Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315023 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1020 -: Ноември 22, 2012, 01:44:19 pm »
Не се отчайвай, доста хора са така напоследък
Не си поставила ясен въпрос, Луната е управител на твоя 6д, свързан с работата и се намира във 2д на парите изкарани от работа, нещото което ти липсва може би, но за съжаление Луната е без курс, не предстои развитие в тази област в близките месеци, дано Уран- твоя У1, след като стане директен в средата на декември да ти потръгнат нещата напред. Както има приказка, на който не му върви на карти (разбирай печалба) му върви в любовта- Слънцето У7 е в сходящ тригон с Уран У1- ако нямаш партньор предстои да имаш, а ако имаш ще се сплотите повече.
[/quote]

Много жалко, за сега нашите ме издържат и наистина се надявах че скоро ще мога да им спестя поне свойте разходи, но не би  :( а относно любовта и там не е по-добре, точно вчера говорих с момчето в което съм влюбена, разминали сме се докато се изясним че се харесваме и той си е хванал друга приятелка... Абе изобщо ни на карти, ни в любовта  :'( Благодаря ти, akruks че така бързо се отзова!

« Отговор #1021 -: Ноември 22, 2012, 05:16:03 pm »
Да права си, трябва да се гледа напред! Благодаря ти отново, akruks :58:  и дано наистина ако не влюбена, то поне да се чувствам по-добре у нас   :-[

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1022 -: Ноември 23, 2012, 03:02:10 pm »
Дали В. да се върне на старата си работа?

« Отговор #1023 -: Ноември 23, 2012, 04:52:12 pm »
В. има ли работа към момента?
В. се управлява от Венера в знак на заточение в сходящ съвпад със Сатурн (У4 и У5 за В.). Изглежда, че В. не се чувства комфортно там, където е към момента, и може би желае да се прибере у дома (при семейство, деца и т.н.).
Луната (У10) управлява настоящата работа на В. (ако има такава) или старата, за която се пита (ако друга няма работа към момента). Липсва сходящ аспект между Луна и Венера. Действително ли има възможност да се върне на старата си работа (или да напусне настоящата)? Луната е в знак на заточение на Венера. Струва ми се, че нито настоящата работа, нито старата, удовлетворяват В.
С ретрограден Меркурий в 1-ви дом и ретрограден У3 Юпитер мисля, че или има достатъчно време, за да размисли, или се колебае прекалено много и няма да може да вземе решение.

*

LibrawithTaurus

• **
  • 589
  • Искам истинска, взаимна и споделена любов.
« Отговор #1024 -: Ноември 24, 2012, 09:16:43 am »
:) Ще се обадят ли от радиото, че са ме одобрили да започна обучение?
Луната У1 в 3д на комуникцията, интервюто, обучението в хармоничен предстоящ аспект с техния У3 и с твоя У6, би трябвало да се обадят и да започнеш работа, още повече последният аспект на Луната е положителен
Малко късния Асц  би могло да означава, че работата ще е временна или задълженията ще се различават от първоначално описаните, но по-късно да се окаже, че независимо от тези промени въпросната работа може да се превърне в повратен момент към нещо по-добро!

Никой не се обади...Вчера се обадих аз във Веселина да попитам докъде са стигнали с кастинга, оказа се, че вече са минали прослушванията. :) И щом не са се свързали с мен, значи не са ме одобрили.
Искам истинска, взаимна и споделена любов. Без тайни, без лъжи, без игра на гоненица. Лоялни и предани отношения. С много фантазия, въображение и хумор.
https://www.facebook.com/RadostArt - ръчно изработени декоративни къщи :)

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1025 -: Ноември 24, 2012, 10:27:47 am »
Благодаря!
Да обясня - от предишната му работа го викат да се върне, но под нова форма, чрез негова фирма като външен изпълнител. Имаше идея да съвместява двете работи, но сегашния му работодател му е отказал и сега трябва да избира къде да работи.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1026 -: Ноември 24, 2012, 10:12:38 pm »
Зададох хорарен въпрос и наистина за това мислех, но картата ми излиза някак нерадикална, неотговаряща на естеството на въпроса.

Въпросът е "Ще мина ли на пълен работен ден скоро?".

