Здравей Гост

СТАНЕТЕ ВИЕ ЗА ДА СЕДНЕМ НИЕ / СТЪЛБИТЕ СЕ МЕТАТ ОТ ГОРЕ НАДОЛУ

• 161 Отговора
  • 28645 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!

За Бойко - само да кажа - познавам го от близо -  той е много чувствителен мъж,аз без да претендирам за каквито и  да било  познания по астрология го попитах кога е роден - за да м у направя хороскоп. Всичко си излезе точно по прогнозата - ако не се главозамае - ще го бъде.

Фукнята си ти, не той. Прогнози му правила..... :P Ти молиш хората от форума да ти правят прогнози и хорари за забременяване, тя правила прогнози на Бойко.  :rolf: :rolf: :rolf:

Мислех ,че този форум е астрологичен,а не квартална кръчма,където кипи заяждане на много ниско ниво-за съжаление.Относно тебе Орион - явно си много заинтригуван от мен щом следиш постовете ми и реагираш толкова превъзбудено,вадейки цитати от контекста на  разговора ми. :88:

Само ти ли не разбра , че Орион , перла , джопелини и скарлет са едно и също лице... ;D ;D
Само аз ;) ТОВА Е ГАДНО И КОМУ Е НУЖНО? :unsure:

Въпрос на характер , силно его и липса на реализацич...Желание за блясък и подкрепа....
Говори и за разчетворение на личността....
Благодаря ти Марая за инфото,ще имам едно на ум вече...... :blink:

За нищо - дълго мълчах , но всъщност заради мълчанието и държавата е на тоя хал....И понеже ми пука за хората , затова истината и само истината...,

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

perla

• *
  • 73

Само ти ли не разбра , че Орион , перла , джопелини и скарлет са едно и също лице... ;D ;D

Не е зле да се прегледаш.  :rolf: :rolf: :rolf:

*

perla

• *
  • 73
http://www.youtube.com/watch?v=k2fnvS_SKyY

Тя е близка приятелка на бате Гойко.....
Да не започнахте СКАРЛЕТ , ПЕРЛА , ОРИОН , ДЖОФЕЛИНИ и Вие да обичате фолка? :rolf: :rolf: :rolf:

Да ви призная, много ме разсмяхте и развеселихте. Ти не допускаш по никакъв начин някой да каже нещо различно от твоето мнение, както и още 2-3 потребителки вживяващи се в ролята на тартори във форума. И всеки ник ви се привиждат по двама, трима потребители.  ;D Сменете дилъра си и намалете алкохола. Ако не помогне, идете при психолог.  :72:

Оооо, въобще не ни се привиждат клонингите.  :blink:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765

Някои хора чак пиркулясаха вече........
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Lillie

• 30532

Знаех си, че ще има диагнози, дори щях да се обзаложа за това. Най-предвидимата реакция.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Оооо, въобще не ни се привиждат клонингите.  :blink:

Знаех си, че ще има диагнози, дори щях да се обзаложа за това. Най-предвидимата реакция.  ;D

Нямаше нужда....най-предвидимата реакция е най-предвидима - нали така?
Всеки път едно и също - нападки срещу най-малко пишещите тук, без да се даде право на отсрещната страна да се защити. .....Факт! И до днес Айя не си е получила извинението, че беше наречена "гнида".
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Asol

• 4140
Вие "големи" въпроси обсъждате тук.  ;)

*

Stella

• 7765
Вие "големи" въпроси обсъждате тук.  ;)

Аз повече няма да пиша в тази тема, понеже тука започна да дебне параноята и ако не си от тях, значи си срещу тях. :57: Бай, бай!

*

Lillie

• 30532
Много от нас не са получили извинение, не го и търсят. Кучетата лаят, керванът си върви. Животът продължава.
А срещу опитите за манипулация си има мерки, административни.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
http://www.youtube.com/watch?v=k2fnvS_SKyY

Тя е близка приятелка на бате Гойко.....
Да не започнахте СКАРЛЕТ , ПЕРЛА , ОРИОН , ДЖОФЕЛИНИ и Вие да обичате фолка? :rolf: :rolf: :rolf:

Да ви призная, много ме разсмяхте и развеселихте. Ти не допускаш по никакъв начин някой да каже нещо различно от твоето мнение, както и още 2-3 потребителки вживяващи се в ролята на тартори във форума. И всеки ник ви се привиждат по двама, трима потребители.  ;D Сменете дилъра си и намалете алкохола. Ако не помогне, идете при психолог.  :72:

Ти си болна! ;D Що не пуснеш и Орион в действие.... ;D
Не прави на по-прости хората...,отколкото са! ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287

Аууу , и си и нагла.....
Баси клонинга.... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
Много от нас не са получили извинение, не го и търсят. Кучетата лаят, керванът си върви. Животът продължава.
А срещу опитите за манипулация си има мерки, административни.  :blink:

И аз така казвам.... ;D ....

