Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20113 Прегледи
*

Divna

Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #60 -: Септември 22, 2010, 07:23:43 pm »
Дейзи, благодаря и на теб скъпа  :kissd:!
Много ме зарадва с точките  :blink:. Сядам веднага да проверя коя какво засяга и ще пиша по-подробно след това.

ПП: Не се притеснявай за утре  :blink:.

*

Divna

« Отговор #61 -: Септември 22, 2010, 07:25:41 pm »
целувки и поздрави ,мило, ти винаги си трогвала с внимание си :blink:

скорпи луните скоро ни очаква саде сати

Верно, че и ти си със скорпи Луна  :blink:.
Преминала ли си вече този период? И ако е да, как ти се отрази? Беше ли тежко?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #62 -: Септември 22, 2010, 08:07:09 pm »
Дивна , според моя часовник точно в този миг е слънчевия ти възврат!
По българско време....
От сърце ти желая сибирско здраве , много вяра и силна изпепеляваща любов , която да изпълни сърцето ти , защото ти го заслужаваш! Бъди винаги човек с главно Ч , бъди винаги толкова всеотдайна , нежна , мила и добра , внимателна към хората . Щастлива съм , че те срещнах и имам уникалния шанс да общувам с теб. Такива хора като теб не се срещат! Те са дар от вселената , защото в техните сърца тупти вселенския ритъм!
Вярвам , че новия солар ще ти донесе с крилете на бялата птица всички мечти сътворени в реалност! Сигурна съм , че ЩАСТИЕТО ПЪТУВА КЪМ ТЕБ с много истина и вяра! ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! ЗА МЕН ТИ СИ СПЕЦИАЛНА!
МНОГО ТЕ ОБИЧАМ ДИВНА , ПРЕГРЪЩАМ ТЕ ГОРЕЩО :'( :'( , ЧУВСТВАМ ТЕ МНОГО БЛИЗКО И ВЯРВАМ В ТЕБ! БЪДИ ЩАСТЛИВА , ОБИЧАНА ,ЖЕЛАНА !  

в нета няма повече рози..., всички рози на света ти подарявам!
- подарявам ти най-красивия изгрев
и погледа в една посока!

И нещо за теб защото ти си  THE BEST

http://www.youtube.com/watch?v=aIrCFrFpHvw

« Последна редакция: Септември 22, 2010, 08:31:14 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #63 -: Септември 22, 2010, 08:36:31 pm »
Марая, просълзи ме!
Какво мога да кажа за всички тия думи от теб, отправени към мен с много любов! Трогната съм!

БЛАГОДАРЯ ТИ  :kissd:!
Чувствата са взаимни! И пожелавам също толкова щастие, любов, здраве и късмет и на теб!

Казват, че трябва да носиш любовта в сърцето си, за да можеш да я раздаваш без да чакаш да ти се връща. Ти си човек, който прави именно това.

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Септември 22, 2010, 08:46:59 pm »
Марая, просълзи ме!
Какво мога да кажа за всички тия думи от теб, отправени към мен с много любов! Трогната съм!

БЛАГОДАРЯ ТИ  :kissd:!
Чувствата са взаимни! И пожелавам също толкова щастие, любов, здраве и късмет и на теб!

Казват, че трябва да носиш любовта в сърцето си, за да можеш да я раздаваш без да чакаш да ти се връща. Ти си човек, който прави именно това.

Просто МНОГО ТЕ ОБИЧАМ :kissd: :kissd: :03: :03: и мисля , че скоро ще те видя!
Заради теб и още няколко стойностни Юзера останах след помията тук!
Мъчно ми е , че си далече , сама... и те усещам тъжна ...някак си не си напълно щастлива!
ДАНО ГРЕША! :kissd: :kissd: :kissd: :kissd: :03:
Цялото щастие на земята да ти се стовари над главата! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #65 -: Септември 23, 2010, 02:40:09 am »
Благодаря, Крис  :kissd:!

Сушито е точно по вкуса ми  ;).

« Отговор #66 -: Септември 23, 2010, 07:15:12 pm »

не, моята е по средата на знака като достигне сати средата на везни ще съм логната :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Divna

« Отговор #67 -: Септември 24, 2010, 12:23:22 am »

не, моята е по средата на знака като достигне сати средата на везни ще съм логната :o

Значи, аз ще разказвам първа.

*

Divna

« Отговор #68 -: Септември 24, 2010, 10:06:06 pm »
Divna, този ти РД тази година е изключително подходящ предвид Юпитер/Уран за сбъдване на желания, така че надявам се да си си пожелала точното нещо.   :88:

Крис, що не ме напомни по-рано?

*

holanda

« Отговор #69 -: Септември 25, 2010, 03:38:20 pm »
ей така като се обадя последна,най-обичам... :lol:  :-[

Дивна,Честит Рожден Ден ! Ти си изключително интересен и добър човек,а такива заслужават само най-доброто.Скоро прочетох нещо..'Заслужавам любов само заради факта,че съществувам!''.

Не се колебаи,не го мисли,не си създавай пречки,а дерзай и бъди щастлива!

Пожелавам ти хиляди прекрасни мигове с хора,които те заслужават! :58:

*

Divna

« Отговор #70 -: Септември 25, 2010, 04:34:52 pm »
ей така като се обадя последна,най-обичам... :lol:  :-[

Дивна,Честит Рожден Ден ! Ти си изключително интересен и добър човек,а такива заслужават само най-доброто.Скоро прочетох нещо..'Заслужавам любов само заради факта,че съществувам!''.

