Цял ден мисля дали да я пусна тая тема или не... :unsure:.
Е , реших се!
Сънувах я цялата в черно и както винаги когато общувахме двечките се смееше...
Каза ми нещо , но не помня какво
...Сънувах , че горяха свещи докато си говорехме....
Какво се случи вчера...Както винаги всеки месец аз местя мебели и прочие други неща.., един приятел в стремежа си да помогне , бутнал икона /подарена ми от нея преди много години/. Естествено , че веднага беше вдигната и прибрана .
Днес е събота /ден на мъртвите/....
Дайте някаква насока...Обикновено , тя ме е предупреждавала за лоши неща....
.
Кажете нещо.... 
марайче, да ти кажа какво мисля за този сън

щом не си запомнила какво ти е казала баба Ванга, значи не е било и важно. друг по важен детайл има в съня, на който е трябвало да обърнеш внимание и това са свещите. за какво ги използваме - палим ги в църква, за ритуали, за да ни светят в тъмнината. та в този смисъл сънят значи, че ще получиш духовно обновление.
вчеря на свещи е мн романтично и приятно, нали. може би ще полчуш любовно обяснение

а според фройд свещите в съня символизират дългоочаквано сексуално удовлетворение

но най важното послание от този сън мисля е че, ванга иска да ти кажа , че продължава да те напътства и от другяи свят, да осветява пътят ти... и че всичко ще е наред. смели сте се ...няма за какво да се притесняваш от съня:)
може и да ти дава благословията си за някое твое желание, което скоро ще се изпълни.