Силно се надявам това да се случи още от декември, тъй като ангажиментите започват постепенно да се увеличават и с това темпо скоро няма да мога да поемам за 4 часа същия обем работа, който колежките вършат в рамките на пълен работен ден. Съображенията ми са свързани основно с по-високо заплащане, в такъв случай ще вземам пълна заплата.

24.11.2012 г.
22.01 ч, Варна

Луната е без курс, а тоя пълен 4 дом (и Луна в 9ти) не знам каква връзка има с въпроса ми...  Венера (У10) и Сатурн (У6) ми излизат в съвпад с ИЦ ("краят не нещата"), а като че ли не предстоят съкращения във фирмата, ние тъкмо стартирахме... :thinking:

Възможно ли е наистина картата да е нерадикална?

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1027 -: Ноември 25, 2012, 12:35:49 pm »
Akruks, благодаря за интерпретацията.
С колежките сме на три различни длъжности и засега се предполагаше, че тяхната работа изисква целодневен ангажимент, а моята може да се върши и на 4 часа. Така беше, докато превеждах само контента, но сега обемът започва да се увеличава, има допълнителни задачки, по-нататък ще идват и клиенти. И като дам приоритет на други задачки, закъсвам с контента, а той се обновява всеки петък, не са малко материалите.
Обикновено работата на преводача най-малко се цени и всеки си мисли, че просто седим и печатаме. Офис мениджър на 4 часа рядко ще видиш някъде, както и редактор.

Но в интерес на истината, всички сме с 6-месечен изпитателен срок (от 23 юли) по договор, по-нататъшната ни работа зависи от финансовите резултати. Засега ръководството няма намерение да закрива бизнеса, все пак сме още съвсем в началото, фирмата се развива, не очаквам и съкращения - ние сме малък екип и няма ненужни хора, всеки е необходим.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1028 -: Ноември 25, 2012, 12:50:56 pm »
Луната в 9д- едната ти работа не беше ли преводи, а другата свързана с юридическа дейност, с клиенти чужденци- все неща по 9д
без курс е, идва от куинконкс с Меркурий У2 в 4д- искаш да скъсаш с това да изкарваш пари от вкъщи и да си вадиш хляба 8ч другаде, но ако това желано положение се разглежда като нова работа по 11д, то Меркурий е У11 и с този разходящ негативен аспект и без предстоящ аспект на Луната, а също между У1 и У11, едва ли ще стане.

Да ти кажа, виждам перспектива в тази фирма и нямам никакво намерение да напускам, дори спрях да търся допълнителна работа, сега и без това на 4 часа трудно се намира нещо в моята сфера. Така че вариантът с пълен работен ден би ме устройвал идеално, но това решение не зависи от мен, а от ръководството.

През лятото, за кратък период от време бях на 8 часа, но в два различни офиса - по 4 часа в единия и по 4 часа в другия. После ме съкратиха от кантората и останах на новата работа, благодарение на това предложение (и че го приех, макар че се колебаех) сега успявам да закърпвам положението, че с преводите напоследък положението не е никак добре.

Да, за Луната си права - има връзка, само че първата ми работа беше в юридическа фирма, но от там ме съкратиха след 2 месеца неплатена отпуска. Сега съм в консултантска, с инвестиционна насоченост, но собственикът на компанията е чужденец. За него мога да кажа, че искрено му се възхищавам - и на начина му на мислене, интелекта, чувството за хумор, и на подхода му към персонала и към бизнеса, по всяка вероятност той ще се окаже най-свестният работодател през целия ми живот. Съпругата му също е невероятна жена, излъчва много светла енергия.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1029 -: Ноември 27, 2012, 10:57:35 pm »
Здравейте! Имам ли шанс за една работа в киното? Въпроса задавам сега 27.11.12 , 20.54 ч. Лондон. Благодаря на всички !
« Последна редакция: Ноември 27, 2012, 11:23:15 pm от lazarova »

