Ако основната работа/кариера е по 10-ти дом, може ли по 3-ти от 10-ти да се разглежда следваща такава?
Луната в 1-вия дом на изгорения път отива към съвпад със Сатурн, У4. Затова ли мислиш, че нещата вървят към естествен завършък, приключване? А може би съвпадът ще се отрази като нов ангажимент, задача, която ще ти бъде възложена? Или приключване със стари задължения, ако са останали такива или пък възникнат?
У1 Венера в 10-ти дом в сходящ секстил с Юпитер (У3, У6) и квадратура с Марс (У7, У2). Мисля, че ще те повикат отново и ще ти възложат нова задача. Заради квадратурата с Марс и Уран в 6-ти дом е възможно изпълнението й или самата задача да са свързани с повече напрежение от обикновено или пък заплащането да не е удовлетворяващо за теб.
Меркурий съвсем наскоро е напуснал знака си, където беше изгорен от Слънцето. Ако Меркурий може да бъде разглеждан като управител на въпросната работа, тогава "пристигането" му във Везни (знака на твоя управител) и избягването от лъчите на Слънцето може да показва временно стабилизиране и подобряване на положението на фирмата и съответно възроден интерес към теб. Меркурий няма да успее да настигне Венера и да завърши секстил с нея, но пък Венера ще навлезе в неговия знак, което за кратко време ще им осигури взаимна рецепция. Значи отношенията ви биха могли да продължат още известно време, въпреки че може и да не станат по-сериозни.
С Луна и Сатурн в 1-ви дом ми се струва, че не гориш от желание да се връщаш там. Основният ти управител Венера в Лъв и в 10-ти дом би трябвало да показва, че си доволна от основната си работа.
Добре, толкова ли грешно би било да разглеждаме въпросната работа по 10-тия дом? Обикновено предпочитам да работя без производни домове, по мотото keep it simple. Луна (У10) в разходящ аспект с Венера (У1) - на пръв поглед изглежда, че настоящото положение няма да се промени, т.е. нещата са приключили. Но Луната е в 1-ви дом, което освен за твоето емоционално състояние може да свидетелства и за интерес към теб от страна на работодателя. Луна в сходящ съвпад със Сатурн отново ми изглежда като предстоят ангажимен (може би последен?). Венера в сходящ секстил с У6 Юпитер - връщане на работното място.
Май съм изгубила форма.