Май наистина не задавам въпроса за първи път. Но преди изобщо не съм била наясно и съм го имала просто като идея. Сега понеже говорих с моята позната, запознах се с условията и се разбрахме да го видя, за това пуснах пак въпрос. Но определено не съм отлагала решаването му, тъй като даже съм много напориста и бързам да действам, при положение, че има 3 месеца...
Това, което казваш е много странно, жената за която става въпрос е един от хората, които много уважавам... нещо не ми се връзва тълкуването ти.. но нека не говоря преди да съм наясно. Ще видя в понеделник какво ще стане и ще дам обратна връзка.
Аз по-скоро съм отговорила на твоите чуденки, които съм изолирала от обширната ти интерпретация, това за Луната без курс съм написала като "често", а не единствено указание, друго нейно тълкуване е, че питащият няма от какво да се притеснява, защото нищо лошо не предстои да се случи от това, за което се опасява и т.н. Но при всяка карта по различен начин се гледа на Луната без курс, в случая ти питаш дали ще е добре, ще имаш ли успех ако наемеш помещението, картата може да дава отговор да, че ще е добре ако го наемеш, но в същото време да има указания, че няма да го наемеш и ето как излиза, че въпросът няма развитие, което е прието да се казва за Луна без курс. И тогава те поправих, че Венера У3 за теб и У4 за познатата ти, което е У10 за теб (успехите ти) не е в разходящ съвпад със Слънцето, защото е по-бърза планета и тя трябва да да е пред Слънцето ако е налице разходящ съвпад. Между Венера и Слънцето няма разходящ съвпад и не предстои да извършат съвпад. Няма пренос на светлина, защото Луната не прави аспект поотделно нито с Венера, нито със Слънцето, другата по-бърза планета от тях- Меркурий, също няма аспект с тях. 3д освен краткото пътуване е договарянето, подписването на контракти, а в тази карта, след като няма сходящ аспект между твоя У1 и У3, между Луната, като втори управител на питащия, в случая ти, и У3, то тогава няма информация, която да показва, че ще пътуваш, че ще наемеш помещението, между Слънцето У1 и Плутон У4, Марс У4 също няма аспект, показващ промени в дома ти, с У7, домът описващ освен познатата ти новия ти дом, Слънцето У1 е извършило хармоничен аспект с Уран У7, но и квадрат със Сатурн У7, който е също У6, а за да има указание, че ще се настаниш на ново място, дом, то аспектът трябва да е хармоничен и сходящ, за да се срещнете с жената също. Между вашите У3 Венера и Марс няма аспект, за да е налице успешна комуникация, договаряне, среща също, при нея Марс У3 в неин 1д е в сходящ тригон със Сатурн- показва, че на нея предстои да има кратък път, активна комуникация, договаряне, търговия
Колкото до това каква е жената, дали я уважаваш- аз не съм писала дали я уважаваш и каква е, ти си питала "какво мислите" и може би трябваше да подчертая, че това което пиша не го мисля, а пиша това, което "виждам" в картата.
А друг е въпросът доколко отговаря на реалността, защото един Нептун в 7д, както е в тази карта, винаги може да заблуди този, който разглежда картата, да не пиша астролог, защото нямам претенции и самочувствието да съм такава.
И за обратна връзка по този въпрос е прекалено, много рано- дори утре да наемеш помещението, то няма веднага да разбереш дали е добре, че си го наела и дали това ще ти донесе успех, т. е. нещата за които питаш!!!
Да, разбирам за Луната, аз просто споделих в случая как е при мен. За Слънцето и Венера разбрах, а за обратната връзка осъзнавам, че няма как веднага да се отрази и разбере, но знаех че като го видя поне ще ми се изясни донякъде дали искам да го наема или не.
За пътуването не се оказа права - в крайна сметка пътувахме днес, видях го и имам възможност да го наема ако искам. Моята приятелка ми го предлага при много добри условия, като цена а и понеже съм неин човек, не ми иска предплащане. Освен това за нея не е проблем да го деля с други хора, дори и ако аз плащам по-малко от тях... Попитах и на други места наоколо, всички искат пари в брой за целия сезон. А аз нямам от къде да извадя 3-4 хилядарки.
Всичко звучи добре и помещението е хубаво, има и друго преимущество, че там има къде да се спи, не е нужно да си търся и квартира (допълнителен разход)
Но... след всичките плюсове - има само един минус, но съществен - май не е подходящо за моята дейност.. не се вижда добре от улицата, партер е, но се минава през двора на хотела. А при положение, че наоколо има и други такива студия на същата улица, които са на доста по-видни места... някак се получава много не обнадеждаващо.
Мисля си, че това е единствения ми вариант за сезона, който мога да си позволя. И ако не го наема, ще работя за друг..
Иначе си права, за това:
при нея Марс У3 в неин 1д е в сходящ тригон със Сатурн- показва, че на нея предстои да има кратък път, активна комуникация, договаряне, търговия
тя точно за това пътува и с това се занимава. Само че освен пътуването, комуникацията между нас е добра, макар и да няма сходящ аспект на 3ти домове.
Колкото до това каква е жената, дали я уважаваш- аз не съм писала дали я уважаваш и каква е, ти си питала "какво мислите" и може би трябваше да подчертая, че това което пиша не го мисля, а пиша това, което "виждам" в картата.
А друг е въпросът доколко отговаря на реалността, защото един Нептун в 7д, както е в тази карта, винаги може да заблуди този, който разглежда картата
Май този Нептун е объркал нещата, а относно това което казах, е просто защото се учудих, аз знам че ти просто тълкуваш картата.
Акрукс... благодаря ти за обстойното разяснение и да те питам, в този ред на мисли грешка ли е, че сега пак реших да задам въпроса, след случилото се? А и тази карта малко греши май, това брои ли се като развитие по въпроса и позволява ли да бъде зададен отново?
П.С. няма значение... Луна без курс е

май да не задавам повече този въпрос а да си реша ще го взимам или не. А и съвсем се обърках вече, май прекалено възлагам въпроса на астрологията и се престаравам, сега пък ми хрумна дали момента в който съм видяла помещението не е правилният момент за задаване на хорара.... не знам