Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20123 Прегледи
*

Divna

Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #80 -: Октомври 08, 2010, 09:23:58 am »
Жином може да си мисли каквото си иска  ;D. Важни са фактите. А те са на лице и ти даже и датата си видяла.

Правя го само и единствено за хора намерили пътя към душата ми и стъпили в сърцето ми! ТИ си от тях! :wub:
Но и по другия начин , когато гледам карта никога не лъжа....Никога! За това не ме харесват Дивна ..., казвам това ,което виждам! Живота е за смелите! :blink:

Дивна ...това е живота еди кораб...едно море и разбити на дъното му мечти...загубено време ,,,,сълзи.
Но винаги винаги е най-тъмно на разсъмване и това го казвам не като клише , а като друго...стотици изгреви в търсене на себе си ..събирайки късчета от душата си....Всеки от нас е имал своя ТИТАНИК Дивна и свойта разбита надежда и мечта....но винаги има и една лодка...лодка , която не виждаме ....отвори очите си! http://www.youtube.com/watch?v=DHyJTpDFgc8    :wub:

Наистина е жалко ако някой завижда на някого. Особено що се отнася до дарбата му. Животът е наистина за смелите. А такива като мен има много да се учим от теб.

Още веднъж ти благодаря  :kissd:! Страхотна си! Остани такава каквато си! Вярвам, че не са малко хората, които ще споделят мнението ми.

Благодаря за клипа  :blink:!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #81 -: Октомври 08, 2010, 09:36:14 am »
Дивна , най-трудно е да останеш ЧОВЕК в едИн НЕЧОВЕШКИ СВЯТ! Но не и непостижимо.... ;)
Важно е едно ДА ВЛОЖИШ ДУША И СЪРЦЕ И ДА КАЗВАШ ВИНАГИ НА ХОРАТА НА КОИТО ДЪРЖИШ И ОБИЧАШ ОНОВА КОЕТО ИЗПИТВАШ!
ЕДНА ПОЛОЖИТЕЛНА МИСЪЛ КЪМ ВСЕЛЕНАТА ПРАВИ ЧУДЕСА! :wub: :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #82 -: Ноември 28, 2010, 06:17:28 pm »
Dали в картата на Дивна , го има и това и решение? :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #83 -: Ноември 28, 2010, 06:31:03 pm »
Цитат

Подател:   ххххх <ххх@gmail.com>     добави в адреси
До:   ххххх <ххх@abv.bg>   
Относно:   Re: :(   
Дата:   Неделя, 2010, Ноември 28 11:38:08 EET

Никой не е виновен за моето напускане. Не бива да се обвинявате.
Отдавна бях решила да го направя. Просто вчера натиснах бутона и така изтрих профила си.
Не обичам разделите и знаех, че ако кажа на някой, то този някой ще започне да ме увещава да не го правя. За решението ми знаеше единствено Доби, с когото веднага след запознанството ни се получи много силна духовна връзка. Той разбра напълно моите нужди за нови знания и устрем към Космобиологията.
Този форум ми даде много. Там беше моят астрологичен дебют. В него започнах практическата работа върху радиксите, но от лятото си дадох сметка, че в него няма повече на къде да се развивам. Спецификата на въпросите, които ме интересуват не се разглежда и дебатира във форума, така че мое право е да търся нови източници, които да ми позволят да задоволя огромния си интерес към Космобиологията.

Надявам се ти и останалите да ме разберете, защото всеки има свободното право да продължи по своя път.

Желая на теб и на всички останали много лично щастие!

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

doby

• **
  • 1578
  • астрология, космобиология, психосоматика
    • www.astrophoenix.at
« Отговор #84 -: Ноември 28, 2010, 06:52:17 pm »
Dали в картата на Дивна , го има и това и решение? :(

Ima go towa resenie i to se wisda w direkziite i transitite pokaswat w koi mesez.
Erfolg ist das was folgt, wenn du dir selber folgst.
Wer in die Fußstapfen anderer tritt, hinterläßt keine eigenen Spuren!

