Добро, АС е доста ранен, така че е рано да се каже. Може би хорарът казва, че е рано да си задаваш подобен въпрос, или че изобщо не бива да си го задаваш, да не позволяваш такива мисли да ти минават през главата. Извън хорара - ако искаш да останеш на тази работа, се бори и не му се давай!
Пак по хорара. Управителят ти Марс (а също и на 6-тия ти дом - условията на работа) не е в добра позиция по знак (в заточение е), т.е. в момента си в по-слабата позиция и условията на работа са неприятни. Но това ще се промени скоро - Марс ще смени знака след 5 дни. Отново няма да има есенциални достойства, т.е. не мога да ти кажа, че позицията ти ще стане супер силна, но поне няма да е в падение, т.е. няма да се чувстваш така слаба. Казваш, че той не ти е пряк ръководител, но все пак го наричаш "шеф", затова го поставям по 10-тия ти дом. Така той се управлява от Слънцето, което също няма есенциални достойнства по знак (но не е заточено), единственото достойнство е, че попада в собствен фас. Твоят управител е в ъглов дом, неговият - в следващ дом - точка за твоя управител. Но като обобщим, засега той е в по-силната позиция. След 5 дни и Слънцето ще смени знака и така ще попадне в първата терма на Рак, която се управлява от Марс (твоя управител). В Рак обаче Марс е в падение. Така че мисля, че шефът ще продължава да не си пада по теб, но ще започне да запазва за себе си негативното си отношение.
Луната е в знака на твоята екзалтация - насока, че въпросът ще се реши в твоя полза. Предстоят й куп негативни аспекти - квадрат с Уран на върха на 6-тия ти дом, квадрат със Сатурн в 12-тия ти, т.е. още малко ще бъде тъмно преди изгрева. Но Луната ще направи квинкокс (повечето астролози го считат за негативен аспект) със Слънцето (шефа) и тригон с твоя управител Марс. Така че моят отговор е, че обстоятелствата ще бъдет в твоя полза, а не в полза на шефа. Ако напуснеш, ще бъде само и единствено по твое желание, не защото някой те е накарал. Както разбирам, ти искаш да останеш, така че отговарям: "НЕ, няма да успее да те принуди".
П.П. Не съм абсолютно сигурна, че разглеждам шефа по правилния дом. Може би би трябвало да взема 7-ми за него (като отсрещна страна в конфликта), а 10-ти за големия шеф. В този случай засега си изцяло в ръцете на шефа от въпроса - ти си Марс в падение в знака на неговия управител Венера. Слънцето (най-големият шеф) и Венера са в един знак - засега двамата са на една вълна. Но това положение ще се промени скоро, поради смяната на знаците на Марс и Слънцето. Марс няма да бъде в знак на Венера, т.е. няма да се чувстваш зависима от него. Двамата шефове няма да си гукат както досега (няма да имат общ диспозитор на трон). Може би големият шеф ще успее да намери баланс между теб и конфликтния, тъй като Слънцето ще бъде в терма на Марс и фас на Венера. От друга страна ти и конфликтният ще бъде в един знак - може би вие сами ще намерите общ език. Отговорът ми остава същият - благоприятно развитие за теб.
Успех ти пожелавам!!! :wub: