Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20021 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #120 -: Януари 13, 2011, 02:07:10 am »
Аз мислех, че съм, но явно още на няколко пъти ще ме разтриса сериозно. 

Случва се при определени транзити , не без любезната намеса на Сатурн...Срам ме е да кажа....Книги съм късала в ярост и яд... :-[ ;D , но в един момент , когато астрологията се превърне в начин на мислене във философия...., тогава сякаш работи по часовник....
Една малка тайна...ще разкрия....Има периоди в астрологията , които отключват картата....,това са определени планетарни цикли и влияния от които радикса работи в пълна сила и на макс....И не без намесата на синтетичния знак! :P ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #121 -: Януари 13, 2011, 02:08:06 am »
дори започнах да си мисля, да се откажа напълно от астрологията

Ох, преди няколко дни бях пред същата дилема и на ръба да се отрека от нея, но не, защото не работи, а напротив, идва в повече понякога поради ред причини и е толкова шокиращо буквална, особено като е за лошо, че свят да ти се завие. Но ей ме на пак залепена на картите и няма спасение...

Този период съм го минала преди години.... ;D

Ох, значи не е само при мен. Отдъхнах си.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #122 -: Януари 13, 2011, 02:13:32 am »
Книги съм късала в ярост и яд... :-[ ;D

Извинявай, Дивна, че в твоята тема. Не ме е срам въобще - бях готова не книги, ами компютри да горя - по синтетичен знак като ще е щом казваш.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Stella

• 7765
« Отговор #123 -: Януари 13, 2011, 02:17:22 am »
Търпение му е майката....и да се отречеш от определена част от себе си. Аз дадох обет и картата ми се отключи....засега го изпълнявам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
« Отговор #124 -: Януари 13, 2011, 02:23:05 am »
Дивна, нищо не е предначертано. При този аспект може да преживееш любов ако го решиш и срещнеш подходящ човек, но може и транзита така да отмине, въпреки че става дума за такъв на Плутон, ако не срещнеш такъв човек,  с който да си допадате.

Благодаря, Асол!  :kissd:

Мислиш ли, че този транзит може да ме срещне именно с мъж, който го притежава в натала? Защото дефакто той има натална квадратура Венера/Плутон.

аспект Венера/Плутон супер пасва на скорпионската ти Луница  :P

*

Divna

• 2478
« Отговор #125 -: Януари 13, 2011, 02:25:44 am »
Книги съм късала в ярост и яд... :-[ ;D

Извинявай, Дивна, че в твоята тема. Не ме е срам въобще - бях готова не книги, ами компютри да горя - по синтетичен знак като ще е щом казваш.

Споко Съни! Тук няма мое, твое - всичко е общо. Може да пишеш каквото си пожелаеш.  :blink:

Тая сутрин верно исках да сложа черта на астрологията. Казах си: По дяволите, по-добре нищо да не знам. Като знам се чувствам некомфортно.
Бях решила да затрия всичко, което е свързано с астрологията-книги, документи, скайп, регистрацията ми тук ... всичко. Такъв яд изпитах.  :-[

Благодаря ви момичета, че споделихте! Защото си помислих, че явно нещо прещраквам, за да реша толкова рязко да се откажа от астрологията, която обичам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #126 -: Януари 13, 2011, 02:27:24 am »
....и да се отречеш от определена част от себе си

Да, това не ми тежи. Обаче е гадно, когато всичко подсказва, че отиват нещата на зле за някой небезразличен и вземе, че не бъде избегнато и усещането е все едно си в ада. Но те много са начините, по които стига информация обикновено за предстоящи неприятни събития, които ни касаят лично, така че и да няма карта, попаднала случайно пред очите, що си въобразявам, че пак няма да ме стегне за гърлото.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

• 2478
« Отговор #127 -: Януари 13, 2011, 02:28:36 am »
Дивна, нищо не е предначертано. При този аспект може да преживееш любов ако го решиш и срещнеш подходящ човек, но може и транзита така да отмине, въпреки че става дума за такъв на Плутон, ако не срещнеш такъв човек,  с който да си допадате.

Мислиш ли, че този транзит може да ме срещне именно с мъж, който го притежава в натала? Защото дефакто той има натална квадратура Венера/Плутон.

