Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316441 Прегледи
*

*Lina*

• *
  • 456
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #80 -: Ноември 24, 2010, 10:18:10 pm »
Ако гледаме последния аспект би трябвало да е Да .
Нещо ме затруднява въпроса .

*

Lillie

• 30532
« Отговор #81 -: Ноември 24, 2010, 10:43:52 pm »
В случая питащата е представена от АС и Марс, а съпругът е по ДС и Венера.
Не мисля, че присъствието на Сатурн в 7 дом прави картата нерадикална или се разглежда като забрана за тълкуване, но и аз се затруднявам да дам категоричен отговор на въпроса.
Сигнификаторът на съпруга е в силна позиция (Венера на трон, вече директна), а Сатурн в 7 дом тук би могъл да бъде и сигнификатор на работодателя, и сигнификатор на самата работа, той също е силно поставен (в екзалтация).
Откога се обсъжда вариантът съпругът да замине, откога е самото предложение? Би трябвало да не е много отскоро, имайки предвид, че сигнификаторът на съпруга вече е направил съвпад със Сатурн. Но в случая и двата сигнификатора се намират в кардинален знак и дом, така че разстоянието между тях може и да не се брои за месеци, а за седмици.

Шести дом на съпруга е представен от 12ти в хорарната карта, заминаването на съпруга в чужбина съответно се разглежда по 3 дом (9ти от 7ми). Луната, която се приема не само за сигнификатор на питащия, а и на въпроса, се намира в 3 дом, т.е. производния 9ти. Предстои й скоро тригон с Нептун, който се намира в производния 6ти, но следва да се обърне внимание, че Нептун управлява интерсептиран знак, т.е. не е изключено плановете да търпят промяна след намеса на друг човек или неспоменати изрично обстоятелства или които първоначално не са били предвидени - Луната е в сходящ квадрат с Юпитер и Уран. В случая и Юпитер, и Уран имат отношение към производния 6 дом, Юпитер управлява също така и 9 дом, който е 3ти от 7ми. В производния 3 дом има струпване на планети, като Луната е направила опозиция с Марс и Меркурий непосредствено преди задаване на въпроса. Това може да говори за осуетяване на първоначалните планове поради възникване на пречки от формален (документален) характер, както и за това, че с нещо се е избързало и някои детайли, свързани с това предложение, не са били взети под внимание или не са били обсъдени.

Последният аспект на Луната е тригон с Венера, но Венера е сигнификатор на съпруга, а не на работата и работодателя. Възможно е все пак развитието на въпроса в крайна сметка да бъде в полза на съпруга, но след преодоляване на някакви пречки.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #82 -: Ноември 24, 2010, 10:57:51 pm »
Може ли да попитам дали мъжът ми ще започне работа при П. в Дания?
23.11.2010г. 14:17, Варна.
Благодаря много на тези, които ще се включат!

Пак да помоля! Ще кача и карта за по-удобно.

Да, ще стане. Мъжът ти се управлява от Венера, която е силна - на трон и е направила тригон с Нептун - У6. Луната също пренася светлина от Нептун към Венера. Може да има известни пречки по уреждането на документи, но общо взето работата го е "намерила" вече и нещата са в неговите ръце. Сатурн първи управител на 6-ти дом (аз ползвам Кох) е в дома на мъжа ти.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

« Отговор #83 -: Ноември 25, 2010, 08:07:45 pm »
Мноооооооооого благодаря на Лина, Лили и Стела за включването им и особено за положителните им отговори!!!
Споменатият П. във въпроса е българин на работа в една фирма в Дания, съпруг на моя приятелка. Края на септември те се обадиха за възможност да вземат мъжа ми на работа там и дали той може да тръгне веднага. Но за съжаление тя отпадна тогава, т.к. решили да вземат местен. Предполагам заради многото ретроградни планети тогава - Сатурн/упр.2 пресича нег. 10д, Уран/упр.3 и Юпитер/1д през 4д.
Уговорката си остана, ако търсят човек да ни се обадят. За което много се надяваме. Особено двете с приятелката ми :)
Остава да чакаме добри звездни конфигурации :)

Още веднъж много Благодаря!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #84 -: Ноември 25, 2010, 09:08:26 pm »
Края на септември те се обадиха за възможност да вземат мъжа ми на работа там и дали той може да тръгне веднага. Но за съжаление тя отпадна тогава, т.к. решили да вземат местен.

Хм, може би затова в производния 6 дом на съпруга ти има интерсептиран знак и планети там.

Цитат
...следва да се обърне внимание, че Нептун управлява интерсептиран знак, т.е. не е изключено плановете да търпят промяна след намеса на друг човек или неспоменати изрично обстоятелства или които първоначално не са били предвидени...

