Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315828 Прегледи
*

virgo

• *
  • 456
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1380 -: Юли 02, 2013, 01:21:22 pm »
Питах друго, не беше за магазинчето, а за една работа - дали да пусна СВ.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1381 -: Юли 02, 2013, 01:28:50 pm »
Не си, просто помниш, че съм питала нещо. :blink:

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1382 -: Юли 02, 2013, 02:04:21 pm »
А това, че луната прави аспект със Сатурн опозиция?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1383 -: Юли 02, 2013, 02:21:13 pm »
Вирго, доколкото си спомням ти май имаше натални аспекти за такъв вид бизнес, нали!? Питай, тогава, пак същия въпрос през есента.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1384 -: Юли 02, 2013, 02:37:22 pm »
Хъм, кои да са тези натални аспекти? И защо есента?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1385 -: Юли 02, 2013, 03:41:55 pm »
Ми не знам, може и да не помня добре, нещо покрай дева, акцент на 6 дом, аспект м/у управители... има ли?
Пък есента, за да мине давността на хорара )))

Хайде, успех.

*

virgo

• *
  • 456
« Отговор #1386 -: Юли 02, 2013, 04:07:32 pm »
В 6 дом имам Сатурн, управител е Венера, която е в 10 дом неспектирана, ахаа а на 10 дом управител е Меркурий, но Сигнификатор е Сатурн. А сигнификатор на 6 дом е Меркурий. Който пък е в съвпад с МС. Брех каква врътка! Това ли имаш предвид?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1387 -: Юли 03, 2013, 08:09:54 am »
Ма какви сигнификатори, какви 5 лева. Аз такива неща не гледам, ми и на мен с-ра на 10 ми е сатурн ))))) Не, по-скоро е добре, че у6 е в 10, а меркурий като лечител и пр. е в съвпад с мс.

Но щом имаш желание и мисъл за това, показателно е ))))

*

Нова

• 3491
« Отговор #1388 -: Юли 05, 2013, 08:14:03 am »
Като че ли наистина Не, Веско. Висока венера в 10 може и да показва желанието за работа, кариера. Но няма за какво да я хванем. Луната е сменила знак, у 10 в 8 - това е единствениото нещо, за което мога да се хвана, за да дам положителен отговор, защото тя ще направи съвпад с марс, у7, което може и да значи помощ от приятели. При това до края венера ще секстилира марса /не съм на 100, може и да излезе от лъв, докато марса се предвижи до рак, но пък сектила ще се запази/, но дори и при огромно желание не ми е миродавно, защото марс е най-бавната от трите планети и практически нищо не пренася между тях. Така ми отпада помощта от приятели и тълкувам луната като по-скоро сбутана в небитието на 8 дом. Плюс това не става ясно за намиране на работа за прехрана ли става въпрос или нещо по-сериозно. При всички положения с 6 дом нещата не са розови. Исках да се хвана с уран в 6 като символ на промяна, преобръщане, но пак уви той карира целия свят.
Отговор: не.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1389 -: Юли 05, 2013, 09:00:33 am »
Наскоро имах проблеми в работата с шефа, сега нещата не вървят добре за мен. А от едно друго място си търсят човек, не е сигурно дали ще стане работата, както и не съм сигурна дали пък там ще ми е по-добре. Дали ще напусна сегашната си работа и ще се преместя ли да работя за Х.? Вижда ли се промяна в работното място? Дали ако ме вземат там ще е добре за мен?
Интересното е, че това новото място е точно това, за което много се гласях в началото още като си търсех работа и много исках да работя точно там :) Но сезона е слаб, не знам дали и там ще има работа... Вие как мислите?

*

Нова

• 3491
« Отговор #1390 -: Юли 05, 2013, 10:48:18 am »
Като че ли наистина Не, Веско. Висока венера в 10 може и да показва желанието за работа, кариера. Но няма за какво да я хванем. Луната е сменила знак, у 10 в 8 - това е единствениото нещо, за което мога да се хвана, за да дам положителен отговор, защото тя ще направи съвпад с марс, у7, което може и да значи помощ от приятели. При това до края венера ще секстилира марса /не съм на 100, може и да излезе от лъв, докато марса се предвижи до рак, но пък сектила ще се запази/, но дори и при огромно желание не ми е миродавно, защото марс е най-бавната от трите планети и практически нищо не пренася между тях. Така ми отпада помощта от приятели и тълкувам луната като по-скоро сбутана в небитието на 8 дом. Плюс това не става ясно за намиране на работа за прехрана ли става въпрос или нещо по-сериозно. При всички положения с 6 дом нещата не са розови. Исках да се хвана с уран в 6 като символ на промяна, преобръщане, но пак уви той карира целия свят.
Отговор: не.
Благодаря ти много, Нова! И да, права си, Марс ще премине в Рак, преди Венера да е направила секстил с него.
А тригона на Венера с Уран как да се тълкува?

Гледах го, сходящ е, ноооо уран у интерсептиран четвърти. Ми никак не го тълкувам, не намирам връзка с ?

« Отговор #1391 -: Юли 10, 2013, 11:39:03 am »
Ето, Нова

08.07 18:26 Русе "ще ме вземат ли на работа" подадох документи на различни места за сезонна работа до започването на семестърът, чудя се ще ме вземат ли някъде.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1392 -: Юли 10, 2013, 11:49:04 am »
Така, Ивайло, виж сега, картата е нерадикална и няма да се разглежда, луна без курс и тези предстоящи 30* с марс няма да ти свършат работа, защото не работят, доказах си го сама на себе си. Нямам мажорен аспект. И толкова.
Това означава, че няма да тълкуваме, че нещата ще търпят промяна, че няма за какво да се притесняваш и прочееееее...  Или нещо друго се е случило напоследък, защото с-ра ти тъкмо сменя знак.

