Здравей Гост

Хорарни въпроси за работа

• 1789 Отговора
  • 315876 Прегледи
Re: Хорарни въпроси за работа
« Отговор #1460 -: Август 09, 2013, 03:13:31 pm »
Здравейте  :blink:...на нашия шеф му изтича "мандатът"...ще бъде ли преизбран отново,или ще бъде сменен , какво ще стане с персонала/евентуално/   ?
Меркурий У10 (шефът) е в съвпад с Марс У6, У11 за него- настояща и следваща работа, а Марс е в съвпад с неговия МЦ, което показва, че настоящата и следващата му работа е все да е шеф, отделно Меркурий У1 за него е във взаимна рецепция с Юпитер съУ10- абониран е за шефското място  :blink:
Меркурий е в сходящ хармоничен аспект със Сатурн У8 (официалните документи) и естествен У10, което също потвърждава факта, че ще бъде преизбран- Сатурн е ретро и показва връщане към стари задължения и отговорности
Въпроси не се задават с "или" както си го поставила- при отговор "не" то означава, че няма да е преизбран и няма да е сменен, и в този случай, след като Луната е в сходяща опозиция с Меркурий у1 за него то може да означава точно това, възможно е да не знаеш неговия договор какви клаузи включва и да не се налага преизбиране например, а да си продължи работа, още повече сега времената са такива, че никъде нищо не е сигурно, решават се въпроси със Здравна каса, пари за здравни заведения- пълен хаус в тези области
за него Луната е У2- парите изкарани от работа, които има вероятност да получи със закъснение

..може би политическите неясноти/писах в предния пост/ се отразяват тук.....ами ежегодишното преподписване на договора с НЗОК  е ли  по ретро Сатурн?....прави се всяка година февруари-март....наистина навсякъде е шеф,нашия шеф ;D/естествено ;) /................благодаря,Акрукс  :wub:

....не знам дали са свързани нещата, но ползвам тази стара дискусия ,защото въпросът може би има връзка с нея...днес чухме клюката,че шефа се кани да освободи всички мед. сестри от работа/считано от 01,09 2013г / , но фирмата ни е все още общинска.....въпросът ми е  " Ще ни освободи ли всички сестри шефът " и в частност "Аз ще продължа ли да си работя там" /щото поне до сега съм била харесвана от него и се надявам да продължа да съм такава и да се ползвам с неговата протекция :P....но  дали?? /  ...предстои ми квадрат на Марс към У10 ..
« Последна редакция: Август 09, 2013, 03:58:17 pm от марсин »
Обичам красотата и хармонията...особено в междуличностните отношения....:)

« Отговор #1461 -: Август 09, 2013, 05:12:05 pm »
....не знам дали са свързани нещата, но ползвам тази стара дискусия ,защото въпросът може би има връзка с нея...днес чухме клюката,че шефа се кани да освободи всички мед. сестри от работа/считано от 01,09 2013г / , но фирмата ни е все още общинска.....въпросът ми е  " Ще ни освободи ли всички сестри шефът " и в частност "Аз ще продължа ли да си работя там" /щото поне до сега съм била харесвана от него и се надявам да продължа да съм такава и да се ползвам с неговата протекция :P....но  дали?? /  ...предстои ми квадрат на Марс към У10 ..
промени в персонала ще има, тъй като Меркурий У7- колегите ти, е в нов знак, но ти ще останеш на тази работа, не се притеснявай и стой далеч от клюките

...ами -да..наистина,първоначалното намерение на шефа е било да махне 7 сестри,но след това решил да освободи всички...и може би /съдейки по интерпретацията ти/ ще реши в крайна сметка да остави няколко, което ще създаде куп неудобства на тези,които останат/дано в това се изрази квадратурата на Марс с У10 при мен/..../малее,колко е прав мой познат,като казва ,че от една дума мога да напиша цял роман :P /....благодаря за пореден път ,Акрукс...като има развитие , ще дам обратна връзка....  :blink:

« Отговор #1462 -: Август 09, 2013, 05:34:35 pm »
...ами -да..наистина,първоначалното намерение на шефа е било да махне 7 сестри,но след това решил да освободи всички...и може би /съдейки по интерпретацията ти/ ще реши в крайна сметка да остави няколко, което ще създаде куп неудобства на тези,които останат/дано в това се изрази квадратурата на Марс с У10 при мен/..../малее,колко е прав мой познат,като казва ,че от една дума мога да напиша цял роман :P /....благодаря за пореден път ,Акрукс...като има развитие , ще дам обратна връзка....  :blink:
а този квадрат на Марс към У10 в натала ли гледаш? Марс на две години квадратира МЦ, на всеки две години ли си сменяла работа, че те притеснява този аспект?

