Здравей Гост

Сънувах Ванга

• 31 Отговора
  • 11171 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Сънувах Ванга
« Отговор #20 -: Октомври 10, 2010, 06:22:23 am »
но нали живея в свят с хора , различавам ги по вид , по цвят , по вкус , по думи.....
Не може всичко да ми е еднакво...Или бъркам?
:-\ :rolleyes:

Зависи колко далеч искаш да стигнеш. Който е тръгнал надалеч започва да вижда нещата по-общо. За него подробностите са пречка, детайлите са спънки, цветовете са измамни, вкуса е илюзия...

Не ги ли вижда по- размити , по-нереални , по-неясни? И въобще подробностите не са ли част от цялото?! :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #21 -: Октомври 10, 2010, 06:25:33 am »
Не ги ли вижда по- размити , по-нереални , по-неясни? И въобще подробностите не са ли част от цялото?! :rolleyes:

Когато искаш да преминеш една планина, не се взираш в малките камъчета.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #22 -: Октомври 10, 2010, 06:31:08 am »

Когато искаш да преминеш една планина, не се взираш в малките камъчета.  :blink:

Но едно малко камъче обръща колата , може да го настъпиш неправилно и да те удари по главата ...Най-малката беля е цицината...А другата?
От една страна обаче , това камъче е част от планината и дръзнейки нагоре и напред тя да иска да те спре....
Факт е , че дявола се крие в подробностите , но именно те според мен крият красотата....
http://www.youtube.com/watch?v=geWWGM-a4hA&feature=related

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #23 -: Октомври 10, 2010, 06:52:57 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:18:40 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Октомври 10, 2010, 06:57:56 am »
Факт е , че дявола се крие в подробностите , но именно те според мен крият красотата....
В религията егото е представено като дявола, разбира се никой не осъзнава колко е умно егото. То е създало дявола за да има кого да виним. ;D

http://www.youtube.com/watch?v=Z7WMZaerbyE&feature=related ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Октомври 10, 2010, 08:13:20 am »
Не мисля, че има нещо лошо. Хубаво е, че те посетила в съня ти  :blink:

Много ти благодаря Аурора...сега видях поста ти! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Октомври 10, 2010, 08:14:57 am »
В Методът Силва има описана една доста добра техника. Аз я пробвах преди много години. Интересна е. Да се докараш до Алфа-ниво  ;)

Къде да го намеря , много ми е любопитно... :unsure: :rolleyes:

« Отговор #27 -: Октомври 11, 2010, 01:40:40 am »
Така се казва самата книга - Методът Силва.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Октомври 11, 2010, 03:44:31 am »
Така се казва самата книга - Методът Силва.  :blink:

Мерси! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #29 -: Октомври 12, 2010, 11:01:03 pm »
Знаех си ..... :'(, винаги ме предупреждава , когато я сънувам...... :'(

*

nerealna

« Отговор #30 -: Октомври 14, 2010, 07:44:16 pm »
Цял ден мисля дали да я пусна тая тема или не... :unsure:.
Е , реших се!
Сънувах я цялата в черно и както винаги когато общувахме двечките се смееше...
Каза ми нещо , но не помня какво :'( :'(...Сънувах , че горяха свещи докато си говорехме....

Какво се случи вчера...Както винаги всеки месец аз местя мебели и прочие други неща.., един приятел в стремежа си да помогне , бутнал икона /подарена ми от нея преди много години/. Естествено , че веднага беше вдигната и прибрана .
Днес е събота /ден на мъртвите/....

Дайте някаква насока...Обикновено , тя ме е предупреждавала за лоши неща.... :'(.
Кажете нещо.... :(

марайче, да ти кажа какво  мисля за този сън :)

щом не си запомнила какво ти е казала баба Ванга, значи не е било и важно. друг по важен детайл има в съня, на който е трябвало да обърнеш внимание и това са свещите. за какво ги използваме - палим ги в църква, за ритуали, за да ни светят в тъмнината. та в този смисъл сънят значи, че ще получиш духовно обновление.
вчеря на свещи е мн романтично и приятно, нали. може би ще полчуш любовно обяснение  ;) а според фройд свещите в съня символизират дългоочаквано сексуално удовлетворение ;)

но най важното послание от този сън мисля е че, ванга иска да ти кажа , че продължава да те напътства и от другяи свят, да осветява пътят ти... и че всичко ще е наред. смели сте се ...няма за какво да се притесняваш от съня:)
може и да ти дава благословията си за  някое твое желание, което скоро ще се изпълни.

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Октомври 15, 2010, 08:12:24 pm »
Много благодаря Нереална... :wub: :blink: