D

Правилно си усетила че го постнах заради остротата на погледа. Не мисля, че е предсказание, но трябва да има и по-вещи в насоката хора от мен. За рептилчовците има тема

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4474.0.html

А можеш да погледнеш и темата  за астралните пътувания

http://astrosite.org/forum/index.php/topic,5181.0.html

А може и да е било холографско изображение на някой рептил.
интересна тема и интересно преживяване

Цитат
"Това, че не вярваш в него, не означава, че не съществува!"

дамм за съжаление е така

от посочената тема се стига до извода, че тези същества са зли, (поне аз така разбрах). със сигурност би трябвало да има извънземни, които да не са зли?
Винаги ми е било интересно защо изобщо контактуват с хората (независимо дали са лоши или добри). За лошите е по-лесно да се предположи, но за другите?
Има ли достоверна (в смисъл не бих искала да чета каквото ми попадне) литература за различните същества - извънземни, извънизмерни и т.н..

Тук съм посочила тема за един от видовете, а тук има описани http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=157.0

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
много ти благодаря за линка :)
полезен е благодаря :)

« Последна редакция: Май 23, 2011, 05:02:11 pm от Fairy »

забравих и усещането то всъщност ми помогна да повярвам,че е било реалност.

Но ако имате информация споделяйте я или поне насочвайте  :blink:

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/search/label/%D0%9C%D0%90%D0%A2%D0%A0%D0%98%D0%A6%D0%90%D0%A2%D0%90 аз намерих това но не мога да го прегледам сега, трябва да ставам майка ми днеска има рожден ден :tongue2: :yahoo: :D

Еми те нещата са си нормални, това че 80% от населението на планетата е зомбирано, респективно ограничено  :unsure:

:P  ДА ама аз за повечето неща не съм  и чувала,особено това с рептилите  ;D то ме разби ... аз на идея си нямам какви същества има и дали има ... и никога не съм и предствяла...
 А колкото до моя случай си писах  с един познат ...той има някакви способности вижда  ... ама разправах му за моя случай той ми вика,някой от предишен живот... в рода някой,ако се е занимавал с шаманство..  после вика,че това би трябвало да е някоя мъртва душа... дух ... аз защото му викам да не е демон ... че попаднах на една статия мисля,че достоверна как една жена била обладана ... и проявява агресия безпричинно и тем подобни чувстваш зле нали...  и като цяло ...  и сякаш не е рептил :D

Еми и демон може да е, само че демоните се хранят със страха на жертвите си, затова ти казах да не се страхуваш  :blink: Стахът е най-голямата слабост на човека и така някои "умници" ни контролират!

Еми и демон може да е, само че демоните се хранят със страха на жертвите си, затова ти казах да не се страхуваш  :blink: Стахът е най-голямата слабост на човека и така някои "умници" ни контролират!
:-\ :-\ :-\  не знам.. аз не мога да разбера има ли разлика дали е демон или мъртва душа дух?

А според теб дали има разлика между дух, призрак, демон и мъртва душа?! Четене му е майката :) Всеки си има своята истина.

*

Fairy

• **
  • 559
    • Познание
между - дух и призрак едва ли
демон е съвсем различно от горните две
мъртва душа - това е невъзможно - душата или я има или не (друг е въпроса как е настроена)