...не- предстои транзитът му/в натала нямат аспект,освен ,че са в телец и в 9д /....след около 10дни ще започне този квадрат...сега квадратира Слънцето и Луната ми, следва Меркурия ми / У10 /....и така...а кофти аспектите на Марс ме притесняват,щото винаги ми създават емоционален и физиЦки  дискомфорт /понякога много повече от търпимото ниво/...и така... :blink:

« Отговор #1463 -: Август 12, 2013, 04:59:36 pm »
...дано не досаждам вече, не знам какво да правя- имам сериозни проблеми с докторката,с която работя/по натал тя е с квадрат на Юпитер към слъэнцето си и съвпад на Луна със Сатурн...много е груба,суперпренебрежителна ,прави напук  и ме юрка както си иска,а аз пасувам - ако й противореча става по-лошо...говори неверни неща пред другите колежки за мен/...напоследък нещата загрубяха съвсем и мисля,че това е ,защоот иска да се махна от нея.../ценя професионализма й аз ,обаче/....въпросът ми е " Иска ли д-р Х да се махна от нея, или иска да остана с нея и да продължим съвместно да работим в екип" и "Ще загубя ли,ако  ме преместят другаде"....силно съм напрегната и се извинявам,ако някой е усетил това в този момент  :'(....

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1464 -: Август 12, 2013, 05:18:03 pm »
...дано не досаждам вече, не знам какво да правя- имам сериозни проблеми с докторката,с която работя/по натал тя е с квадрат на Юпитер към слъэнцето си и съвпад на Луна със Сатурн...много е груба,суперпренебрежителна ,прави напук  и ме юрка както си иска,а аз пасувам - ако й противореча става по-лошо...говори неверни неща пред другите колежки за мен/...напоследък нещата загрубяха съвсем и мисля,че това е ,защоот иска да се махна от нея.../ценя професионализма й аз ,обаче/....въпросът ми е " Иска ли д-р Х да се махна от нея, или иска да остана с нея и да продължим съвместно да работим в екип" и "Ще загубя ли,ако  ме преместят другаде"....силно съм напрегната и се извинявам,ако някой е усетил това в този момент  :'(....
отзад напред, сега по-скоро би загубила, имайки предвид фиксирания знак на МЦ и рецепцията на сатурн и плутон откъм 1 и 10 домове....напрегнатото положение вероятно ще продължи, заради меркурий квадрата сатурн и заради луната без курс, включена-липсва ти независимост да развъртиш нещата, така както биха били в твой интерес....освен това като че ли не се очертава открита комуникация между вас, за да се изясните и евентуално-разберете...струва ми се,че ще продължите деловите отношения, нейният 1 дом е с по-добри позиции откъм планети-да, професионалисте е, юпитер-ул на неин 6 е в нейн 1-екз...последният скорошен аспект от нейна страна и от страна на бързите планети е венера сепарира секстил марс/интересът й от договори, сключени ,да речем със здравната каса и нейните пари/ е доминиращи, затова не мисля, че ще прекрати партньорството...първият аспект на луната след напускане на знака е тригон с нептун,у-л на твой 3...
« Последна редакция: Август 12, 2013, 05:23:44 pm от Enigma »

« Отговор #1465 -: Август 12, 2013, 05:48:31 pm »
отзад напред, сега по-скоро би загубила, имайки предвид фиксирания знак на МЦ и рецепцията на сатурн и плутон откъм 1 и 10 домове....напрегнатото положение вероятно ще продължи, заради меркурий квадрата сатурн и заради луната без курс, включена-липсва ти независимост да развъртиш нещата, така както биха били в твой интерес....освен това като че ли не се очертава открита комуникация между вас, за да се изясните и евентуално-разберете...струва ми се,че ще продължите деловите отношения, нейният 1 дом е с по-добри позиции откъм планети-да, професионалисте е, юпитер-ул на неин 6 е в нейн 1-екз...последният скорошен аспект от нейна страна и от страна на бързите планети е венера сепарира секстил марс/интересът й от договори, сключени ,да речем със здравната каса и нейните пари/ е доминиращи, затова не мисля, че ще прекрати партньорството...първият аспект на луната след напускане на знака е тригон с нептун,у-л на твой 3...
..... и вероятно твоята интерпретация дава отговор "ДА" на моите два негативни въпроса...Благодаря,Енигма  :blink:.....квадратът на марсовете в синастрията е в акция,но явно аз съм губещата страна,което е и нормално,естествено,съобразявайки йерархията........а тригоните на Нептун са ми ясни...продължава воалността на  нейното поведение пред мен и пред другите / с неин  натален стелиум в риби  :P / ...

