Мимс, ако правилно съм разбала, Сатурн е управител на 10-тия дом на приятеля ти и се намира в твой 1-ви дом (негов 7-ми). Или греша? Предполагам, че в такъв случай на К7 е Овен, т.е. той се управлява от Марс. Той и кариерата се диспозират от една и съща планета - Венера на трон, което е добре. Но Марс не се чувства особено добре в знака си на заточение (Телец), така той е изцяло в ръцете на работодателя/интервюиращия (Венера е У1). Няма сходящ хармоничен аспект между Марс и Сатурн, за да имаме едно хубаво потвърждение. Ако гледаме работата по 6-ти дом (някаква работа, без особено значение за него, т.е. без да се интересува дали ще направи кариера там, колкото да не е безработен), тогава предполагам, че У6 е Меркурий. Марс и Меркурий са били наскоро в съвпад. Така излиза, че е получил вече работата, или е имал шанса да я получи.
Луната подминала ли е опозицията със Сатурн и квадратурата с Плутон (който вероятно е близо до неговото МС)? Ако да, това е добър знак (в миналото може да е отхвърлил някаква работа, но във въпроса се пита за бъдещето). Последният аспект на Луната е положителен, съвпад с Юпитер в неговия 1-ви дом, предполагам, което може да му даде добър шанс. Освен това Слънцето (може би около върха на неговия 3-ти дом) ще направи тригон със Сатурн, т.е. неговите активни действия могат да доведат до получаване на работата, да блесне пред работодателя, така да се каже. Луната е била в секстил със Слънцето, но не знам в картата ти дали е сходящ или разходящ.
Сатурн в 1-ви дом може да описва работодателя, а може и да описва твоето мометно състояние, че си много притеснена за него. Успех на него и на теб! :wub: