Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315179 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1040 -: Ноември 30, 2012, 09:08:45 pm »
Отговарям с "да", защото твоят У2 (финансите ти) Луна е от съвсем скоро на трон в своя собствен знак, т.е. в силно положение и му предстои тригон с У10 Сатурн на върха на 6-тия ти дом. Доходите ти от основна работа (ако работиш нещо) са по 11-тия ти дом и се управляват от заточен Юпитер, който също така управлява и 7-мия ти дом на партньорствата. Така че тези два източника на доходи не изглежда да носят много пари към момента. Но тригонът Луна/Сатурн може да ти предостави възможност да заработиш допълнителни пари.

« Отговор #1041 -: Ноември 30, 2012, 09:39:34 pm »
Здравейте! Въпросът ми е дали скоро ще ми се подобри финансовото положение :D
Да, ще получиш пари, които имаш да получаваш от работа, която е свързана с творчество или с деца. Да не си в майчинство или да очакваш издръжка за дете?   :-\
Благодаря за отговора. Работата ми е свързана с творчество, а майчинството ми изтече този месец.  :blink:

« Отговор #1042 -: Ноември 30, 2012, 09:40:05 pm »
Отговарям с "да", защото твоят У2 (финансите ти) Луна е от съвсем скоро на трон в своя собствен знак, т.е. в силно положение и му предстои тригон с У10 Сатурн на върха на 6-тия ти дом. Доходите ти от основна работа (ако работиш нещо) са по 11-тия ти дом и се управляват от заточен Юпитер, който също така управлява и 7-мия ти дом на партньорствата. Така че тези два източника на доходи не изглежда да носят много пари към момента. Но тригонът Луна/Сатурн може да ти предостави възможност да заработиш допълнителни пари.
Благодаря за отговора  :blink:

« Отговор #1043 -: Декември 02, 2012, 05:42:53 pm »
Здравейте,

Аз започвам нова работа от утре в мечтано от мен място ;) и ще правя нещо, което ми се отдава, но до сега не са ми плащали за това. Пускам една карта с молба да кажете дали ще имам успех и къде трябва да внимавам. :confuse3:
Благодаря предварително! :blink:

« Отговор #1044 -: Декември 08, 2012, 12:18:06 pm »
Здравейте, от няколко месеца си търся работа, но без успех... В четвъртак получих едно предложение, но работата не е точно по специалността ми, освен това ако я приема е свързана с голямо местене и ще трябва и кола да си купувам.. Да приема ли предложението, което ми направиха в четвъртък? Ще се радвам, ако някой помогне с тълкуването...
Много червено има по тая карта, май по-скоро отговора е не...

« Отговор #1045 -: Декември 08, 2012, 11:43:24 pm »
Здравейте, от няколко месеца си търся работа, но без успех... В четвъртак получих едно предложение, но работата не е точно по специалността ми, освен това ако я приема е свързана с голямо местене и ще трябва и кола да си купувам.. Да приема ли предложението, което ми направиха в четвъртък? Ще се радвам, ако някой помогне с тълкуването...
Много червено има по тая карта, май по-скоро отговора е не...
Приложената карта е от 6 ноември

Да, акрукс, защото тогава зададох въпроса и си записах времето, но нямах възможност да вляза в интернет и да пусна хорар, надявам се че това не е проблем, или?

« Отговор #1046 -: Декември 09, 2012, 01:00:05 am »
Приложената карта е от 6 ноември

Да, акрукс, защото тогава зададох въпроса и си записах времето, но нямах възможност да вляза в интернет и да пусна хорар, надявам се че това не е проблем, или?
6 ноември е вторник, получила си предложението на 1 ноември четвъртък, така ли? и пускаш картата по въпроса чак сега, за да провериш дали въпросната астрология е действаща или все още мислиш дали да приемеш предложението... много дълъг срок са ти дали да обмисляш

