Здравей Гост

Да предскажем любовта

• 368 Отговора
  • 44633 Прегледи
*

Stella

• 7765
Re:Да предскажем любовта
« Отговор #200 -: Септември 25, 2010, 11:22:33 pm »
Всъщност е много комично, защото това е все едно да завъртя само червеното кранче на чешмата и после да се ядосвам, че горещата вода ме е опарила. ;D

Отдавна те наблюдавам, че само прокираш в темите и нито веднъж не си пуснал казус за разглеждане.
Май обичаш да гледаш сеир.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #201 -: Септември 25, 2010, 11:23:25 pm »
Обаче има и друга възможност, ако някой член на семейството е свидетел на неща, които не иска да присъстват в неговото, ще се движи в тази посока.

Мисля, че и моят случай е такъв. Нагледала съм се на неща, които не искам да се случат някога и в моето бъдещо семейство (ако имам такова).
и аз така
 :08:
Брат ми също е избрал този подход и има едно добро семейство държи се добре със съпругата си въпреки че сме чували доста грубости е без побоища но пък психическия тормоз също се отразява зле на членовете на семейството.
Докато дишаш...надявай се!

*

Stella

• 7765
« Отговор #202 -: Септември 25, 2010, 11:25:37 pm »
Kaкви казуси? За нещастни млади хора и ревящи чевръсти деца? ;D
Пък и трудно ми се провокира третодомната природа.  ;D

Някакъв, какъвто и дае. Теми колкото искаш.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #203 -: Септември 25, 2010, 11:28:11 pm »
Брат ми също е избрал този подход и има едно добро семейство държи се добре със съпругата си

Много се радвам. Това е да си градивен, дори, когато условията на пръв поглед трудно го позволяват.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #204 -: Септември 25, 2010, 11:28:47 pm »
Никога не знаеш какви "скелети" се крият в гардероба на бъдещия ти партньор.
В крайна сметка, избирайки даден партьор, отдавайки му предпочитание пред всички останали, избираме и приемаме  миналото му и произхода му.  :blink:

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: и кармата му! :-X :-X :-X :-X :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #205 -: Септември 25, 2010, 11:28:52 pm »
крис, когато е сериозен, показва доста астрологични познания и е мн полезен тук ..но все пак доколкото знам е на 20 тина години. не очаквайте от един 20 годишен да се държи като 30 годишен. ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #206 -: Септември 25, 2010, 11:32:09 pm »
Никога не знаеш какви "скелети" се крият в гардероба на бъдещия ти партньор.
В крайна сметка, избирайки даден партьор, отдавайки му предпочитание пред всички останали, избираме и приемаме  миналото му и произхода му.  :blink:

Пупупу! Чак пък "скелети"...не ти пожелавам.

*

nerealna

« Отговор #207 -: Септември 25, 2010, 11:32:53 pm »

а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 7дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-4 дом/  ?

вярно ли е, че едно от значенията за този аспект при жени е, че оставали вдовици или мъжете им отсъствали дълго от дома поради такава професия??

*

Lillie

• 30532
« Отговор #208 -: Септември 25, 2010, 11:34:00 pm »
Пупупу! Чак пък "скелети"...не ти пожелавам.

Образно казано.
Малко черен хумор.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #209 -: Септември 25, 2010, 11:35:01 pm »

а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/  ?

вярно ли е, че едно от значенията за този аспект при жени е, че оставали вдовици или мъжете им отсъствали дълго от дома поради такава професия??

За кой аспект говориш? Ако е Слънце опозиция Уран много често той дава отворени бракове или мъжът често отсъства. Вдовиците са по Сатурн/Слънце, но и това е относително.

*

nerealna

« Отговор #210 -: Септември 25, 2010, 11:35:59 pm »
бях объркала домовете. оправих ги. да, за опозицията м/у  упр. на първи и седми - слънце и уран

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #211 -: Септември 25, 2010, 11:37:04 pm »

а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/  ?

За кой аспект говориш? Ако е Слънце опозиция Уран много често той дава отворени бракове или мъжът често отсъства. Вдовиците са по Сатурн/Слънце, но и това е относително.

Въобще не е относително!
А видиш ли Венера на твърд аспект с плутон и в земен знак е на 1000%. Сверка- картата ми и още 15-на мога да дам.... :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #212 -: Септември 25, 2010, 11:37:23 pm »
бях объркала домовете. оправих ги. да, за опозицията м/у  упр. на първи и седми - слънце и уран
не съм чувала да се свързва вдовството с този аспект.

*

nerealna

« Отговор #213 -: Септември 25, 2010, 11:39:59 pm »
четох го в някаква руска книга, но изобщо не мога да си спомня в момента в коя точно ...

*

Mia21

• 2502
« Отговор #214 -: Септември 25, 2010, 11:42:04 pm »
Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея

И с бъдещата си жена.

Хм...
И да избираме половинки само от "сполучливи" семейства ли, за да знаем със сигурност, че няма да повторят същия модел?  :-\
Най-лесното е да тръгнеш оттам, как ТОЙ / кандидат-бъдещата ти половинка/ се държи с майка си. Всичко останало се изяснява веднага.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #215 -: Септември 25, 2010, 11:45:09 pm »
А видиш ли Венера на твърд аспект с плутон и в земен знак е на 1000%. Сверка- картата ми и още 15-на мога да дам.... :(

Не знам доколко е на 1000 или 100%, но познавам млада дама, която много рано остава вдовица. Венера е в Телец в опозиция с Плутон в Скорпион. Марс е в Близнаци в опозиция с Уран (и широка опозиция със Сатурн). Съпругът й загива в автомобилна катастрофа. За съжаление часът на раждане е неизвестен, а и все още нямам лични визуални впечатления, за да предположа евентуално къде се намира Марс в картата. Но изглежда да е ъглов или стоящ високо някъде в 9 дом, тъй като мунданната опозиция на Сатурн и Уран в Т-квадрат с нат. Марс отключи много интересно събитие, което съвсем скоро предстои (трансгранично пътуване до друг континент).
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Santi

« Отговор #216 -: Септември 25, 2010, 11:46:22 pm »
Слънце-Уран (за опозицията говорим) не съм чувал или видял някъде да е предпоставка за овдовяване . По-скоро е желателно да не се избързва с брака или е е по-удачно съжителство без подпис .

В моята карта го има този аспект също .

*

nerealna

« Отговор #217 -: Септември 25, 2010, 11:49:14 pm »
е, аз все пак не те познвам ..само оттук съм те чела малко :) мисля, че си отговаряш на възрастта ..но може и да греша.

а тази жена на колко г. е ?

всъщност видях  ;D

не ти е дала отговор защо така мисли ... може би ...искало й се е да си като 30 годишен  ;D

« Отговор #218 -: Септември 25, 2010, 11:49:40 pm »

Въобще не е относително!
Марая,а за мъжка карта имаш ли наблюдения?

*

Stella

• 7765
« Отговор #219 -: Септември 25, 2010, 11:49:59 pm »
Слънце-Уран (за опозицията говорим) не съм чувал или видял някъде да е предпоставка за овдовяване . По-скоро е желателно да не се избързва с брака или е е по-удачно съжителство без подпис .

В моята карта го има този аспект също .

сестра ми и приятелката ми живеят на семейни начала без официален брак с този аспект. Сестра ми има и дете, което е припознато от бащата.