П.П. Предлагам да попитаме администрацията на сайта! ;D , за да разсеем съмненията!
« Последна редакция: Януари 23, 2011, 09:11:05 pm от Марая »

*

Марая

• 28287

За Бойко - само да кажа - познавам го от близо -  той е много чувствителен мъж,аз без да претендирам за каквито и  да било  познания по астрология го попитах кога е роден - за да м у направя хороскоп. Всичко си излезе точно по прогнозата - ако не се главозамае - ще го бъде.

Фукнята си ти, не той. Прогнози му правила..... :P Ти молиш хората от форума да ти правят прогнози и хорари за забременяване, тя правила прогнози на Бойко.  :rolf: :rolf: :rolf:

Това мъж не може да го каже...... :-X

*

Марая

• 28287

*

Марая

• 28287
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

Поздрав за феновете на Бат Бойко!!!

*

ana125

• *
  • 141
Поздрав за червените фенове (след като махнат звука) ;D
http://www.youtube.com/watch?v=TQEXGld3vHA

Прави ми впечатление, че понякога се включват потребители, които по принцип рядко вземат участие във форумните дискусии, но с вече изградено мнение за друг потребител, с който никога не са имали диалог. :blink:

Тази част от дискусията съм я изпуснала. Това са камъни и по мойта градина.
Виж, ако някой придобива чувство за социална или друга значимост (или запълва други празноти в живота си) като пише по 200 коментара на ден - ок. Аз нямам проблем с такъв един човек - всичко това си е негова работа и негови компенсации.
Но пък и той не изгражда авторитет пред мен само защото е имал време за безкрайни словесни пръски (из който да е форум) - 90% от които са спам.
Не виждам от друга страна какъв е проблема за този със словесните пръски аз да пиша по 20 коментара за 3 или повече месеца. (Не смятам, че той не е могъл да си "изгради мнение" за мен и да ми каже и той нещо.) Не смятам и че съм спамила чак толкова, колкото той.
Ти можеш ли да ми обясниш какъв е проблема с по-рядко пишещите? Ще се завъртиш около  нещо като измислена йерархия във форума? Според това кой колко е писал - кой колко има право да "реже глави"(както в повечето лелински форуми)? Как се изгражда йерархията? Според кой е по- агресивен, или според кой има какво смислено да каже?

*

Lillie

• 30532
Ти можеш ли да ми обясниш какъв е проблема с по-рядко пишещите? Ще се завъртиш около  нещо като измислена йерархия във форума? Според това кой колко е писал - кой колко има право да "реже глави"(както в повечето лелински форуми)? Как се изгражда йерархията? Според кой е по- агресивен, или според кой има какво смислено да каже?

Няма йерархия, просто държа да се играе честно. Това вече го коментирахме в една от админските теми. Не ми вади, моля те, думите от контекста.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
Ти можеш ли да ми обясниш какъв е проблема с по-рядко пишещите? Ще се завъртиш около  нещо като измислена йерархия във форума? Според това кой колко е писал - кой колко има право да "реже глави"(както в повечето лелински форуми)? Как се изгражда йерархията? Според кой е по- агресивен, или според кой има какво смислено да каже?

Няма йерархия, просто държа да се играе честно. Това вече го коментирахме в една от админските теми. Не ми вади, моля те, думите от контекста.

Йерархия може да няма, но напаТки към рядко пишещи потребители има.

*

tadj-all

Интересно ми е да разбера, защо някои хора - няма да ги цитирам и посочвам - имат против управлението на Б.Б?
Или че се коментира, че неговото управление не е толкова успешно, колкото на някой предходен?

По-интересно ми е, обаче да разбера, откъде смятате, че дойдоха капиталите в България, след 89-та, когато дефакто се получи държавната измяна на системата на управление на една държава на световно ниво, където не държавата е вече водеща, а корпорации, фирми, организации сиреч, че управлението е в частни ръце?

И смятате ли, че от България, която има страшно занемарена производственост и производителност и малко БВП зависи нещо в управлението, а не на някой "отвън"?