Здравей Гост

Слънце, Луна и Венера в съвпад

• 44 Отговора
  • 7913 Прегледи
*

lin

« Отговор #40 -: Април 12, 2005, 10:44:26 am »
Цитат
за мен сатурновото завръщане е време в което целият ти досгашен и бъдещ живт минава като на филм

sorry! пак съм аз  :D

мистик, как тъй и бъдещия ти живот? :blink:
Какво имаше предвид?

*

мистик

« Отговор #41 -: Април 12, 2005, 10:58:16 am »
Пропусна планетие с които Сатурн влиза в аспект и домовете свързани с тях ;) Там се разиграват събитията!!Както и тези които го аспектират в момента ,особенно ако имат натална връзка с него!И актуалните транзити на тежките планети!Всичко това в синтез ще определи основните теми при Сатурновото завръщане!И да не забравям есамото влияние на Сатурн в първи,как вечно те държи на щрек,страх го е да не се изложи и е много чувствителен към всякъкви критики!Затова те държи вечно на щрек със страх да не се изложиш и те кара да бъдеш все по-взискателен към себе си ,иска още и още, винаги да си подготвен,винаги да си в час!Сакън да не се провалиш!Затова Амргото казва че сме калини ;)  :D  

*

мистик

« Отговор #42 -: Април 12, 2005, 11:50:48 am »
Цитат
Цитат
за мен сатурновото завръщане е време в което целият ти досгашен и бъдещ живт минава като на филм

sorry! пак съм аз  :D

мистик, как тъй и бъдещия ти живот? :blink:
Какво имаше предвид?
Ми щото ти дава сламки и подсказки какво ще баде напред, изправя те пред задачите ти и ти показва пътя, къде си се отклонил и накъде да вървиш!И уроците му  са от такъв характер!Всъщност той действа винаги за добро и затова трябва много да внимаваме какво ни подсказва!Затова и темата за Сатурново завръщане е толкова важна!

*

lin

« Отговор #43 -: Април 12, 2005, 01:47:33 pm »
Цитат
И да не забравям есамото влияние на Сатурн в първи,как вечно те държи на щрек,страх го е да не се изложи и е много чувствителен към всякъкви критики!Затова те държи вечно на щрек със страх да не се изложиш и те кара да бъдеш все по-взискателен към себе си ,иска още и още, винаги да си подготвен,винаги да си в час!Сакън да не се провалиш!Затова Амргото казва че сме калини ;)  :D
Ей това го разбирам вече на 100%!!! :D

Сатурн вдига летвата много високо, но това е мноооого хубаво и тонизиращо!
Все едно има надпревара някаква...

*

lin

« Отговор #44 -: Април 12, 2005, 02:12:45 pm »
Цитат
Ми щото ти дава сламки и подсказки какво ще баде напред, изправя те пред задачите ти и ти показва пътя, къде си се отклонил и накъде да вървиш!
мистик...., май са ми се позацапали очилата нещо... тия, за виждане в бъдещето... /шегичка ;)  :D /

Може и да ми е рано...
А може и аз нещо да съм дефектна... :D  :D  :D , но честно да ти кажа от толкоз време във 'вихъра' на Сатурновата революция и единствено ясно виждам миналото си и настоящето си.
Всъщност аз и затова толкова разпитвам.
Може пък аз да греша нещо... и летвата нали е високо... искам да съм сигурна, че ще я прескоча!  :)

Единственото, което виждам сега, като резултат на въздействието на Сатурн, е промяната на моя АЗ.
Познавам се доста по-добре от преди, а желанията ми и личните ми приоритети са подредени и структурирани.
Но желанията и намеренията са едно, а да се случи нещо в реала е друго.
А дефакто при мен липсват реални събития... какво тогава да си мисля за бъдещето?! :ph34r:  :blink:
« Последна редакция: Април 12, 2005, 02:14:11 pm от lin »