Здравей Гост

Какво ни харесва и какво не ни харесва във ФОРУМА

• 97 Отговора
  • 45627 Прегледи
*

Divna

Re:Какво ни харесва и какво не ни харесва във ФОРУМА
« Отговор #60 -: Октомври 11, 2010, 04:44:41 am »
Аурорче, аз тъкмо фиксирах днес, че с Лилавка сте много любовно настроени  :rolleyes:.
Много ви се радвам  :blink:.

не,снимката много ми хареса.Целувка под водата  :blink:.

Е, хайде пък сега нова мода - водата прави снимката хубава  ;). То снимки под вода дал Господ  ;D.

Аурорче, аз тъкмо фиксирах днес, че с Лилавка сте много любовно настроени  :rolleyes:.
Много ви се радвам  :blink:.

Това е! Виж Аурорка как не си крие  ;D.

Както и да е момичета. Много ви се радвам!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #61 -: Октомври 11, 2010, 05:41:31 am »
Имам предложение , не може ли както в астросом ;D ;D  , да се направи секция , в която да се изработват  карти...вместо да ходя до Швейцария , да мина през този сървър и да не блъскам излишно инфо на 1000 места... :blink:?
« Последна редакция: Октомври 11, 2010, 06:28:16 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #62 -: Октомври 11, 2010, 06:48:05 am »
Нямаш избор в поредността. Родил се е преди тебе. "Първите по време са първи по право"  ;D :P :P :P

Е, малка подробност. Какъв е тоя аватар? За страст ли става дума или за убийство в гръб? ;D

И мене ме обзе страхова нервоза! Предпочитам да гледам.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

astro

• 475
« Отговор #63 -: Октомври 11, 2010, 02:51:15 pm »
Създателката на сайта може да определи школата. Това е нейно право. Мисля, че тя е също човека, който решава за политиката, промените и т.н.

Създателката на сайта не е влизала тук от август, като гледам. Админа, ако има друг такъв, освен Жином - от февруари. Предполагам житейските им обстоятелства в момента не позволяват да отделят на този сайт повече внимание и време.

Вероятно отговорното поведение в такъв случай би било, като нямат физическото време "да ни надзирават, подреждат и умиротворяват, да определят политиката и визията на сайта", просто да го преустановят. Това ли искаме?

Не е безотговорно поведение!
Това е разбиране и политика на собствениците на сайта, избрани още преди създаването му.
Годините съществуване на сайта доказват, че са правилни и работещи и към момента.
Не случайно астрологията е под знака на Уран и е по скоро изкуство и талант, отколкото наука и умения. И много, много труд:)
Е, в реда на нещата е да си отклоняваме вниманието и да заделяме време и за подобни дискусии:) С времето ще установите, че писането по форуми е ентусиазиращо и интересно, а работата с конкретните живи хора е усилен труд, който е по-важен:)
Но „Има до пет активни теми на ден и в тях най-често най-ценните астрологични прозрения съвсем не са "по темата".” - Това е достатъчно, за да е полезен за всеки форума с активно или без активно участие в него, а и това е основното удовлетворение за активно пишещите:)

*

Марая

• 28287
« Отговор #64 -: Октомври 11, 2010, 03:31:23 pm »
Астро ,
Липсваш ни!
Нужно е от време на време да се появяваш и да ни кажеш по някоя и друга думичка.... :wub:
От сърце ти желая усмихнат и красив , позитивен ден!
Нужна ни е светлината ти!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #65 -: Октомври 12, 2010, 01:28:55 am »
Имам предложение , не може ли както в астросом ;D ;D  , да се направи секция , в която да се изработват  карти...вместо да ходя до Швейцария , да мина през този сървър и да не блъскам излишно инфо на 1000 места... :blink:?

Едва ли ще стане. Не мога да го направя по-удобно отколкото вече е направено в астро.ком. А пък и няма никаква разлика дали ще е тук или там от гледна точка на удобство и бързина.  :mellow:

*

Марая

• 28287
« Отговор #66 -: Октомври 12, 2010, 01:36:30 am »

Едва ли ще стане. Не мога да го направя по-удобно отколкото вече е направено в астро.ком. А пък и няма никаква разлика дали ще е тук или там от гледна точка на удобство и бързина.  :mellow:

Има ! А когато не ми се отваря астрокома? И имам проблем със зареждането - случва се...Тогава .... :blink:

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #67 -: Октомври 12, 2010, 01:43:20 am »
Има ! А когато не ми се отваря астрокома? И имам проблем със зареждането - случва се...Тогава .... :blink:

Има други сайтове. Географски астрокома едва ли е по-далече.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #68 -: Октомври 12, 2010, 01:49:11 am »

Има други сайтове. Географски астрокома едва ли е по-далече.  ;D

:rolf: :rolf: :rolf:
Чувствам го по далечен , макар и не отвъд океана....Астрокомския!
Допълвам , щото бързо ли говоря бейби или бавно слушаш ТИ , да няма развален телефон... :mellow: ;)

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Януари 26, 2011, 08:00:40 pm »
НА ТОЗИ ПОСТ МУ Е МЯСТОТО ТУКА.