Уф, тя съвсем вече ще се оскорпиончи. След недълго и дирекционен Плутон я качва.  :-[

Някой от вас преминал ли е съвпада на дир. Плутон с нат. Луна? Имате ли наблюдения?

*

Aniri

• *
  • 256
  • Where the land meets the sea
« Отговор #128 -: Януари 13, 2011, 02:31:09 am »
Дивна, до колкото разбирам те е страх, че този транзит ще ти донесе болка (това с идеята ти, че няма любов в картата ти въобще няма да го коментирам - ще ме прощаваш, ама е безумно), обаче това изобщо не е задължително. Да, както каза Стела, този транзит и при мен донесе драматична връзка и трансформира напълно отношението ми към любовта и връзките. Това му е целта на транзита. Да, не е като разходка в слънчев ден, но не е и чак като денят на страшния съд. При мен примерно не е донесъл болка, другият не ме е наранил. Наранена бях по-скоро от собственото си заблудено преди това отношение към връзките. Ти всъщност имаш достатъчно плутонови акценти в картата си, за да знаеш какво е трансформация и да си я приела като неизбежна. И промяната никак не е задължително да е отрицателна, болезнена или жестока - това както сигурна съм сама знаеш зависи от самата теб. Изобщо отрицателният ти подход само може да ти навреди и ненужно да предизвика събития. Моля те, върни оптимистичната Дивна и горе главата!  :P :-[
It takes two to speak the truth: one to speak, and another to hear.

*

Divna

• 2478
« Отговор #129 -: Януари 13, 2011, 02:31:21 am »

Случва се при определени транзити , не без любезната намеса на Сатурн...Срам ме е да кажа....Книги съм късала в ярост и яд... :-[ ;D , но в един момент , когато астрологията се превърне в начин на мислене във философия...., тогава сякаш работи по часовник....
Една малка тайна...ще разкрия....Има периоди в астрологията , които отключват картата....,това са определени планетарни цикли и влияния от които радикса работи в пълна сила и на макс....И не без намесата на синтетичния знак! :P ;D

Марая, има ли такова "чудо" и в моята карта?  :-\

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Януари 13, 2011, 02:31:25 am »

Уф, тя съвсем вече ще се оскорпиончи. След недълго и дирекционен Плутон я качва.  :-[

Някой от вас преминал ли е съвпада на дир. Плутон с нат. Луна? Имате ли наблюдения?

Не , за мен...И вероятно в друг живот ще се случи... ;D ;D
Но това е показателно за проблеми с близки жени...От друга страна това е период в които събитията са неизбежни , наситени с много и дълбока емоционалност , която ще те разтърси из основи... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

• 2478
« Отговор #131 -: Януари 13, 2011, 02:34:12 am »
Дивна, до колкото разбирам те е страх, че този транзит ще ти донесе болка (това с идеята ти, че няма любов в картата ти въобще няма да го коментирам - ще ме прощаваш, ама е безумно), обаче това изобщо не е задължително. Да, както каза Стела, този транзит и при мен донесе драматична връзка и трансформира напълно отношението ми към любовта и връзките. Това му е целта на транзита. Да, не е като разходка в слънчев ден, но не е и чак като денят на страшния съд. При мен примерно не е донесъл болка, другият не ме е наранил. Наранена бях по-скоро от собственото си заблудено преди това отношение към връзките. Ти всъщност имаш достатъчно плутонови акценти в картата си, за да знаеш какво е трансформация и да си я приела като неизбежна. И промяната никак не е задължително да е отрицателна, болезнена или жестока - това както сигурна съм сама знаеш зависи от самата теб. Изобщо отрицателният ти подход само може да ти навреди и ненужно да предизвика събития. Моля те, върни оптимистичната Дивна и горе главата!  :P :-[

Благодаря, Анири!  :58:

*

Divna

• 2478
« Отговор #132 -: Януари 13, 2011, 02:39:10 am »
Не , за мен...И вероятно в друг живот ще се случи... ;D ;D
Но това е показателно за проблеми с близки жени...От друга страна това е период в които събитията са неизбежни , наситени с много и дълбока емоционалност , която ще те разтърси из основи... :blink:

Блазе ти!
Е, дано оцелея. Пък ако оцелея ще разказвам. Ама прекалено много ми се струпва и затова предпочитах да не познавам астрологията. Защото знам, че лошото не можеш да се избегне.
Май много плутонова взех да ставам и това определено не ми харесва. Липсва ми оптимизма, който имах преди време.

