Здравей Гост

Сатурн и здравето

• 59 Отговора
  • 9903 Прегледи
*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #40 -: Май 10, 2005, 09:12:39 am »
Цитат
Ей! edna  :)  Честито за излизането на Сатурн от 12-ти!!!!

Ама значи все пак продължава тази твоя връзка, нали?!
Щом сърцето ти това иска, значи така е правилно!
Дефакто и аз това съм си избрала /засега/ - да се справя с проблема, а не да избягам от него.
И прогрес има - бавен /като Сатурн/, но пък положителен. Не толкова в отношенията с половинката;), а в мен самата.
Така че - стискам палци!

А прогностика пък съвсем не мога да правя - нямам толкова познания, за да съм сигурна какво показва радикса, транзитите и дирекциите... Просто забелязвам някои неща и гледам да не си правя крайни заключения.
Zdarvei lin  :)

Mersi za chestitkata za Saturna  :D nasitina tva mu posledno minavane beshe spored men nai-silnoto i tejko za men.. :ph34r: i mnogo neshta mi minaha prez glavata...Sega se nadiavam veche, kato e v 1dom da si otdahna..a kato mi mine natalnia posle me chakat pone 2 godini pochivka..ako moje taka da se nareche  ;) sled posledstviata koito shte ima.... Az moeto sarce naistina izbiagvam da go slusham mnogo e izmamno s taia Venera v Ribi..Neptunska rabota iluzii, iluzii i loshoto e, che sas Saturn na Asc  i tochenia mu trigon v natala s tazi moia izmamna Venera imam i silen stremej da konroliram neshtata , da znam kakvo stava i kak stava :) a predstavi si kolko e trudno da znaesh kraia na prikazkata  ;) tia vinagi e s neochakvan krai  :ph34r: ...Moga da kaja , che i az sam izbrala za sega da ne biagam ot problema..opitah se dva pati  :ph34r: kato taka da se kaje slagah krai na neshtata, no neznam az li sam slaba tolkova veche ?!? ili sarceto mi e po-silno ot men i pak sme zaedno v smisala, koito ne e tipichen za edna vrazka...Lin shtom progresa e baven tva e po Saturn i nai-vajno e toi da e vajen za teb  :D nali sega e tvoeto vreme , tvoai moment  :D i az stiskam palci vsichko da premine kakto triabva  :D A prognostikata... shtom ne ia pravish :) togava tia ne ti triabva ..namirame samo tova, koeto ni e neobhodimo  :D  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #41 -: Май 10, 2005, 09:46:08 am »
Цитат
и аз взех същото решение...и все си напомням че  сигурно ще придобият някакъв смисъл всички тези неща които ми се случват, лошото е че Сатурн с приближаването си до Асц. ми донсе не само емоционални терзания, но и много отговорности свързани с работа и учене, така че от толкова много работа започнах да губя смисъла- какво правя и защо... :angry:
А за дирекциите аз обикновено откривам събитията в ретроспекция, погледа напред  никак не ми се отдава. :ph34r:
Еdna, усещаш ли някакво облекчение, когато Сатурн премине Асц ти?
Privet RaRa  :)

Po Saturn nima nachin da niamat neshata smisal...moje smisala da se vidi sled godini i chak togava da si kajem..." eiiiiiii trashkah se togava ama eto bilo e za dobro , dobre che stana taka inashe sega niamashe da mi se sluchi tova  ;) " 12 dom nali e kilera na nashite skriti taini i na podsaznanieto, izolaciata vsichko svarzano s vatreshnia ni sviat sashto :) ako sabitie po 12dom se sluchva to e za da ni nakara mnogo silno da se vgledame v nas samite i tova vinagi e svarzano sas silni emocii  ;) az lischno ne sam fenka na 12dom..Kogato Saturn minava ot tam moje 99% da se ochakva stegnacia i izolacia po doma na koito e upravitel, moje da ne e slino prosto neshtatada zaspiat zimen san :) ili da niama promiana nikakava tam dokato Saturn preminava prez nego ili pak promianata da e svarzana s niakva silna izolacia v niakoia svera...no kakvoto i de e shte ni nosi niakvi emocii svarzani s naparvo misto upravliavania ot nego dom i na vtoro miasto doma v koito se namira v radiksa :))) Na teb ti e v 2dom, a tam sa navicite moje da se zasdadat obstoiatelstva, koito da tenakarat da promenish nachina si na jivot " navici i takiva neshta " moje niakoi diate da se zaformi  ;) ili pak obstoiatestva ot 2 dom da te nakarat da niamsh vreme za 7dom pak vid izolacia "uffff kak ia mrazia taia duma veche  :lol: "  ;) Direkciite mnogo pomagat, kogato gi gledash c retrospekcia...mojesh da si napravsh predstava edna planeta po direkcii kak deistva i kogato tazi planeta pak shte pravi aspekt , da predolojish kakvo da ochakvash..no si zavisi ot natala  ;)

