Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 316527 Прегледи
*

dobro

• 35
Re:Хорарни въпроси за работа
« Отговор #320 -: Юни 16, 2011, 10:39:54 pm »
Привет , Ви ,
От  известно  време  всичко, буквално  всичко  до  което  се  доближа / отношения, уреди ...  всичко /се  руши  и  разпада ...  От  известно  време  и  с  шефа  на  офиса имам  проблеми / той не  ми  е  пряк  ръководител / но  въпреки всичко по  всякакъв  начин  ми  налага  тормоз и  се  старае  да  ме  принуди  да  напусна може  би,  и  понеже  не  може  да  ми  намере  слабо  място  за  момента  в  работата  ми  се  стига  до  безумни  ситуации  със  сериозни  забележки  къде  точно  да  си  спирам  колата  на  паркинга,  или  да  изпраща  други  шефове  да  ми  правят  забележки  за  подобни  щуротии с  уговорки  от  негова  страна ,  че  аз  не  трябва  да  разбирам,  че  той  е  инициатор !!! и  безброй подобни...
Та  въпроса  е  -  ще  успее  ли  да  ме  принуди  да  напусна ? 

« Отговор #321 -: Юни 17, 2011, 03:50:07 am »
Добро, АС е доста ранен, така че е рано да се каже. Може би хорарът казва, че е рано да си задаваш подобен въпрос, или че изобщо не бива да си го задаваш, да не позволяваш такива мисли да ти минават през главата. Извън хорара - ако искаш да останеш на тази работа, се бори и не му се давай!

Пак по хорара. Управителят ти Марс (а също и на 6-тия ти дом - условията на работа) не е в добра позиция по знак (в заточение е), т.е. в момента си в по-слабата позиция и условията на работа са неприятни. Но това ще се промени скоро - Марс ще смени знака след 5 дни. Отново няма да има есенциални достойства, т.е. не мога да ти кажа, че позицията ти ще стане супер силна, но поне няма да е в падение, т.е. няма да се чувстваш така слаба. Казваш, че той не ти е пряк ръководител, но все пак го наричаш "шеф", затова го поставям по 10-тия ти дом. Така той се управлява от Слънцето, което също няма есенциални достойнства по знак (но не е заточено), единственото достойнство е, че попада в собствен фас. Твоят управител е в ъглов дом, неговият - в следващ дом - точка за твоя управител. Но като обобщим, засега той е в по-силната позиция. След 5 дни и Слънцето ще смени знака и така ще попадне в първата терма на Рак, която се управлява от Марс (твоя управител). В Рак обаче Марс е в падение. Така че мисля, че шефът ще продължава да не си пада по теб, но ще започне да запазва за себе си негативното си отношение.

Луната е в знака на твоята екзалтация - насока, че въпросът ще се реши в твоя полза. Предстоят й куп негативни аспекти - квадрат с Уран на върха на 6-тия ти дом, квадрат със Сатурн в 12-тия ти, т.е. още малко ще бъде тъмно преди изгрева. Но Луната ще направи квинкокс (повечето астролози го считат за негативен аспект) със Слънцето (шефа) и тригон с твоя управител Марс. Така че моят отговор е, че обстоятелствата ще бъдет в твоя полза, а не в полза на шефа. Ако напуснеш, ще бъде само и единствено по твое желание, не защото някой те е накарал. Както разбирам, ти искаш да останеш, така че отговарям: "НЕ, няма да успее да те принуди".

П.П. Не съм абсолютно сигурна, че разглеждам шефа по правилния дом. Може би би трябвало да взема 7-ми за него (като отсрещна страна в конфликта), а 10-ти за големия шеф. В този случай засега си изцяло в ръцете на шефа от въпроса - ти си Марс в падение в знака на неговия управител Венера. Слънцето (най-големият шеф) и Венера са в един знак - засега двамата са на една вълна. Но това положение ще се промени скоро, поради смяната на знаците на Марс и Слънцето. Марс няма да бъде в знак на Венера, т.е. няма да се чувстваш зависима от него. Двамата шефове няма да си гукат както досега (няма да имат общ диспозитор на трон). Може би големият шеф ще успее да намери баланс между теб и конфликтния, тъй като Слънцето ще бъде в терма на Марс и фас на Венера. От друга страна ти и конфликтният ще бъде в един знак - може би вие сами ще намерите общ език. Отговорът ми остава същият - благоприятно развитие за теб.