п.с - преди малко видях,че в момента тр Марс опонира Луната и Сатурна й /"когато се спъне шефа,падам аз "  :P /  :blink:
« Последна редакция: Август 12, 2013, 06:23:34 pm от марсин »

« Отговор #1466 -: Август 12, 2013, 06:40:26 pm »
това, което си мислиш ти едва ли е точно така, като гледам картата...
работата няма да смениш, въпреки проблемите, но в картата излиза, че твоята докторка също си има проблеми с работата- Луната У1 в разходящ квадрат с Юпитер у6 в неин 1д, а колкото до говоренето на неверни неща пред колежки едва ли го е правила, това може да са интриги от страна на коелжките ти, които са ти предали тези неща клюки
Благодаря,Акрукс  :blink: .....а този разходящ квадрат до кога е квадрат,всъщност  :-[...щото тук има 16* разлика...все още смята ли се за аспект..или е изживян вече....щото да- имаше проблем преди време/преди около 3м/ ...а сега като гледам квадрата на Луната е с неин У5 , което тя действително си го изживява в момента ..... ...... :blink:

*

Enigma

• **
  • 1077
  • http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://hotnews.
« Отговор #1467 -: Август 12, 2013, 10:36:34 pm »
луна без курс казва: "нито това от, което се страхуваш, нито това,на което се надяваш ще се случи..." тоест-въпросът е ТЯ ще предприеме ли нещо-НЕ,няма в указаното от хорара време, но стилът на вашите отношения може и да се запази-много фиксирани планети,съвпад на сигнификаторите ви в следващия знак, луната там  в падение, тя е неин с-р, но и твой-косигнификатор, ето още една лека нерадикалност на въпроса....според мен и двете не мвожете да промените нищо по обективни условия....

*

sia

• 31
« Отговор #1468 -: Август 13, 2013, 10:11:30 am »
Един работен въпрос от мен.
В работата ни стават много съкращения, ще ме съкратят ли от работа?

« Отговор #1469 -: Август 13, 2013, 06:42:59 pm »
луна без курс казва: "нито това от, което се страхуваш, нито това,на което се надяваш ще се случи..." тоест-въпросът е ТЯ ще предприеме ли нещо-НЕ,няма в указаното от хорара време, но стилът на вашите отношения може и да се запази-много фиксирани планети,съвпад на сигнификаторите ви в следващия знак, луната там  в падение, тя е неин с-р, но и твой-косигнификатор, ето още една лека нерадикалност на въпроса....според мен и двете не можете да промените нищо по обективни условия....

... тъй като и двете сме зависими от шефа,може би...../ винаги съм харесвала стабилността на фиксираните знаци по някакъв начин дори и сега /...Благодаря,Енигма :blink:

« Отговор #1470 -: Август 13, 2013, 06:46:00 pm »
Благодаря,Акрукс  :blink: .....а този разходящ квадрат до кога е квадрат,всъщност  :-[...щото тук има 16* разлика...все още смята ли се за аспект..или е изживян вече....щото да- имаше проблем преди време/преди около 3м/ ...а сега като гледам квадрата на Луната е с неин У5 , което тя действително си го изживява в момента ..... ...... :blink:
може да са 16градуса, но си е за този хорар, а и Юпитер У6 е в неин 1д до АСц, кардинален знак до кардинална ос- напрежението, което е получила откъм работа е било скоро, а 5д не виждам защо го включваш, тя не е творчески работник, а е лекар по 6д
Благодаря ,АкруксчИ  :blink:..... ами по 5д са и любовните дела на родения,защото.....изживява кофти момент там сега.....

« Отговор #1471 -: Август 14, 2013, 09:55:01 pm »
Здравейте! Имам предложение за работа по-един проект, но човекът, който ми предложи работата се финансира сам. Аз му казах какви са моите условия, като си намалих надницата с 50%, защото искам да работим заедно. Той каза, че ще си помисли и ще ми каже края на другата седмица. Въпросът ми е- Ще работя ли за този проект? Много искам! Благодаря ви!

« Отговор #1472 -: Август 15, 2013, 12:08:20 am »
Здравейте! Може ли да ми помогнете с тази карта. Мисля да си търся работа в чужбина. Според картата ще се получи ли?

« Отговор #1473 -: Август 15, 2013, 01:47:22 am »
Благодаря ти за отговора, Акрукс! Трябва ми нова работа със сигурност, пък къде ще бъде, не знам и аз. Принципно я търся в чужбина обаче.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1474 -: Август 16, 2013, 11:38:02 am »
Въпрос:
Ще се върна ли на работа в Н.....?

Чудя се дали да не се обадя на бившата шефка и да питам иска ли ме пак  :rolleyes:
« Последна редакция: Август 16, 2013, 01:15:09 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1475 -: Август 16, 2013, 11:41:02 am »
Това пък защо сега? Кво стана с оня шеф с фикс каретата?

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1476 -: Август 16, 2013, 11:45:07 am »

Абе, тресе ме Уран в шести, липсва ми старата работа май.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Нова

• 3491
« Отговор #1477 -: Август 16, 2013, 11:47:46 am »
Ако освен урана нямаш друга основателна причина, то не считам, че следва да правиш крачка назад и да се връщаш към старите късмети.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1478 -: Август 16, 2013, 11:52:10 am »

хмммммм :-\ кои домове се гледат?

А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #1479 -: Август 16, 2013, 01:15:50 pm »
Въпрос:
Ще се върна ли на работа в Н.....?

Чудя се дали да не се обадя на бившата шефка и да питам иска ли ме пак  :rolleyes:

Тъй като хорара беше за грешна дата, слагам правилната - днешната  ;D

А Шопенхауер