Здравей Гост

Разрешаването на задачите по Ретро планетите в картата

• 140 Отговора
  • 21624 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
хихи  :P :P бих се учудила, ако не си  :P :P

НЕ!Просто си признавам за разлика от други.... :P ;D И не се страхувам , срамувам или...скрупули,,оооо, Не , не са за мен тия работи... :P :rolf: :rolf:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

Аз съм с ретро Венера,Юпитер,Уран и Нептун.Мога да кажа ,че това което е писано за Венерата важи в 100% за мен.Осъзнавайки проблема благодарение на астрологията отдавна съм почнала работа по него и криво-ляво почам да се справям :blink: По другите планети... незнам.Ако вярата ми ,че нищо не приключва със смъртта и интересите ми по астрология и окултизъм и т.н.правят вярванията ми по-различни от тези на обществото като цяло ,то всички от този форум би следвало да са с ретро Юпитер.Или пък  по Уран? Кой не си обича свободата?Или пък има ли хора които никога да не мечтаят? Явно дома в хороскопа където се намира ретро планетата и знака биха били по-важни.Само където не мога да си изтълкувам Уран във 2ри във Везни какво значи или пък Нептуна във 3-ти Срелец :(
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Споделете ми конкретни ситуации, в които сте усещали влиянието на ретроградните планети. Много ми е интересно как се борите с тях, в смисъл как ги преработвате, дайте ми пример какво сте направили за разрешаването на проблемите свързани с тези планети и какви са резултатите. :))) То е ясно, че тези планети ни действат положително и отрицателно, има толкова много определения за всяка една ретро планета, но не съм намерила информация след преработка как се усеща дадената планета ( е сигурно някои ретро планети не влияят много и почти не се забелязват ). Имате ли такива, на които не усещате действието :)))
Много ми е любопитно! Най ми е интересно, когато хората споделят от личен опит :))

Деметра, мисля че аспектите на нептун имат значение :)) Нептун е свързан с интуицията :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

vanilla

• **
  • 1578
аз мисля, че след като отработиш една ситуация по дадена планета идва следващото изпитание по същата планета....аз мисля, че се отработва определен проблем по планета, когато се разберат принципите наистина и се приложат в ситуацията....и ако резултата е положителен това е доказателството..... :blink:

*

elfidka

• 3129
Моята щерка има ретро скорпионски Мерк в 11 дом. Ретро Водолейски Нептун в 3 дом и ретро рибешки Уран пак в 3 дом, на 7 гр. от ИЦ .

Сякаш мерка е доста добър  в 11-ти дом, защото показва вида приятелства към които сме били ориентирани и как точно на този фон  , избирайки неравностойни приятели сме гледали да изпъкнем...И тук сегашната задача се състой в правилния избор на приятели и в качеството им.
Нептуна и Урана са във взаймна рецепция , а и дома в който са се наместили е един. В трети дом ,означава , че сме имали братя и сестри по- нестандартни и различни за времето си , имали сме скрити и недоизяснени тайни или обстоятелства около тях. В сегашния живот трябва да търсим по по-приятелска връзка , както и да отдаваме по-безусловна любов към тях...
Елфи правя опити за интерпретация , така , че не ми се връзвай много-много ;D....

А , много добре си се справила, то така или иначе моята глава нищо не може да роди по въпроса...

Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
при мен сатурн е ретрограден в лъв в 12-ти дом в съвпад с асц. наистана почти никаква връзка с баща ми...иначе роблем с реда и отговорността нямам с тази моя майка козирог :P

за сатурн в 12-ти дом дори лиз грийн пише че не е ясно как действа, аз поне се чувствам че никога нещата които искам не се случват, пълна прашинка под властта на съдбата съм, мже би щото марса ми е в опозиция със сатурн в 7-ми дом, макар опозицията да е доста широка като градус

уран (управител на десц) също ми е ретрограден в 4-ти дом като квадратира сатурн. плутон също е ретро в 3-ти

При мен само Плутон е ретро.