Успех ти пожелавам!!! :wub:

« Отговор #322 -: Юни 17, 2011, 07:50:02 pm »
Момичета,много ви моля,дали ще си намеря скоро, подходяща работа/вече поне има кой,да ми помага за сина ми/и сериозна връзка  :-[.Благодаря ви ;D

Mnogo vi,molq  :blink:

« Отговор #323 -: Юни 18, 2011, 02:02:31 am »
Мими, сложила си наталната си карта. Това е тема за хорарни въпроси, а на хорарен въпрос се отговоря с карта, построена за деня, часа и мястото на задаване на въпроса. Задай въпроса си и постави карта на датата, точния час и мястото, където си задала въпроса, или ги напиши тук и някой любезен колега може да постави картата.

« Отговор #324 -: Юни 18, 2011, 02:24:29 am »
Мими, сложила си наталната си карта. Това е тема за хорарни въпроси, а на хорарен въпрос се отговоря с карта, построена за деня, часа и мястото на задаване на въпроса. Задай въпроса си и постави карта на датата, точния час и мястото, където си задала въпроса, или ги напиши тук и някой любезен колега може да постави картата.

Мерси :-[.
Ще си намеря ли,скоро подходяща работа,свързана със висшето ми образование.
20,24 ч. София

« Отговор #325 -: Юни 18, 2011, 02:35:48 am »

Мерси :-[.
Ще си намеря ли,скоро подходяща работа,свързана със висшето ми образование.
20,24 ч. София

Заповядай картата. :wub:

Твоят управител Юпитер се диспозира от управителя на 6-ти и 10-ти дом. Дотук добре. Да погледнем аспектите. Меркурий (У7) апликира със секстил към Юпитер. Може би очакваш обаждане от някого, при който си била наскоро на интервю за работа? Хармоничен сходящ аскпект между У1 и У7 - би трябвало да ти се обадят. Засега няма сходящ аспект между теб (Юпитер) и работата (Венера), също и Луната не аспектира нито Юпитер, нито Венера. Но Сатурн (У3) е екзалтиран на МС, в сходящ тригон с Венера - имаш шанс инициативите ти да се увенчаят с успех. Търси активно. Юпитер има предстоящ тригон с Плутон (У11) в 1-вия ти дом - възможно е приятел да ти помогне. Мисля, че ще си намериш работа, ако търсиш. Но не знам дали ще е сързана с образованието ти, защото Венера попада в 6-тия ти дом, а Слънцето (У9 - висшето образование) е в знака на заточение на Юпитер и в знак, в който Венера (работата) няма есенциални достойнства. Освен това Слънцето няма аспекти с Юпитер или Венера, а му предстои квинкокс с Луната. Тъй като квинкоксът се счита от повечето астролози за дисхармоничен аспект, това може да се тълкува като липса на възможност, или недобра възможност да изявиш знанията си, придобити във висшето, в процеса на търсене на работа. Освен това Луната е заточена по знак, което е още един показател за трудности в реализирането на въпроса или поне в части от него. Но последният аспект на Луната е положителен - тригон с Марс (У4, У11 и У12), което го приемам като потвърждение на положителния отговор. Успех! :wub:
« Последна редакция: Юни 18, 2011, 03:00:46 am от Mirabella »

« Отговор #326 -: Юни 18, 2011, 03:18:32 pm »
аз също завършвам скоро висшето си образование ...и ако може аз също да попитам-
Ще си намеря ли скоро работа по образованието си?
09.18 ч. Ямбол

*

Uran

• 6041
« Отговор #327 -: Юни 18, 2011, 04:25:27 pm »
аз също завършвам скоро висшето си образование ...и ако може аз също да попитам-
Ще си намеря ли скоро работа по образованието си?
09.18 ч. Ямбол
Сложи карта. Можеш да си я направиш в астро.ком.

« Отговор #328 -: Юни 18, 2011, 04:38:01 pm »
така вече добре ли е?

« Последна редакция: Юни 18, 2011, 05:59:19 pm от НАДЕЖДА77 »

*

Uran

• 6041
« Отговор #329 -: Юни 18, 2011, 07:15:22 pm »
Да, ще си намериш.

« Отговор #330 -: Юни 18, 2011, 11:11:16 pm »
Бих искала и аз да попитам - очаквам да започна нова работа, ще ме удовлетворява ли /финансово, като колектив, поле за развитие/?
Предварително благодаря!