Да, Акрукс, права си, така съм се депресирала и замаяла покрай това решение че не съм сменила месеца... Искренно с еизвинявам и качвам правилната карта... но въпросът си остава същия :)

« Отговор #1047 -: Декември 09, 2012, 12:34:18 pm »
Извинявай, Акрокс, но дали би могла да погледнеш картата, това решение ужасно много ме тормози, а утре трябва да дам окончателен отговор :(

« Отговор #1048 -: Декември 09, 2012, 05:49:44 pm »
Аз започвам нова работа от утре в мечтано от мен място ;) и ще правя нещо, което ми се отдава, но до сега не са ми плащали за това. Пускам една карта с молба да кажете дали ще имам успех и къде трябва да внимавам.
   Какво става с новата работа?
в картата Уран У10 е в 11д, а Нептун У11 е съвпад с Мц- успехът ти е свързан с новата работа
Луната е извършила тригон с Нептун У11, после квадрат с Уран- показва , че си извършвала тази дейност, за което не си получавала признание и не са ти плащали- Луната е У2 във 2д- парите от работата
Луната е без курс, което показва, че  напразно се притесняваш, последно е извършила хармоничен аспект с твоя У1- няма да имаш проблеми, освен ако отчетем съУправителя на 11д Юпитер, който е ретрограден и заточен, може малко по-бавно да потръгнат нещата и по-бавно да се сработиш с колеги, а също има някои неща, свързани с тази работа, които не знаеш- Юпитер е в твоя 12д
За сега новата работа е супер! Колегите са много мили. Но тъй като нямам много късмет на работното място  по принцип  си мислех, че е добре да внимавам от началото с подводните камъни..  ;)

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1049 -: Декември 10, 2012, 08:10:05 pm »
Подходяща ли е за мен работата,която започнах наскоро,ще имам ли успех на нея?

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1050 -: Декември 10, 2012, 08:46:55 pm »
Не,не съм била в майчинство,не ми се е случило още.А отскоро съм на работа,дори я обсъдихме тук,когато беше още на етап конкурс  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1051 -: Декември 10, 2012, 08:50:34 pm »
Тогава въпросът беше ще имам ли успех на конкурса

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1052 -: Декември 10, 2012, 09:03:52 pm »
Благодаря  :blink:

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1053 -: Декември 10, 2012, 09:12:36 pm »
akruks ,ако позволиш още едно питане,какво имаш предвид с това "работата може радикално да промени твоята същност"?

*

danito

• *
  • 118
« Отговор #1054 -: Декември 10, 2012, 09:32:35 pm »
 ;D това ясно,но защо мислиш така

« Отговор #1055 -: Декември 10, 2012, 09:38:09 pm »
Както бях писала по картата ти от 22 ноември, където беше представена от Уран, че ще ти потръгнат нещата след средата на декември, когато планетата стане директна.
[/quote]

Да акрукс, като ми направиха офертата първо за теб се сетих  ;D

Да дам обратна връзка за горната карта - много се колебах, гожорих с родителите и сестра ми, всички бяха на мнение да не започвам там защото е безперспективно. Дано след като Уран стане директен да ме контактират от друга фирма и тогава да се случи това с преместването  :blink: Благодаря ти акрукс, че се отзова  :58:

« Отговор #1056 -: Декември 25, 2012, 03:35:51 pm »
Весела Коледа на всички  :blink: Ще погледне ли някой картата  :blink: Ще си сменя ли скора работата?