Родителите ми в картите си и двамата имат ретро Нептун, при майка ми има и ретро Хирон.
В момента на моето раждане, при баща ми тр. Хирон е правил точен съвпад с Юпитер, а тр. Плутон r е преминавал през Нептун. При майка ми тр. Сатурн е бил на АЦ, а СЛВ на ИЦ...

Дали и аз не съм някой стар дух?  :rolleyes: :P ;D

Споделете ми конкретни ситуации, в които сте усещали влиянието на ретроградните планети. Много ми е интересно как се борите с тях, в смисъл как ги преработвате, дайте ми пример какво сте направили за разрешаването на проблемите свързани с тези планети и какви са резултатите. :))) То е ясно, че тези планети ни действат положително и отрицателно, има толкова много определения за всяка една ретро планета, но не съм намерила информация след преработка как се усеща дадената планета ( е сигурно някои ретро планети не влияят много и почти не се забелязват ). Имате ли такива, на които не усещате действието :)))
Много ми е любопитно! Най ми е интересно, когато хората споделят от личен опит :))

Деметра, мисля че аспектите на нептун имат значение :)) Нептун е свързан с интуицията :))
   Нептуна е в секстил с Плутон,квинконс с Венера и широка опозиция със Сатурн 8* която не знам да броя или не.
  От време на време имам проблясъци на интуиция но рядко.Когато имам някак вътрешна убеденост за нещо ,че е така,то 100% е така.Започна ли дя се колебая и да си задавам въпроси ,задължително ще сбъркам.
     Според мен личните ретро планети са по- лесни за разбиране :blink:

Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

elfidka

• 3129
В моя натал само Хирона е ретро в 9 дом с доста аспекти. опозиция е на Слънце, Мерк и Урана, Секстил със Сатурна и тригон с Венерата. Незнам как да го разбирам.
Обаче забелязах нещо много съществено. Прогресивния Сатурн е станал ретро когато нашите са се разделили. Била съм на 3 и половина год. и още е ретро.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
за хора с ретро меркурий съм чела, че може точно, когато най-много имат нужда да се обадят по телефона, ще им падне батерията или пък ще им вземат асансьора, някой път може да се случи да не разбират какво им говорят хората или да го разбират в погрешен смисъл и закъсняват за срещи :)

Абсолютно вярно... ;) :( , винаги ми пада батерията...., закъснявам :-[ , закъснявам заради времето , заради часовника , заради себе си , заради другите/7-ми дом/..., заради хиляди причини..., но думите ми събличат маски , разбиват илюзии и са право в 10-ката..., с това естествено си навличам безброй много врагове..., но продължавам..., на следващия светофар ме чакат приятели..... :blink: , до следващия ъгъл...

И аз имам ретро Мерк, но никога не закъснявам, винаги си зареждам батерията когато трябва, за да не падне в най-важния за мен момент, с асансьора също не съм имала проблем, винаги чета и между редовете дали от казаното или написаното. Виж...може понякога някой мен да не ме разбира, но по-вероятно е повредата да не е в телевизора ми.  ;D Не, че съм безгрешна, такива хора няма, но се случва да казвам нещо ....но да не ме разберат веднага и да се налага да поФтарям и потретвам.  ;D Обичам да планирам задачите и деня си, но обичам и естествените импровизации...когато мога да си го позволя.

*

Марая

• 28287
за хора с ретро меркурий съм чела, че може точно, когато най-много имат нужда да се обадят по телефона, ще им падне батерията или пък ще им вземат асансьора, някой път може да се случи да не разбират какво им говорят хората или да го разбират в погрешен смисъл и закъсняват за срещи :)

Абсолютно вярно... ;) :( , винаги ми пада батерията...., закъснявам :-[ , закъснявам заради времето , заради часовника , заради себе си , заради другите/7-ми дом/..., заради хиляди причини..., но думите ми събличат маски , разбиват илюзии и са право в 10-ката..., с това естествено си навличам безброй много врагове..., но продължавам..., на следващия светофар ме чакат приятели..... :blink: , до следващия ъгъл...