Не се колебаи,не го мисли,не си създавай пречки,а дерзай и бъди щастлива!

Пожелавам ти хиляди прекрасни мигове с хора,които те заслужават! :58:

Много ти благодаря, Лилавка!
От твоите уста в Божиите уши!  Всички сме чеда Божии, и всички имаме право да бъдем щастливи! :kissd:

ПП: Ти къде се изгуби?

*

Divna

« Отговор #71 -: Септември 25, 2010, 04:43:08 pm »
ПП: Ти къде се изгуби?

чакам да ми включат нета,бюрократите  :-\.Влизам само докато си пия кафето долу.. :blink:

В БГ ли си още?
Не съм разбрала да си пътувала  :-\.

*

holanda

« Отговор #72 -: Септември 25, 2010, 04:44:52 pm »
не,на 31-ви август летях за Holland  ;)

*

Divna

« Отговор #73 -: Септември 25, 2010, 04:54:08 pm »
не,на 31-ви август летях за Holland  ;)

Много успехи ти желая!
И умната  ;)!

*

Divna

« Отговор #74 -: Октомври 08, 2010, 08:35:58 am »
Цитат на Марая:
Транзита на Сатурн в съвпад с Нат. Венера ще акцентира темата на връзките и ще предложи хармоничен и балансиран начин да извадиш най-правилното решение , поради това , че тр.Сатурн е в тригон към наталния и в съвпад с венера -управител на твоя ДСЦ, в наталната карта.Като мисля , че този период ще бъде отключен в периода от 4.10 - 11.10. когато диспозитора на Сатурн -Меркурий ще докосне сатурн с тригон и ще стъпи в/у нат. Венера , той ще приеме ролята на тригер фактор за отключване на аспекта.Мисля , че датата е 7-ми октомври.

Марая, моите най-сърдечни поздравления  :clap: :kissd:
При мен е все още 7ми октомври, но искам да споделя, че това ще остане една паметна дата в живота ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Октомври 08, 2010, 08:38:42 am »
Цитат на Марая:
Транзита на Сатурн в съвпад с Нат. Венера ще акцентира темата на връзките и ще предложи хармоничен и балансиран начин да извадиш най-правилното решение , поради това , че тр.Сатурн е в тригон към наталния и в съвпад с венера -управител на твоя ДСЦ, в наталната карта.Като мисля , че този период ще бъде отключен в периода от 4.10 - 11.10. когато диспозитора на Сатурн -Меркурий ще докосне сатурн с тригон и ще стъпи в/у нат. Венера , той ще приеме ролята на тригер фактор за отключване на аспекта.Мисля , че датата е 7-ми октомври.

Марая, моите най-сърдечни поздравления  :clap: :kissd:
При мен е все още 7ми октомври, но искам да споделя, че това ще остане една паметна дата в живота ми.

Ще бъда най-щастливата НЕ ЗАЩОТО СЪМ ПОЗНАЛА , а защото искам да живееш в хармония и да твориш! ;D :wub:

*

Divna

« Отговор #76 -: Октомври 08, 2010, 08:43:53 am »
Повярвай ми, днес стана нещо за което съм се молила още от 29.09. Голяма крачка /първата, защото ми престоят още много/ ... но наистина нямам думи. Току-що ми се обадиха да ми съобщят новината. Не предполагах, че толкова бързо ще стане.
Не знам дали съзнаваш колко си добра в прогностиката!
Благодаря ти  :kissd:

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Октомври 08, 2010, 08:49:32 am »
Повярвай ми, днес стана нещо за което съм се молила още от 29.09. Голяма крачка /първата, защото ми престоят още много/ ... но наистина нямам думи. Току-що ми се обадиха да ми съобщят новината. Не предполагах, че толкова бързо ще стане.
Не знам дали съзнаваш колко си добра в прогностиката!
Благодаря ти  :kissd:

Това ме радва , радвам се , че си щастлива ....Аз не искам повече от това....
А , не .... ;D кажи на ЖИНОМ , да не внася проекто закон за забрана на астрологията... ;) :wub: :wub: :wub:

*

Divna

« Отговор #78 -: Октомври 08, 2010, 08:55:40 am »
Жином може да си мисли каквото си иска  ;D. Важни са фактите. А те са на лице и ти даже и датата си видяла.

*

Марая

• 28287
« Отговор #79 -: Октомври 08, 2010, 09:01:23 am »
Жином може да си мисли каквото си иска  ;D. Важни са фактите. А те са на лице и ти даже и датата си видяла.

Правя го само и единствено за хора намерили пътя към душата ми и стъпили в сърцето ми! ТИ си от тях! :wub:
Но и по другия начин , когато гледам карта никога не лъжа....Никога! За това не ме харесват Дивна ..., казвам това ,което виждам! Живота е за смелите! :blink:

Дивна ...това е живота еди кораб...едно море и разбити на дъното му мечти...загубено време ,,,,сълзи.
Но винаги винаги е най-тъмно на разсъмване и това го казвам не като клише , а като друго...стотици изгреви в търсене на себе си ..събирайки късчета от душата си....Всеки от нас е имал своя ТИТАНИК Дивна и свойта разбита надежда и мечта....но винаги има и една лодка...лодка , която не виждаме ....отвори очите си! http://www.youtube.com/watch?v=DHyJTpDFgc8    :wub:
« Последна редакция: Октомври 08, 2010, 09:11:51 am от Марая »