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1057 -: Декември 25, 2012, 07:52:00 pm »
iehdtkdjd
Весела Коледа на всички  :blink: Ще погледне ли някой картата  :blink: Ще си сменя ли скора работата?
Според мен сега-засега оставаш на тази си работа.Защо-у-л на МЦ-сатурн е в 6, у-л на 6-венера е в 6 дом-сегашната.
МЦ е във фиксиран знак, което значи-не сменяй. От друга страна обаче, малко по-нататък във времето уран като втори у-л на кариерата ти е в 11-ще се появи възможност за нова работа, след 4 и половина седмици/месеци последната планета ще направи взамина рецепция с марс, отговарящ за новата дейност.
Нептун,завеждащ в случая новата работа не прави нищо с никого-няма развитие засега.
Луната, която те съуправлява е в двоен знак-колебаеш се, в12 дом-не си в силна позиция по това,за което питаш. От предстоящите й аспекти си личи,че не е момента за да стане това, което искаш. Но скоро ще си по-наясно кое е това евентуално ново работно място.Вижда се,че на сегашното ти е трудно, досадно и искаш да избягаш от условията, може и хората, но трябва да стиснеш зъби още малко.Тези карти с въпросите важат за около 3 месеца. Да не говорим, че и луната ще направи опозиция-предзвикателен аспетк с твоя сигнификатор.А той показва, че преценката ти в момента не е съвсем правилна, обективна.Желая ти успех.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #1058 -: Януари 07, 2013, 07:33:17 pm »
Давам обратна връзка по хорара, днес излезе окончателно становище.  :blink:

Зададох хорарен въпрос и наистина за това мислех, но картата ми излиза някак нерадикална, неотговаряща на естеството на въпроса.

Въпросът е "Ще мина ли на пълен работен ден скоро?".

24.11.2012 г.
22.01 ч, Варна

Луната в 9д- едната ти работа не беше ли преводи, а другата свързана с юридическа дейност, с клиенти чужденци- все неща по 9д
без курс е, идва от куинконкс с Меркурий У2 в 4д- искаш да скъсаш с това да изкарваш пари от вкъщи и да си вадиш хляба 8ч другаде, но ако това желано положение се разглежда като нова работа по 11д, то Меркурий е У11 и с този разходящ негативен аспект и без предстоящ аспект на Луната, а също между У1 и У11, едва ли ще стане. От друга страна У6 и У9(края на сегашната работа) са в хармоничен сходящ аспект, което показва, че ще запазиш сегашното си положение на работа, но това не пречи да се радваш на добра оценка- Венера У10 е в сходящ хармоничен аспект с У6. Луната ще извърши куинконкс със СЛВ- бъдещето на този въпрос е обречено, но ти като искаш продължавай да се надяваш, все пак Меркурий У11 е ретро и всичко, свързано с новости в работата подлежи на промени.

Още преди празниците шефът отново повдигна въпроса за преминаване на пълен работен ден, накрая се разбрахме да мина пробно на 6 часа, а по-нататък да видим и да преценим според обема работа. До 7.01 отсъстваше от града и помислих, че моето преназначаване пак се отлага. Днес ми съобщиха, че от 1 януари ще се водя на 6-часов работен ден. Пак непълен, но удължен, т.е. Луна без курс в хорара е проработила доста специфично - нито на 100% да, нито на 100% не.  :blink:

Появи се и друга възможност, но засега не се чувствам особено готова. Придобихме туристическа агенция (готов бизнес) и за нея се търси управител, а по-нататък и друг персонал. Имам необходимата квалификация, опит в туризма, но не и на ръководна длъжност. Бих могла евентуално да предложа кандидатурата си, но честно казано не се чувствам готова да поема отговорност за финансовите резултати и за цялата маркетингова стратегия на новопридобитата фирма, за това е нужен човек с по-добри управленски умения и с опит на мениджърски позиции. Така че на този етап мисля да се въздържа и да продължа да върша това, с което досга се занимавах и което най-много ми допада като вид дейност.  :blink:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

• 2187
« Отговор #1059 -: Януари 08, 2013, 07:26:52 pm »

Появи се и друга възможност, но засега не се чувствам особено готова.
-----------------------------------------------------------------------------------------
Така че на този етап мисля да се въздържа и да продължа да върша това, с което досга се занимавах и което най-много ми допада като вид дейност.  :blink:

това е грешна философия, подход, и както обича да казва priya - въобще и изобщо ;D