И аз имам ретро Мерк, но никога не закъснявам, винаги си зареждам батерията когато трябва, за да не падне в най-важния за мен момент, с асансьора също не съм имала проблем, винаги чета и между редовете дали от казаното или написаното. Виж...може понякога някой мен да не ме разбира, но по-вероятно е повредата да не е в телевизора ми.  ;D Не, че съм безгрешна, такива хора няма, но се случва да казвам нещо ....но да не ме разберат веднага и да се налага да поФтарям и потретвам.  ;D Обичам да планирам задачите и деня си, но обичам и естествените импровизации...когато мога да си го позволя.

Вероятно имаш хармоничен аспект на мерка със сатурн , щом умееш да планираш работите по него....с лекота....
Мерка след слънце или преди слънце също е много важен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Скарлет

• 2919

Вероятно имаш хармоничен аспект на мерка със сатурн , щом умееш да планираш работите по него....с лекота....

Не, нямам никакъв аспект между Мерка и Сатурн. Мерка е преди Слънцето.

*

Марая

• 28287

Тогава кое те прави по-различна според теб , от други позиции на планетата по знак и дом.... :blink:

*

Santi

При мен тежкарите са ретро - Сатурн и Уран в 10дом, Нептун в 11 дом и Плутон в 8 дом .

Сатурн определено се усеща при мен много силно(аспектира светилата ми) - изглеждам студен и сериозен . Описанието отговаря и освен това се стремя винаги да съм по-добър от другите в това с което се занимавам .

За другите немога да кажа . Дайте мнение как биха се проявили .

*

Скарлет

• 2919

Тогава кое те прави по-различна според теб , от други позиции на планетата по знак и дом.... :blink:

За добрата организация е виновен Сатурн, а моят е на трон в Козираг и прави тригон с планетата на действието Марс. Все са в земни знаци, здраво стъпили на земята и мисля, че те основно имат пръст. Но мисля, че значение оказват и планетите в гокленовите зони. Такава е и Мерка.

*

Марая

• 28287

За добрата организация е виновен Сатурн, а моят е на трон в Козираг и прави тригон с планетата на действието Марс. Все са в земни знаци, здраво стъпили на земята и мисля, че те основно имат пръст. Но мисля, че значение оказват и планетите в гокленовите зони. Такава е и Мерка.

Само мерка ли ти е Ретро Скарлет?
Щото , ако е само той това е обяснимо....
Аз също имам много добър аспект на марс със сатурн , но закъснявам....При това в мойта карта марс е в екзалтация....

*

elfidka

• 3129
Ей сега ми светна, аз също закъснявам, аз съм същата, като теб Марая. Каквото и да правя  все ми се изплъзва времето. ;D ;D ;D Явно е от прогресивния ретро Сатурн.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
Ей сега ми светна, аз също закъснявам, аз съм същата, като теб Марая. Каквото и да правя  все ми се изплъзва времето. ;D ;D ;D Явно е от прогресивния ретро Сатурн.

Винаги е така , ама Скарлет си защитава нейното ретро...може би има значение и знака....

*

sunrain

• 6710
Относно закъсненията те са приоритет на въздушните акценти май, такива са ми впечатленията. Но може и за други да се отнася.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
Относно закъсненията те са приоритет на въздушните акценти май, такива са ми впечатленията. Но може и за други да се отнася.

Въздуха е бърз.... :blink: , не ми се чини , че е по закъсненията...
Огъня  също , но той е интелектуалец...
Земята е практична и делова , там няма като как според мен да се случи...
Водните са флегми , по-скоро отлагат , бавят се....май и те закъсняват.... :blink: ;)