Da useshtam oblekchenie sega , moje bi zashtoto tolkova mnogo emocii mi se nazabraha do kato se priblijaveshe kam Asc i tova niakade zapochna ot orbisa 1gradus, che sega se chustvam taka kato sled iztoshtitelen maraton...presikla sam liniata i niakak sam spokoina i neemocionalna, a i  useshtam zemia pod krakata si ...koiato s tranzita mu prez 12dom ia naimashe i az ne mojesh nishto da kontroliram prosto biah kato kukla na konci...sega se chustvam razlichno po-spokoina, uverena i silna..dano da ne e vremenno  :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #42 -: Май 10, 2005, 09:53:00 am »
edna, стискай палци, че днес пак по Сатурн ще ме режат! :blink:  :ph34r:

Нещо нямам хубаво усещане, че нещата ще минат гладко... ама ако се 'видим' пак тук след ден-2, значи съм оживяла!  :D  ;)

Успех и на тебе! :)  

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #43 -: Май 10, 2005, 10:23:21 am »
Цитат
че днес пак по Сатурн ще ме режат! :blink:  :ph34r:

Е, надявам се само страхът да ти дойде в повече :)

Тр.Марс е в напрегнати аспекти с Нептун и Меркурий, но в хармоничен с Юпитер, пък той ти управлява здравето :)  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #44 -: Май 10, 2005, 10:42:49 am »
Цитат
Е, надявам се само страхът да ти дойде в повече

Всъщност не ме е страх.
Винаги съм била 'мъжко' момиче за подобни неща...

По-скоро ми е малко тъжно, но то идва от друго... a нещата са комплексни.

А тр. Сатурн в-ху нат. ми Марс хич не е благоприятсващ аспект за подобна интервенция...
Но аз вече се настроих..
Ще видя тъкмо кой аспект ще е се окаже по-силен сега. :)
« Последна редакция: Май 10, 2005, 10:43:05 am от lin »

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #45 -: Май 10, 2005, 11:29:11 am »
Цитат
Цитат
Е, надявам се само страхът да ти дойде в повече

Всъщност не ме е страх.
Винаги съм била 'мъжко' момиче за подобни неща...

По-скоро ми е малко тъжно, но то идва от друго... a нещата са комплексни.

А тр. Сатурн в-ху нат. ми Марс хич не е благоприятсващ аспект за подобна интервенция...
Но аз вече се настроих..
Ще видя тъкмо кой аспект ще е се окаже по-силен сега. :)
 аз и друг път съм отбелязвала, че по принцип Сатурн и Марс не са във вражда и не са неблагоприятни един към друг - особено ако в радикса не са в лош аспект, който не е отработен...
Е, всякак съвпадът е критичен период, но животът не може без такива....
И пак по правило, когато Сатурн минава над натален Марс, е по-лек критичен период :)

Няма как да спрем звездите да се движат - добре е, ако правим нещата, когато и те ни подсказват, че им е време на нещата :D

е, може и малко да ти е тъжно :) -тр.Плутон си е в някаква опозиция на наталната Луна и си емоционална :) - но и тоя аспект ще мине :)  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #46 -: Май 10, 2005, 11:50:01 am »
Цитат
edna, стискай палци, че днес пак по Сатурн ще ме режат! :blink:  :ph34r:

Нещо нямам хубаво усещане, че нещата ще минат гладко... ама ако се 'видим' пак тук след ден-2, значи съм оживяла!  :D  ;)

Успех и на тебе! :)
Lin  :huh: stiskam palci ...dano vsichko da mine glatko i bezproblemno...pojelavam ti go ot sarce... :)
Nedei da mislish loshi neshta , moliate  :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #47 -: Май 13, 2005, 08:45:50 am »
Привет!  :)

Благодаря за окуражаването!

Мина долу-горе добре, но всъщност отложиха това, от което се притеснявах за идната седмица.
Т.е. - борих се с по-малкия дявол ;)

edna как върви при теб?

АН, снощи пак започнаха сънищата със зъбите  :(  :ph34r:
Събувах, че си свалям 1 по 1 всички предни горни зъби и ги събирам в шепа.
После ги пусках в плик пълен със слънчогледови семки...  :blink:  :ph34r:  :ph34r:
При теб как са сънищата сега?