Още в подкрепа:
за ученето: уран у 3 е в 4, долу, лошо. Той яко карира с-ра ти юпитер, луната, другия ти с-р и у9 слънцето. Нямаме преноси на нищо. 
За работа: венера у и 6, и 10 дом, но е в 8 и е забутана по дом. Хич не й е добре така. Плюс това тя разпада тригон с урана, а няма да успее да направи и секстил с марса /при това той е у4, но пък е диспозитор на прословутия уран/, защото той ще смени знак преди тя да успее да се предвижи или обратно беше, забравих какво ми каза Веско, но няма да се аспектират.

Изобщооооо, ще става, каквото ще става и май нещата ще се наредят от самосебе си. Няма да си ти действащата сила.

Поздрави,

« Отговор #1393 -: Юли 10, 2013, 11:50:46 am »
Ясно, благодаря за отговора. То наистина не съм аз определящият, работодалите решават.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1394 -: Юли 10, 2013, 12:08:17 pm »
Все пак имам чувството, че в крайна сметка ще си останеш да си учиш вкъщи, защото след смяна на обстоятелствата марс ще съвпадне с юпитер. Това май няма да ти е много по сърце.

Ще се радвам на ОВ след време да видим какво е станало.

Аз продължавам да дълбая като пате в калчища, ама твоя у3 и работодателя ти разпадате връзка, както и у-те на третите ви домове се карират, а ти и негов 3 дом сте в сходяща опозиция.

Да не е станало нещо с комуникацията при подаване на документи? Проверил ли си всичко? Изпипал? Плюс това и двамата сте/са/ забити в трета глуха...
« Последна редакция: Юли 10, 2013, 12:50:05 pm от Нова »

« Отговор #1395 -: Юли 10, 2013, 12:49:18 pm »
Ами то не е един работодател, търся си работа по морето, а за там нямам много връзки и подавам документи из нета по обяви и се надявам все някой да клъвне, както се казва.

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1396 -: Юли 11, 2013, 10:06:17 am »
Ще направя ли пари, работейки за Х.? (в момента за него работя, но не съм доволна за сега)

*

Нова

• 3491
« Отговор #1397 -: Юли 11, 2013, 10:43:22 am »
И двамата с р-ля ти сте представени от един и същи ретро мерк. Не стига, че е такъв, ами и е в рак. Все пак сте в неговия дом и той е по-добре поставен. Другият ти с-р луната е сбутан в 12 дом и разхожда съвпада със с-ра на втория ти дом венера. С-рът на парите на него е марс и в негов дом и с венерата няма да направят секстил. Дотук явно се описва ситуацията и това, че не сте на една вълна.
 Но! Марсът ще смени знак, по-недобър за него, а сигурно с това и отношението и нещата ще се пооправят, защото луната ще го секстилира. Мисля, че отговора е да, но и мерка трябва да се обърне.

Впрочем, как сте с колегите, нещо да не бъркат работата напоследък, нещо и обстановката да се е променила, та затова да си се вглъбила в парите. Често като почне да куца нещо и ние се втелясваме в друго. Венерата ти разходява тригона с уран, у6 в 7, а ретро меркът върви към точно каре назад.

*

Нова

• 3491
« Отговор #1398 -: Юли 11, 2013, 11:15:47 am »
Божеее, пълни глупости съм писала за марса. Значи с-рът на парите на шефа е също луната. Ама тя пак се е разминала вече с твоите.
Но пък марс за теб са чуждите пари. Запазваме секстилът м/у луна и марс.
Би трябвало отговорът да си е пак да.

Хайде, някой, поне Енигма няма ли да се включи с помощ?

*

Freya

• **
  • 1178
« Отговор #1399 -: Юли 11, 2013, 11:33:29 am »
Мила благодаря ти за тълкуването,
Цитат
Впрочем, как сте с колегите, нещо да не бъркат работата напоследък, нещо и обстановката да се е променила, та затова да си се вглъбила в парите. Често като почне да куца нещо и ние се втелясваме в друго
Това не го разбирам. Главната причина да съм тук са парите. Тук нищо не е сигурно, всичко се случва и променя в движение, няма нищо сигурно и стабилно. Останалите неволи мога да ги пренебрегна... но липсата на пари - не. Имах и други тревоги около работата - с шефа и един колега. Тук всеки гледа да прецака и натопи другия за да трупа звездички и да се издигне. Колегата ми е точно такъв, аз тази игра обаче не я играя и няма да падна на такова ниво. Стига да правя пари, ще пия една студена вода и не ми пука. Но нещата не ми харесват, защото аз съм най-набутана в момента, нямам работа - нямам пари. Аз работя на процент и имам сметки и заеми са плащам.

Тоест... като цяло да разбирам, че когато мерка се обърне нещата ще се променят.... В момента чакам шефа да реши как точно да ми промени работното време, за да мога да хващам повече клиенти, както и да имам викач, който да ми помага. Това аз си го изисках.. и той обеща, но да видим на практика какво ще стане. Защото сега почва пика на сезона и сега е момента да работя.