Добре, при мен нещата са много заплетени:
- започвам от господаря на 7 дом и ДЦ - Марс, който се намира в 12 дом и е в съвпад с Плутон - УЖАС! според някои хора. Не ми е лесно наистина във връзките, повечето са ме дърпали надолу, отколкото нагоре. От друга страна пък се калих достатъчно и знам до каква степен си заслужава да допусна някой до себе си. Не допускам никой достатъчно близо.
- Марс (госп. на 7 дом) е в секстил със Слънцето ми (10 дом) - това е ДОБРЕ!, въпреки че не знам как действа.
- Луната - Телец, също е в 7 дом, при това в квадрат със Слънцето - отново ЗЛЕ! И не е вярно, че не съм чувствителна, напротив - всеки провал във връзките ми съм го приемала лично и съм търсила вината в себе си.
Улавям се, че имам прекалено големи изисквания към партньорите си и към хората, с които общувам, но такива претенции имам и към себе си.
В заключение мога да кажа, че мъжете които ме привличат задължително трябва да имат сексуален магнетизъм, да са чистоплътни във всяко едно отношение, да са грижовни и да ми носят спокойствие...но все попадам на неподходящи

и никога досега не ми се е случвало да имам спокойна връзка.