« Отговор #85 -: Ноември 28, 2010, 06:55:35 pm »
Ако го има това решение отразено в картата й, това означава, че трябва да е изтрила всичките си профили от интернет, където ги има, а това едва ли е така.  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #86 -: Ноември 28, 2010, 07:02:00 pm »
Не конкретно за скъсване с форума, но има индикации за търсене на нови хоризонти - прогресивна Луна (неин У9) в съвпад с Хирон, транзитен Сатурн (У3) в съвпад с натална Венера (У7) - ограничаване на контактите с другите и това става в 11тия й дом, а също и прогресивен АС в съвпад с наталните й Нептун и Юпитер и опозиция с натален Сатурн - активиран е много важен аспект в картата й. Според мен този аспект играе главна роля в търсенията й на себе си като лечител, психолог и т.н.

P.S. Дивна е психолог и ще разбере аргументацията ми. Ако е напуснала само поради факта, че нивото на форума не отговаря на нивото на знанията, които я интересуват и които иска да получи, просто ще спре да влиза във форума, не е нужно демонстративно да трие регистрацията си. Имало е някакъв тригер, който е предизвикал емоционална реакция у нея - желание за скъсване с форума.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #87 -: Декември 01, 2010, 08:07:58 pm »
Сънувах Дивна, просто като присъствие във форума, странна работа. Между другото тук се обсъжда това, към което се е насочила като методи в астрологията, особено напоследък, а и преди е правено, включително при разглеждането на конкретни казуси, те само дето са назад в архивите, незнам защо е останала с впечатлението, че не е така, може би, защото прекалено ларж станаха темите или тя си знае...но ако това й е довода, сигурно като разбере, ще се върне.   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

ger4o

• *
  • 235
« Отговор #88 -: Декември 01, 2010, 08:14:34 pm »
Дивна, липсваш ми...няма е невероятната ти добрина и полъх на нежност, тук във форума...толкова си ми помагала...без да се обиждат другите, тя е тази, която винаги се е отзовавала на молбите ми за помощ...изпуснала съм причината, поради която си напуснала, но се надявам да се върнеш...тълкуванията ти винаги бяха интересни, и изпълнени със съдържание...
Чакам те... :'(

*

elfidka

• 3129
« Отговор #89 -: Декември 01, 2010, 08:21:20 pm »
Всеки си има неговите причини да остане или да напусне форума. Аз лично нямам време да се занимавам с курсове по астрология, макар и да искам много. Също така, нямам никакво време да чета дебели астрологични книги, защото за момента се боря с тухлите на правна тематика. Именно за това форума за мен е един прекрасен отдушник. Глътка чист въздух в сферата, която ми носи наслада. Надявам се един ден да хукна по курове и семинари...мечтата на дивака !!!  ;D ;D ;D Но на този етап форума ми носи това удовлетворение.
Много често само ви чета, без да се включвам, пак поради липса на време и всички тук ви чувствувам близки по един много странен начин.
Дивна е взела това, от което е имала нужда и си е тръгнала. Радвам се че не е с разочарование, защото именно тази мисъл ме подтискаше.
Щом е така, значи всичко е наред и продължаваме напред с усмивка  :blink: :blink: :blink:
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #90 -: Декември 01, 2010, 08:27:39 pm »
И на мен ми е мъчно за Дивна,т.е. ще липсва.
Тя се държеше много добре със всички,беше отзивчива,отговаряше особено на моите въпроси.
Аз също навремето си триех профилите,но реших вече да не ги трия.Просто когато почувствам дискомфорт,спирам да пиша докато ми мине :blink:
Но може би тя е извисена повече духовно от нас,търси по-голяма истина,която тук не намира.
Ще се радвам някой ден пак да се включи,с друг никнейм,дори да не ни каже че е тя.

*

Марая

• 28287
« Отговор #91 -: Декември 08, 2010, 11:19:26 pm »

Нищо в живота ти не е дошло даром , като изключим шанса и късмета , с които съдбата те е погалила....
А такъв те очаква отново на 6.12.2010г. , когато новолунието ще акцентира дир. АСЦ в Стрелец на 13*44мин. и ще направи аспекти с кардинални оси на картата ти МЦ/ИЦ. Това ще бъде едно ново начало в живота ти , което неминуемо ще се отрази и на творчеството и на работата ти. Подозирам , че най-красивите картини и в преносен и в пълен смисъл ще започнеш да рисуваш точно в този период.