« Отговор #331 -: Юни 20, 2011, 03:14:34 am »
Искам да попитам дали скоро ще потръгне поне един от 5-те проекта в които участвам?!  :( София, 21:13 часа зададен на 19. 06. 11г.
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.

« Отговор #332 -: Юни 21, 2011, 02:12:27 am »
Бети, АС спада към ранните, така че нещата ще се развият. Управителят ти Сатурн е силно поставен по знак. Положението му в 8-мия ти дом и предстоящият квадрат с Меркурий (управител на 8-ми дом) може да подсказват къде е проблемът - липса на финансиране на проектите. Ако имаш нужда от партньорска подкрепа, ще я получиш - Сатурн има апликиращ тригон с У7 Слънце. Засега нещата около проектите ти (3-ти дом) не вървят особено добре - У3 Марс е заточен по знак. Луната е на път да квадратира Марс. Но Марс е в последния градус на знака. Нещата ще се променят. След като Марс излезе от заточение, ще има квадрат с Нептун (модерен У2) - възможно е като начало проектите ти да не ти носят очакваните средства. Но след това работите ще потръгнат - Марс (У3 и У10 - твоят успех по принцип, не само от проектите) ще направи секстил с Уран (модерен У1 във 2-рия ти дом) и тригон с управителя ти Сатурн. Успех! :wub:

*

mail

• *
  • 233
« Отговор #333 -: Юни 21, 2011, 03:11:25 am »
Ще започна ли септември октомври работа ? София 20/6/2011 21:11
:sun: :sa::moo: :ta:  :mer: :sa: :ven:  :sa: :mar:  :ge: :jup: :le: :sat: :cp: :plu: :sc: :ura: :cp: :nep: :cp: :chi: :ca:

« Отговор #334 -: Юни 21, 2011, 11:21:51 pm »
За да се отговори на въпрос за работа, трбява да се знае дали понастоящем имате такава.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #335 -: Юни 22, 2011, 12:02:02 am »
Веселин, какво стана с предния ти хорар за напускането?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

gola

• 28
« Отговор #336 -: Юни 22, 2011, 12:17:51 am »
АЗ не съм работила от 4 години  :(ще си намеря ли скоро работа :blink:
25 08 1968 00:15 п(Пазарджик

« Отговор #337 -: Юни 22, 2011, 03:42:54 am »
става въпрос за конкретно предприятие.имам ли шанс-ще  ме вземат ли на работа

*

sunrain

• 6710
« Отговор #338 -: Юни 22, 2011, 03:48:09 am »
Друг е въпросът дали ще стане...

Струва ми се, че има надежда. Дано. Ако имаш познати там, може да дойде чрез някого предложение. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #339 -: Юни 23, 2011, 10:03:24 pm »
Бети, АС спада към ранните, така че нещата ще се развият. Управителят ти Сатурн е силно поставен по знак. Положението му в 8-мия ти дом и предстоящият квадрат с Меркурий (управител на 8-ми дом) може да подсказват къде е проблемът - липса на финансиране на проектите. Ако имаш нужда от партньорска подкрепа, ще я получиш - Сатурн има апликиращ тригон с У7 Слънце. Засега нещата около проектите ти (3-ти дом) не вървят особено добре - У3 Марс е заточен по знак. Луната е на път да квадратира Марс. Но Марс е в последния градус на знака. Нещата ще се променят. След като Марс излезе от заточение, ще има квадрат с Нептун (модерен У2) - възможно е като начало проектите ти да не ти носят очакваните средства. Но след това работите ще потръгнат - Марс (У3 и У10 - твоят успех по принцип, не само от проектите) ще направи секстил с Уран (модерен У1 във 2-рия ти дом) и тригон с управителя ти Сатурн. Успех! :wub:

Благодаря ти за отговора, като гледах транзитие ще потръгнат нещата след около месец два, така лека полека. Но ще наберат скорост и догодина вече трябва да се стабилизират и да се разрастват. Естествено както разбираш не съм сама в тези проекти, но транзитите и на другите хора показват един умерен растеж, но всичко което се случва бавно и мъчително има дълъг и постоянен резултат :)
„Който побеждава другите е силен; победилият себе си е могъщ.“
„Да действаш, значи да бъдеш.“
Под небето всеки вижда красотата като красота, само защото има грозота. Всеки познава доброто като добро, само защото има зло.