Поздрав за червените фенове (след като махнат звука) ;D
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

Прави ми впечатление, че понякога се включват потребители, които по принцип рядко вземат участие във форумните дискусии, но с вече изградено мнение за друг потребител, с който никога не са имали диалог. :blink:

Тази част от дискусията съм я изпуснала. Това са камъни и по мойта градина.
Виж, ако някой придобива чувство за социална или друга значимост (или запълва други празноти в живота си) като пише по 200 коментара на ден - ок. Аз нямам проблем с такъв един човек - всичко това си е негова работа и негови компенсации.
Но пък и той не изгражда авторитет пред мен само защото е имал време за безкрайни словесни пръски (из който да е форум) - 90% от които са спам.
Не виждам от друга страна какъв е проблема за този със словесните пръски аз да пиша по 20 коментара за 3 или повече месеца. (Не смятам, че той не е могъл да си "изгради мнение" за мен и да ми каже и той нещо.) Не смятам и че съм спамила чак толкова, колкото той.
Ти можеш ли да ми обясниш какъв е проблема с по-рядко пишещите? Ще се завъртиш около  нещо като измислена йерархия във форума? Според това кой колко е писал - кой колко има право да "реже глави"(както в повечето лелински форуми)? Как се изгражда йерархията? Според кой е по- агресивен, или според кой има какво смислено да каже?[/
quote]
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Stella

• 7765
« Отговор #70 -: Януари 26, 2011, 08:03:10 pm »
НА ТОЗИ ПОСТ МУ Е МЯСТОТО ТУКА.

Поздрав за червените фенове (след като махнат звука) ;D
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

Прави ми впечатление, че понякога се включват потребители, които по принцип рядко вземат участие във форумните дискусии, но с вече изградено мнение за друг потребител, с който никога не са имали диалог.:blink:

Тази част от дискусията съм я изпуснала. Това са камъни и по мойта градина.
Виж, ако някой придобива чувство за социална или друга значимост (или запълва други празноти в живота си) като пише по 200 коментара на ден - ок. Аз нямам проблем с такъв един човек - всичко това си е негова работа и негови компенсации.
Но пък и той не изгражда авторитет пред мен само защото е имал време за безкрайни словесни пръски (из който да е форум) - 90% от които са спам.
Не виждам от друга страна какъв е проблема за този със словесните пръски аз да пиша по 20 коментара за 3 или повече месеца. (Не смятам, че той не е могъл да си "изгради мнение" за мен и да ми каже и той нещо.) Не смятам и че съм спамила чак толкова, колкото той.
Ти можеш ли да ми обясниш какъв е проблема с по-рядко пишещите? Ще се завъртиш около  нещо като измислена йерархия във форума? Според това кой колко е писал - кой колко има право да "реже глави"(както в повечето лелински форуми)? Как се изгражда йерархията? Според кой е по- агресивен, или според кой има какво смислено да каже?[/
quote]

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Януари 26, 2011, 08:04:27 pm »
Лелеее, този пост се клонира. Аз реших да го променя..........ама чи стана тя

*

Kali

• **
  • 1411
« Отговор #72 -: Януари 26, 2011, 08:15:46 pm »
Изтрий си единия, ако се дублират :blink:
Ние можем да бъдем промяната, която искаме да видим в света.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #73 -: Януари 26, 2011, 08:28:33 pm »
И за да сме наясно:
Добре дошли са всички нови потребители и мненията им, стига да не са продукт на биполярно разстройство. А това също може да се провери.  :wink2:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

priya

• **
  • 1263
« Отговор #74 -: Януари 26, 2011, 08:32:02 pm »
.
« Последна редакция: Юни 11, 2011, 05:07:58 am от priya »
"По-умният винаги отстъпва" - това обяснява господството на глупостта в света!

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Януари 31, 2011, 10:59:03 pm »
И за да сме наясно:
Добре дошли са всички нови потребители и мненията им, стига да не са продукт на биполярно разстройство. А това също може да се провери.  :wink2:

И аз така казвам! ;D ;D

*

Инти

• 2068
« Отговор #76 -: Февруари 03, 2011, 05:06:12 pm »
Аз не мога да разбера какво не ми харесва на подписите Админа, че ги трие постоянно, нали им намалих височината, сега какво има ????? :angry:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #77 -: Февруари 03, 2011, 05:27:37 pm »
Ако не беше се обадила, нямаше да забележа, че си без подпис.  ;D
Да не би картинките да се зареждат директно от някакъв сайт за такива и да дърпат много трафик? Или твоите са съхранени другаде, в някой фотоалбум?
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

jinom

• **
  • 1753
« Отговор #78 -: Февруари 04, 2011, 12:32:51 am »
Аз не мога да разбера какво не ми харесва на подписите Админа, че ги трие постоянно, нали им намалих височината, сега какво има ????? :angry:

Пак бяха големи и на всичкото отгоре излизаха на два реда - едни под други. Не всички потребители ползват 22 инчови екрани. Някои са с малки лаптопи, така че трябва да се съобразявате.  :mellow:

*

Инти

• 2068
« Отговор #79 -: Февруари 04, 2011, 04:32:13 am »
E, нали знаеш, че Стрелците не могат с малко инчови работи да се задоволят ;D

Искам си подписа обратно, не мога да нося отговорност, че някои имат малки монитори.

И колко високи трябва да са, правя ги на 200 ?