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Януари 13, 2011, 02:41:31 am »

Има , да!
Само споко...,много ти се събра....Но вселената ти дава точно толкова , колкото можеш да понесеш....Нито повече нито по-малко... :blink: Виж аспектите на синтетичния знак...Виж какви ги върши по прогресия и дирекция... ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #134 -: Януари 13, 2011, 02:43:37 am »

Май много плутонова взех да ставам и това определено не ми харесва. Липсва ми оптимизма, който имах преди време.

А после ще ти писне от уран?
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Divna

• 2478
« Отговор #135 -: Януари 13, 2011, 02:46:44 am »
Ще дойде време, когато ще се чувстваш прекрасно и ще благославяш астрологията. този аспект само ще те научи да обичаш още повече и да отсяваш ненужните връзки. А и защо обвиняваш картата си - венерата ти е прекрасно аспектирана...Но мила, не е ли време  вече да обърнеш внимание на господаря на 9-ти дом - по него е втория брак все пак? (а аз тук включвам и втората сериозна връзка, може и неформална, но все пак сериозна). Управителят на 9-ти дом се явява рождената Луна, а транзитен Плутон я аспектира благоприятно. Той ще те намери и ще дойде при теб, ще видиш (наталният У9 е в 1-ви дом)

Стела, аз вече имах втора дълга връзка + 1 година съвместно съжителство. Сега се налага да гледам май 11 дом за поредната любов.

*

Divna

• 2478
« Отговор #136 -: Януари 13, 2011, 02:48:17 am »

Има , да!
Само споко...,много ти се събра....Но вселената ти дава точно толкова , колкото можеш да понесеш....Нито повече нито по-малко... :blink: Виж аспектите на синтетичния знак...Виж какви ги върши по прогресия и дирекция... ;)

А ще ми припомниш ли как се откриваше синтетичния знак, че не съм се отдавна занимавала с това?

*

Divna

• 2478
« Отговор #137 -: Януари 13, 2011, 02:51:44 am »

Е, то след толкова песимизъм, какво остава после? Уран да ме накара сама да почна да си говоря.  ;D

Плутон - депресията

Уран - лудоста

Просто пейзажа е пълен.  ;) ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #138 -: Януари 13, 2011, 02:55:04 am »
Ще дойде време, когато ще се чувстваш прекрасно и ще благославяш астрологията. този аспект само ще те научи да обичаш още повече и да отсяваш ненужните връзки. А и защо обвиняваш картата си - венерата ти е прекрасно аспектирана...Но мила, не е ли време  вече да обърнеш внимание на господаря на 9-ти дом - по него е втория брак все пак? (а аз тук включвам и втората сериозна връзка, може и неформална, но все пак сериозна). Управителят на 9-ти дом се явява рождената Луна, а транзитен Плутон я аспектира благоприятно. Той ще те намери и ще дойде при теб, ще видиш (наталният У9 е в 1-ви дом)

Стела, аз вече имах втора дълга връзка + 1 година съвместно съжителство. Сега се налага да гледам май 11 дом за поредната любов.

Аз не виждам нищо общо между предишния ти партньор и наталната луна, която би трябвало да го описва, но и не зная кога и при какви транзити е започнала връзката.

Значи, ако гледаве 11-ти дом за третия партньор, то на преден план излиза Меркурий и отново тр. Плутон ще направи тригон с него.Тригонът е хубав аспект, Дивна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #139 -: Януари 13, 2011, 02:56:12 am »

Има , да!

А ще ми припомниш ли как се откриваше синтетичния знак, че не съм се отдавна занимавала с това?

Има тема във форума....http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4429.0.html

Погледни и после ...виж в какви аспекти има.... ;) по пр.и дир.

Е, то след толкова песимизъм, какво остава после? Уран да ме накара сама да почна да си говоря.  ;D

Плутон - депресията

Уран - лудоста

Просто пейзажа е пълен.
;) ;D

:rolf: :rolf: :rolf:Няма страшно! Освобождаване от депресията предстои....