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1030 -: Ноември 28, 2012, 10:29:58 am »
Нали това съм написала и аз, че няма да напуснеш, а ще останеш, но при старите условия, така както е понастоящем - това е в периода "скоро", както е зададен във въпроса
въпросът ти беше дали ще минеш скоро на 8ч., като се надяваш това да се случи декември, а аз казах, че няма изгледи да е скоро, после си писала, че имаш 6мес договор от 23 юли, а тези 6мес изтичат на 23 януари, така че няма как през декември да се подпише нов договор, преди да е изтекъл настоящият, което се вижда и по картата- Юпитер У8 (оформяне на официални документи) е в 11д (нова работа), ретрограден до края на януари, в хармоничен аспект с Луната (въпроса), но аспектът е разходящ

Между другото, работодателят два пъти вече ме е питал дали мога да мина на 6- или 8-часов работен ден, но нещата още бяха на кантар и той се колебаеше дали има такава необходимост, затова останах на 4 засега.
Всички в офиса сме на договор с 6-месечен изпитателен срок, след което би трябвало да се трансформират в постоянни, така пише. Ако мина на 8 часа, ще трябва да се преподписва нов договор, в който да бъде отразена тази промяна. По всяка вероятност засега нещата ще останат без промяна, както казваш.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #1031 -: Ноември 28, 2012, 05:01:46 pm »
Akruks, благодаря ти за отговора. Все още съм сама, не съм се събрала с никого, но дай Боже!!! :)
« Последна редакция: Ноември 28, 2012, 06:25:30 pm от lazarova »

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1032 -: Ноември 29, 2012, 07:19:23 pm »
Момичета, започнах да ходя на едни стажове и сега се вълнувам дали ще има развитие с тях. Въпросът ми е: "Ще остана ли на работа след приключване на стажовете?"

« Отговор #1033 -: Ноември 29, 2012, 09:39:38 pm »
Луната е без курс, следователно промяна в сегашното положение не би трябвало да настъпи. Така формулиран въпросът "дали ще останеш" при Луна без курс би трябвало да дава положителен отговор. Но ме съмнява, че формулировката е правилна, тъй като оставането на работа след стаж ти би трябвало да е свързано с подписването на нов договор, т.е. с промяна.
Фирмата се управлява от ретрограден и заточен Юпитер в 12-тия дом на картата. Състоянието й не ми се струва цветущо по тази карта. Уран се намира в 10-тия дом. Възможно е да настъпят някакви структурни промени във фирмата (може би след като Юпитер и Уран започнат отново да се движат директно).
Луната е в знак на заточение на Юпитер и излиза от съвпад с него без да има повече сходящи аспекти в знака. Като че ли ти няма да имаш желание да предприемеш стъпки, за да останеш в тази фирма.
Пожелавам ти успех!

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1034 -: Ноември 29, 2012, 10:13:36 pm »
Mirabella, благодаря за бързото включване. Не знам какво може да се случи, за да не предприема стъпки аз, понеже положението ми не е много цветущо. Определено имам нужда от пари. Дано да излезе нова по-добра работа, защото проблемите са много. Благодаря още веднъж, ще давам обратна връзка :blink:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1035 -: Ноември 30, 2012, 12:50:11 am »
Хорар с въпрос: "Ще си намеря ли хубава работа, с която да се гордея /да съм доволна/ ?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1036 -: Ноември 30, 2012, 01:02:58 am »
Хорар с въпрос: "Ще си намеря ли хубава работа, с която да се гордея /да съм доволна/ ?
Трудно е на луна без курс-не и в близките 2-3 месеца. Ако имаш работа сега, нужно е да направиш компромис, оставайки там. Може и да не се гордееш с такъв вид кариера, но картата показва сигурност за доходите ти в момента. След време можеш да подновиш търсенето.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #1037 -: Ноември 30, 2012, 01:34:28 am »
Имам предложение ново, но се бавят, минах второ ниво, уж ще ми изготвят оферта, а не се обаждат. Да не би това да показва последното ти изречение, че имам шанс с тях?

*

vezni

• *
  • 244
« Отговор #1038 -: Ноември 30, 2012, 05:03:47 pm »
Akruks, мерси, мерси, мерси :88: ще кажа, когато имам яснота  :blink:

« Отговор #1039 -: Ноември 30, 2012, 05:51:51 pm »
Здравейте! Въпросът ми е дали скоро ще ми се подобри финансовото положение :D