Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316172 Прегледи
*

holanda

Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #240 -: Май 21, 2011, 01:06:18 am »
Ще си позволя да питам за развръзката с билетите от днес.Възнамерявам да напиша писмо до авиокомпанията ,за това,че преднамерено са затворили чек-ин гишето (незнам дали така се води) ,и не са изчакали всички,дори са обявили ,че всички места са запълнени от пътниците . Което в случая се явява лъжа . Ще си искам възвръщаемост на самолетния билет,за който нямам вина,че съм го изпуснала .Те са тръгнали твърде рано .

Въпросът ми е ''Ще получа ли парите за единия билет обратно ?''

*

Stella

• 7765
« Отговор #241 -: Май 21, 2011, 02:09:54 am »
Получих заявка за съвместен бизнес. Но понеже хорарите са слабата ми страна, ще ви помоля за малко помощ. Става въпрос за интернет бизнес, сайт за жени.
Въпросът ми е дали има шанс да се получи нещо. И къде може да има подводни камъни. Човекът не ми е особено близък и не знам доколко мога да разчитам на него. Но идеята ми харесва.
Благодаря предварително  :blink:

Мисля, че предложението е много изгодно и е точно за теб., но ти си зависима от този човек, а той не е много добре поставен есенциално, въпреки че има добри аксицентални достойнства. Пробвай се няма да сбъркаш-последният аспект на луната, преди да напусне знака е тригон със Слънцето.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #242 -: Май 21, 2011, 02:12:29 am »
Ще си позволя да питам за развръзката с билетите от днес.Възнамерявам да напиша писмо до авиокомпанията ,за това,че преднамерено са затворили чек-ин гишето (незнам дали така се води) ,и не са изчакали всички,дори са обявили ,че всички места са запълнени от пътниците . Което в случая се явява лъжа . Ще си искам възвръщаемост на самолетния билет,за който нямам вина,че съм го изпуснала .Те са тръгнали твърде рано .

Да, да, да! Действай, ще си получиш парите! :kissd:
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

holanda

« Отговор #243 -: Май 21, 2011, 02:30:52 am »
Да, да, да! Действай, ще си получиш парите! :kissd:

ехаа,дано .Супер,мерси  :yahoo: :88:

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #244 -: Май 21, 2011, 02:34:41 am »
Получих заявка за съвместен бизнес. Но понеже хорарите са слабата ми страна, ще ви помоля за малко помощ. Става въпрос за интернет бизнес, сайт за жени.
Въпросът ми е дали има шанс да се получи нещо. И къде може да има подводни камъни. Човекът не ми е особено близък и не знам доколко мога да разчитам на него. Но идеята ми харесва.

Мисля, че предложението е много изгодно и е точно за теб., но ти си зависима от този човек, а той не е много добре поставен есенциално, въпреки че има добри аксицентални достойнства. Пробвай се няма да сбъркаш-последният аспект на луната, преди да напусне знака е тригон със Слънцето.
Благодаря Стелла  :58:
Зависима съм от него - разчитам той да се погрижи за технико-технологичните неща. И да направи всичко безплатно, разбира се. Аз съм идейния съпорт :)
Извинявай, но броим ли тригона на Луната със Слънцето, при положение, че Слънцето ще напусне знака докато се случи? Май и теорията съм забравила.
А бизнеса в интернет в 3 дом ли го слагаме или в 11  :-\

*

Stella

• 7765
« Отговор #245 -: Май 21, 2011, 04:18:00 am »

Зависима съм от него - разчитам той да се погрижи за технико-технологичните неща. И да направи всичко безплатно, разбира се. Аз съм идейния съпорт :)
Извинявай, но броим ли тригона на Луната със Слънцето, при положение, че Слънцето ще напусне знака докато се случи? Май и теорията съм забравила.

Извинявай, правилно си забелязала, че се разпада тригонът между светилата, така че той не се брои. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер - може да има някакви разногласия между вас. Иначе сходящият аспект на вашите сигнификатори с Плутон в 3-ти дом ще ви донесе благоприятни възможности за бизнес. Венера управлява едновременно теб и парите на партньора, така че той ще поеме всички разноски.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #246 -: Май 21, 2011, 05:34:37 am »
Ти-финанси/вземания-билет ще съвпадате, тъй че би трябвало да стане.