Нищо че някои категорично твърдят, че хорарни карти трябва да се гледат задължително по Кох.
Всеки за себе си сам избира на коя домова система да се довери.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #85 -: Ноември 25, 2010, 09:09:29 pm »
Lost Angel, и аз мисля, че ще се обади. Сега като каза, че П. е съпруг на приятелката ти, значи в тази карта той се представлява от 5-ти дом и Луната. А на Луната й предстои хармоничен аспект със съпруга ти (Венера), след като е направила хармонични аспекти с Нептун (управител на работата на съпруга ти) и Сатурн (управител на работата на П.). Така че би трябвало да ви се обади П. Успех!
« Последна редакция: Ноември 25, 2010, 09:13:52 pm от Mirabella »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #86 -: Ноември 25, 2010, 09:11:00 pm »
Не, тя пита за своя съпруг.
А мъжът, който му е обещал съдействие, работи също в Дания и е съпруг на нейна приятелка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #87 -: Декември 01, 2010, 03:32:26 am »
Да си подам ли документите за нова работа?
Работата е свързана с държавните инстанции и е по специалноста ми,но досега не съм работила в тази сфера.

Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #88 -: Декември 01, 2010, 03:36:15 am »
Ти си ги подай  ;D - ЛФ е в трети, пък после ще гледаме хорари дали ще те вземат  ;)
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #89 -: Декември 01, 2010, 03:46:00 am »
Мерси,Аурора,подготвих си документите-както казваше един мой приятал 2-3 интервюта годишно укрепват и стимулират характера.Предложението ми дойде неочаквано и ще опитам.
Докато дишаш...надявай се!

« Отговор #90 -: Декември 01, 2010, 03:49:08 am »
....един мой приятал 2-3 интервюта годишно укрепват и стимулират характера.

То и д-р Хаус казва, че ...пък...уволнението укрепвало характера  ;D

Успех ти желая. Дано да ти хареса, а и теб да те харесат  :wub:

*

holanda

« Отговор #91 -: Януари 12, 2011, 01:52:14 am »
може ли да пусна едно хорарче за работа?
Случая е съвсем в начален етап,фукцията е над квалификацията ми и незнам дали имам шансове.

Въпросът е : ще ме приемат ли на мястото,за което кандидатствам?
(все още не съм подала cv,сега след малко)

оо,този хорар пак с квадрати  :lol:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #92 -: Януари 12, 2011, 02:13:52 am »
Не е подходящ периода.... :( Изчакай! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #93 -: Януари 12, 2011, 02:26:48 am »
И аз казвам НЕ,ЖЛ :wub:
Тази работа свързана ли е с предишното интервю

*

Diyana

• 2705
« Отговор #94 -: Януари 12, 2011, 02:39:01 am »
Струва ми се, че имаш шанс за тази работа, но си имала предишен напрегнат контакт с интервюиращите за нея - сатурн квадрат Слънце. От Слънце, Марс и Сатурн, Слънцето е в най-слаба позиция - май няма да ти стигнат силите.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

missKapriz

« Отговор #95 -: Януари 12, 2011, 02:42:41 am »

Тази работа свързана ли е с предишното интервю

до някаква степен-да  :blink:.
отрицателния отговор на база хорара ли е или за това,че съм го задала в неподходящ момент?

какво значи подходящ и неподходящ момент?
Гледам единствено хорара.Според силите си :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #96 -: Януари 12, 2011, 02:44:00 am »
Странно е, че сигнификаторите на интервюиращите са пак същите - сега пак сме на дилемата Уран ли е, Сатурн ли е ;).
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

« Отговор #97 -: Януари 12, 2011, 02:50:57 am »
Мисля, че поне ще те поканят на интервю - Луната прави тригон на Мерка У3ти. Опозиционира Сатурн, няма мажорен аспект с Уран - лошо, Седларов! Но Слънцето - ти секстира  ;D Уран.
Да стигнеш поне до интервюто /за които мисля, че имаш шансове/, пък после пак ще питаме.  ;)
Такиа хорари хем ДА , хем НЕ са много непредвидими.  ;)

*

holanda

« Отговор #98 -: Януари 12, 2011, 03:18:50 am »
Струва ми се, че имаш шанс за тази работа, но си имала предишен напрегнат контакт с интервюиращите за нея - сатурн квадрат Слънце. От Слънце, Марс и Сатурн, Слънцето е в най-слаба позиция - май няма да ти стигнат силите.

досега не съм имала нищо общо с компанията,нито с интервюиращите за нея.
Странно е, че сигнификаторите на интервюиращите са пак същите - сега пак сме на дилемата Уран ли е, Сатурн ли е ;).

хаха,нали...при мен винаги има странности,все мислене да пада .Но това са други интервюиращи,
предишното интервю беше свързано с някакво насочване,идеи за обучение и т.н,докато това е свързано с работа,за която,сигурна съм конкуренцията е голяма .

Аурора,важното е да стигна до интервюто,оттам-нататък съм победител  ;D
дори да не ме наемaт ,имам и други възможности,но много ми се иска да се внедря там .. :-\

като мине и това,ще пиша :)

*

sunrain

• 6710
« Отговор #99 -: Януари 17, 2011, 05:28:21 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,4638.msg176974.html#msg176974

В тази тема е въпроса на Прия за проекта. Лина се сети да иска обратна връзка. Ето и отговора:

Здравей, Лина!

Да, аз поех в крайна сметка онзи проект. Той по материята си е доста дългосрочен, и свързан с работата на други хора.
Моето участие в тази история, което е нещо като кауза е верижно и на етапи. Първият етап премина добре. Очаква се дългосрочно надграждане... Не съм сигурна до колко ползите от цялата работа ще доведат до качествени изменения, но тук от значение са външни фактори, и развитието във времето. Дано, има надежда някаква....
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.