Видно от дирекциите , СД Слънце е в апликиращ аспект с наталната луна. Това е изключително мощен период в живота на човека.
Акцента на този аспект свързвам с 9-ти дом и МЦ. Мисля , че приоритетите ще бъдат тук. Вероятността от работа в сферата на духовното е минимална капка с потенциала , който ще бъде разгърнат. Предстой ти смяна на работа ,/това го потвърждава и позицията на прогресивната луна в 6-ти натален дом/, допълнителна такава и огромен успех по отношение на кариерата и социалния ти статус. Наред с това далечно пътуване е възможно да бъде осъществено. Гаранция за утвърждаване на статут./ако все още нямаш канадско гражданство в този период ще го получиш./ Не изключвам и официално встъпване в брак. Промени в здравословното състояние на майката , както й..../няма да го напиша, но не го изключвам/.
В общи линии това ще бъде един динамичен период в живота ти , период на пълна промяна , който ще ти донесе свободата на духа и възможността да започнеш на чисто и отначало  ..... :blink:

Дивна , нещо по-специално около теб .... ;D има ли? :wub: Визирам новолунието... ;D :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #92 -: Декември 08, 2010, 11:33:47 pm »
Ами няма нищо за съжаление.  :-[
Явно картата ми изисква ректификация, защото ако има разминаване главните оси - АЦ и МЦ всъщност не са били задействани по новолуние. Дирекционният асцендент явно не е в същия градус и не е в съвпад с Парса. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #93 -: Декември 08, 2010, 11:37:14 pm »
Ами няма нищо за съжаление.  :-[
Явно картата ми изисква ректификация, защото ако има разминаване главните оси - АЦ и МЦ всъщност не са били задействани по новолуние. Дирекционният асцендент явно не е в същия градус и не е в съвпад с Парса. 

Tyrsi събития на всички нива..., около новолунието според мен...би следвало да има нещичко...
Ще ректифицираме, щом се налага...Много е трудоемко... :rolleyes: :unsure: , но не е проблем...,щом е за теб! :wub:

*

Divna

• 2478
« Отговор #94 -: Декември 08, 2010, 11:41:11 pm »
На всички нива - получих в понеделник едно важно писмо. Което обаче е само информативно, не е решаващо, така че не знам дали да го вписвам в събитията, които трябва да се случат по новолуние.

*

Марая

• 28287
« Отговор #95 -: Декември 08, 2010, 11:48:23 pm »
На всички нива - получих в понеделник едно важно писмо. Което обаче е само информативно, не е решаващо, така че не знам дали да го вписвам в събитията, които трябва да се случат по новолуние.

;D ;) :wub: :wub:
Не е малко според мен...., писмото е по-важно от думите....,нали знаеш отношението ми ...,те отлитат като птиците са , написаното остава.... :blink: ;)

*

Divna

• 2478
« Отговор #96 -: Януари 12, 2011, 05:12:49 pm »
Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Марая, къде си да ми кажеш нещо по тоя въпрос?  ;D

Според теб квадратурата на Плутон с Венера не е ли предпоставка за любовни тегоби. Мен вече ме хваща страх и да си помисля за някаква връзка за година напред.  :-[

Ей, целиш ми яко събитията, значи! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Януари 12, 2011, 07:34:26 pm »
Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Марая, къде си да ми кажеш нещо по тоя въпрос?  ;D

Според теб квадратурата на Плутон с Венера не е ли предпоставка за любовни тегоби. Мен вече ме хваща страх и да си помисля за някаква връзка за година напред.  :-[

Ей, целиш ми яко събитията, значи! ;D

Ако имаше любов и връзка би могло да се тълкува и така...,но при липса на връзка както е при теб в случая .....е възможно да започнеш нова...
Да видим има време до края на февруари... ;D

*

Divna

• 2478
« Отговор #98 -: Януари 13, 2011, 12:52:35 am »
Марая, понеже съм в един период, в който съм супер объркана ще оценя твоето мнение, а и мнението на всички останали, които желаят да се изкажат, дали в картата ми се вижда, че липсва любов или че ако я има ще я има на старини? И колкото по-силно имам желание да бъда обичана и да обичам ще се случва така, че да ми се показва, че това не е моя път?

Дали тази квадратура Венера/Плутон, която ще продължи през цялата година ще ме среща само с мъже, които ще ме нараняват?  :'( Страхувам се да започна каквато и да е връзка, поради факта, че картата ми е супер шит.

Благодаря!  :58:

*

Uran

• 6041
« Отговор #99 -: Януари 13, 2011, 01:10:13 am »
Дивна, картите ти ги няма.
Мисля, че ти имаше стелиум в 11 дом. Няма как да не получаваш внимание/любов. Въпросът е как ти самата интерпретираш вниманието като такова и какви са очакванията ти.