Само чудно какво ще е с последния аспект на Луната, нещо да те забавят освен...някакво отлагане;
или освен да не им пишеш, а да стане в директен контакт, но то пък ще има разговор (пак по същата ос),
хммм, незнам, Юпитер отговаря за 3 дом, а Луната съуправлява 9-ти, свързано е с пътуването все пак.
Интересно ми е това как ще сработи, после ще си кажеш. ;)

При всички случаи би трябвало да надделеят основните сигнификатори, имаш зелена светлина, а и правото е на твоя страна.
Те за тия еър масово са кофти отзивите, просто бъди настоятелна.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #247 -: Май 21, 2011, 05:51:13 am »

Зависима съм от него - разчитам той да се погрижи за технико-технологичните неща. И да направи всичко безплатно, разбира се. Аз съм идейния съпорт  :blink:

Извинявай, правилно си забелязала, че се разпада тригонът между светилата, така че той не се брои. Последният аспект на Луната е квадрат с Юпитер - може да има някакви разногласия между вас. Иначе сходящият аспект на вашите сигнификатори с Плутон в 3-ти дом ще ви донесе благоприятни възможности за бизнес. Венера управлява едновременно теб и парите на партньора, така че той ще поеме всички разноски.
Звучи ми обнадеждаващо. Аз и без това умея добре да работя с парите на другите и да ги умножавам, но никога не съм правила бизнес със собствени пари (Сатурн ми е във 2 дом - голяма скръндза и страхливец :)
Стелла, благодаря ти още веднъж  :88:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #248 -: Май 21, 2011, 06:03:03 am »
Луна, по твоя въпрос и на мен ми се иска да ти дам надежда, струва ми се има бъдеще начинанието ви, особено във финансово отношение. А и вие да си паснете и да се вдъхновявате творчески един друг, което да се отрази добре на проекта.
Понеже питаш и за подводни камъни, моето мнение е, че е възможно по-бавно да се случват нещата във времето, да се изчаква, докато се разгърне съвсем идеята в перспектива.
Защото - леко притеснително е, че Луната напред няма положителни аспекти и някои други моменти, които касаят 6-ти и 10-ти дом, все пак това е от значение при подобен работен старт. Той понякога може да е по-ангажиран с други неща, затова да се налага инициативата да е в твои ръце, да не би да не му е основно занимание, може да е заради това, само предполагам. Или може би, ако очакваш това да е нещо значимо като развитие и кариера, да не е, но пък има голям шанс да ти носи добри допълнителни доходи.

В близките дни ще погледна отново картата и ако се сетя още нещо - ще допълня.

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #249 -: Май 21, 2011, 06:27:19 am »
Благодаря ти Сънрейн  :58:
Правилно си усетила нещата - става въпрос за творческо начинание и взаимно вдъхновение. Не кариера, а приятно занимание с удовлетворяващ резултат и финансови печалби (не съм приготвила голямата кошница). Разчитам на това, че той има по-голяма нужда от пари и ще се задейства активно.
Споменаваш 6 и 10 домове, но това няма да е структурирано като бизнес, няма да има работна среда и правила,  а по-скоро нещо като игра и забавление.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #250 -: Май 21, 2011, 06:44:02 am »
по-скоро нещо като игра и забавление.

Така нещата се случват дори понякога по-добре, отколкото, ако са по план и с големи очаквания. ;)
Успех ти желая!

*

luna

• *
  • 106
« Отговор #251 -: Май 21, 2011, 07:41:18 pm »
по-скоро нещо като игра и забавление.

Така нещата се случват дори понякога по-добре, отколкото, ако са по план и с големи очаквания. ;)
Успех ти желая!
Благодаря  :kissd:, мисля да приема предложението.

« Отговор #252 -: Май 23, 2011, 05:25:54 pm »
относно плана - чували сте навярно сентенцията че един от начините да разсмееш БОГ е да си направиш план.

*

Stella

• 7765
« Отговор #253 -: Май 23, 2011, 11:32:47 pm »
относно плана - чували сте навярно сентенцията че един от начините да разсмееш БОГ е да си направиш план.

