Всъщност е много комично, защото това е все едно да завъртя само червеното кранче на чешмата и после да се ядосвам, че горещата вода ме е опарила.
Цитат на: sunrain в Септември 25, 2010, 11:04:16 pmОбаче има и друга възможност, ако някой член на семейството е свидетел на неща, които не иска да присъстват в неговото, ще се движи в тази посока. Мисля, че и моят случай е такъв. Нагледала съм се на неща, които не искам да се случат някога и в моето бъдещо семейство (ако имам такова).
Обаче има и друга възможност, ако някой член на семейството е свидетел на неща, които не иска да присъстват в неговото, ще се движи в тази посока.
Kaкви казуси? За нещастни млади хора и ревящи чевръсти деца? Пък и трудно ми се провокира третодомната природа.
Брат ми също е избрал този подход и има едно добро семейство държи се добре със съпругата си
Никога не знаеш какви "скелети" се крият в гардероба на бъдещия ти партньор.В крайна сметка, избирайки даден партьор, отдавайки му предпочитание пред всички останали, избираме и приемаме миналото му и произхода му. :blink:
а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 7дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-4 дом/ ?
Пупупу! Чак пък "скелети"...не ти пожелавам.
Цитат на: nerealna в Септември 25, 2010, 11:21:12 pmа как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/ ?вярно ли е, че едно от значенията за този аспект при жени е, че оставали вдовици или мъжете им отсъствали дълго от дома поради такава професия??
а как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/ ?
Цитат на: nerealna в Септември 25, 2010, 11:32:53 pmЦитат на: nerealna в Септември 25, 2010, 11:21:12 pmа как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/ ?вярно ли е, че едно от значенията за този аспект при жени е, че оставали вдовици или мъжете им отсъствали дълго от дома поради такава професия??За кой аспект говориш? Ако е Слънце опозиция Уран много често той дава отворени бракове или мъжът често отсъства. Вдовиците са по Сатурн/Слънце, но и това е относително.
бях объркала домовете. оправих ги. да, за опозицията м/у упр. на първи и седми - слънце и уран
Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 10:56:18 pmЦитат на: Mia21 в Септември 25, 2010, 10:54:53 pmКакто се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с неяИ с бъдещата си жена.Хм... И да избираме половинки само от "сполучливи" семейства ли, за да знаем със сигурност, че няма да повторят същия модел?
Цитат на: Mia21 в Септември 25, 2010, 10:54:53 pmКакто се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с неяИ с бъдещата си жена.
Както се държи бащата с майката, така ще се държи по-късно и детето с нея
А видиш ли Венера на твърд аспект с плутон и в земен знак е на 1000%. Сверка- картата ми и още 15-на мога да дам....
Цитат на: Stella в Септември 25, 2010, 11:35:01 pmЦитат на: nerealna в Септември 25, 2010, 11:32:53 pmЦитат на: nerealna в Септември 25, 2010, 11:21:12 pmа как интерпретирате опозиция м/у упр. на 1 и 4 дом ? в случая при мен слънце опозиция уран /10-7 дом/ ?вярно ли е, че едно от значенията за този аспект при жени е, че оставали вдовици или мъжете им отсъствали дълго от дома поради такава професия??За кой аспект говориш? Ако е Слънце опозиция Уран много често той дава отворени бракове или мъжът често отсъства. Вдовиците са по Сатурн/Слънце, но и това е относително.Въобще не е относително!А видиш ли Венера на твърд аспект с плутон и в земен знак е на 1000%. Сверка- картата ми и още 15-на мога да дам....
Слънце-Уран (за опозицията говорим) не съм чувал или видял някъде да е предпоставка за овдовяване . По-скоро е желателно да не се избързва с брака или е е по-удачно съжителство без подпис .В моята карта го има този аспект също .