Абе, така е, ама все пак има хора, които са малко по-далновидни от други. А иначе как без планове? Ти ако не стъпиш на пътеката, няма да ти се отворят пътищата. Ще си тъпчеш на едно и също място. Предприемачеството съдържа в себе си известна доза риск (премерен риск). Предприемчивите хора не чакат да им "спусне Бог с кошничка". те правят първата крачка към целта и тогава по-ясно виждат възможностите.  ;D

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #254 -: Май 27, 2011, 11:45:24 pm »
Хора,помагайте!
Въпросът ми е "Ще спечели ли Д. конкурса за работа?"
Светнете ме,плийз,кои домове да гледам..
Д. ми е приятел-7-ми..После от 7-ми кой да гледам ?Шести  ли,десети ли??? :-\
Карта няма да качвам,ще се пробвам сама да измъдря нещо. :P

« Отговор #255 -: Май 27, 2011, 11:47:23 pm »
Ако има настояща работа 2ри от 6ти т.е. 8ми. Кой задава въпроса - ти ли той? Ако е той гледаш У1ви, ако ти - гледаш У5ти и У7ми.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #256 -: Май 27, 2011, 11:51:26 pm »
Хора,помагайте!
Д. ми е приятел-7-ми..После от 7-ми кой да гледам ?Шести  ли,десети ли??? :-\

Бих гледала седми за Д. десети от него, тоест 4-ти за работата му. Интервюиращите ще са по негов седми - тоест, първи в картата. Ако имат рецепцийка някаква с работата и интервюиращите - обичат се, ако имат и сходящи аспекти - ще се вземат. А ако и Луната няма нищо против и никъде по пътя им не се изпречват злобни малефици - направо да черпи! ;D
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Mims

• **
  • 772
« Отговор #257 -: Май 28, 2011, 12:20:39 am »
Благодаря!
Сатурн е У4 и се намира в първи...
По моите изчисления ще стане... ;D

« Отговор #258 -: Май 28, 2011, 01:46:29 am »
Мимс, ако правилно съм разбала, Сатурн е управител на 10-тия дом на приятеля ти и се намира в твой 1-ви дом (негов 7-ми). Или греша? Предполагам, че в такъв случай на К7 е Овен, т.е. той се управлява от Марс. Той и кариерата се диспозират от една и съща планета - Венера на трон, което е добре. Но Марс не се чувства особено добре в знака си на заточение (Телец), така той е изцяло в ръцете на работодателя/интервюиращия (Венера е У1). Няма сходящ хармоничен аспект между Марс и Сатурн, за да имаме едно хубаво потвърждение. Ако гледаме работата по 6-ти дом (някаква работа, без особено значение за него, т.е. без да се интересува дали ще направи кариера там, колкото да не е безработен), тогава предполагам, че У6 е Меркурий. Марс и Меркурий са били наскоро в съвпад. Така излиза, че е получил вече работата, или е имал шанса да я получи.
Луната подминала ли е опозицията със Сатурн и квадратурата с Плутон (който вероятно е близо до неговото МС)? Ако да, това е добър знак (в миналото може да е отхвърлил някаква работа, но във въпроса се пита за бъдещето). Последният аспект на Луната е положителен, съвпад с Юпитер в неговия 1-ви дом, предполагам, което може да му даде добър шанс. Освен това Слънцето (може би около върха на неговия 3-ти дом) ще направи тригон със Сатурн, т.е. неговите активни действия могат да доведат до получаване на работата, да блесне пред работодателя, така да се каже. Луната е била в секстил със Слънцето, но не знам в картата ти дали е сходящ или разходящ.

Сатурн в 1-ви дом може да описва работодателя, а може и да описва твоето мометно състояние, че си много притеснена за него. Успех на него и на теб! :wub:

*

Stella

• 7765
« Отговор #259 -: Май 28, 2011, 02:33:45 am »
Хора,помагайте!
Д. ми е приятел-7-ми..После от 7-ми кой да гледам ?Шести  ли,десети ли??? :-\

Като построих картата, видях, че Луната попада в 5-ти дом. Аз бих поставила приятеля в 5-ти дом, а неговата работа - по 6-ти от 5-ти дом.

Нееее, пчеличке, що не каза че си от Пловдив?
Луната е в 6-ти дом. Я си го гледай човека по 7-ми.