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #48 -: Май 13, 2005, 11:55:46 am »
Цитат
Привет!  :)

Мина долу-горе добре, но всъщност отложиха това, от което се притеснявах за идната седмица.

edna как върви при теб?

АН, снощи пак започнаха сънищата със зъбите  :(  :ph34r:
После ги пусках в плик пълен със слънчогледови семки...  :blink:  :ph34r:  :ph34r:
:D Zdravei Lin :D
Radvam se da te  chuia :)) Znachi shte stiskam palci za drugia pat , nadiavam se togava  zvezdite da ti prashtat samo polojitelna energia i naglasa  :D za da mine vsichko po voda  :D

Pri men kak li varvi  <_< ami shte ima promeni i te mogat da badat i kraia , a i  nachalo na neshto razlichno shte vidim , promenite sa ot vanshni obstoiatelstva :ph34r:

hmmmmmm mnogo interesen san  :ph34r: kakvo li moje da znachi ?Az sanuvah , che si kupuvam zrancho i ot nego vadia medalinche s lika na Deva Maria. kazah si na san tva e znak triabva da go nosia da me pazi  :ph34r: <Moje da si kupa takova ot  carkavata da go osvetia i naistina da go nosia  :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #49 -: Май 13, 2005, 12:31:20 pm »
Цитат
Az sanuvah , che si kupuvam zrancho i ot nego vadia medalinche s lika na Deva Maria. kazah si na san tva e znak triabva da go nosia da me pazi ph34r.gif <Moje da si kupa takova ot carkavata da go osvetia i naistina da go nosia ph34r.gif

М-да!  :)
Хубав сън!
Ще е хубаво да си купиш медальонче.
Ще ти донесе увереност и спокойствие.  :)

Усещаш ли вече разликата на тр. Сатурн в 12-ти със тр. Сатурн в 1-ви?
Как е?

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #50 -: Май 13, 2005, 02:40:21 pm »
Цитат
Цитат
Az sanuvah , che si kupuvam zrancho i ot nego vadia medalinche s lika na Deva Maria. kazah si na san tva e znak triabva da go nosia da me pazi ph34r.gif <Moje da si kupa takova ot carkavata da go osvetia i naistina da go nosia ph34r.gif

М-да!  :)
Хубав сън!
Ще е хубаво да си купиш медальонче.
Ще ти донесе увереност и спокойствие.  :)

Усещаш ли вече разликата на тр. Сатурн в 12-ти със тр. Сатурн в 1-ви?
Как е?
Privet mila  :D

Ami kakvo da kaja  :D oshte nishto vajno ne se e sluchilo dosta emocii me tresat, no nikak zatihvat i mislia, che se primiriavam po-lesno s negativnite neshta ne, che ne chustvam loshata im strana , no vse poveche zapochvam da si kavam .. "kakvoto e pisano tova da e , taka da e  ..nishto ne moga da naprvai i niama za kakvo poveche da se trashkam"...Tova e,  koeto chustvam sega, prosto iskam da sam spokoina i da ne mi puka  :D Nadiavam se da uspeia da mislia taka za po-dalag period ot vreme  :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #51 -: Май 13, 2005, 03:27:32 pm »
Цитат
Tova e, koeto chustvam sega, prosto iskam da sam spokoina i da ne mi puka biggrin.gif Nadiavam se da uspeia da mislia taka za po-dalag period ot vreme

Ами май точно това се случва със Сатурн в 1-ви.
Поне аз се успокоих и гледам по-трезво и мъдро на нещата.
И ако преди бих изтълкувала нещо като лошо, то сега е много възможно да му дам различна интерпретация.
И това се случва съвсем естествено - без да се насилвам, както беше при Сатурн в 12-ти.
Тогава знаеш много неща, но не ги чувстваш така отвътре и се терзаеш, терзаеш...
 :D  :D  :D  

А сега би трябвало каквото е отвътре, такова да е и отвън! :)  ;)  

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #52 -: Май 13, 2005, 03:55:05 pm »
Цитат
Ами май точно това се случва със Сатурн в 1-ви.
Поне аз се успокоих и гледам по-трезво и мъдро на нещата.
И ако преди бих изтълкувала нещо като лошо, то сега е много възможно да му дам различна интерпретация.
И това се случва съвсем естествено - без да се насилвам, както беше при Сатурн в 12-ти.
Тогава знаеш много неща, но не ги чувстваш така отвътре и се терзаеш, терзаеш...
 :D  :D  :D 

А сега би трябвало каквото е отвътре, такова да е и отвън! :)  ;)
Ami nadiavam se da e taka ,,,naistina imam nujda ot spokistvie i da sam po stabilna emocionalno..zashtoto za 3 godini tolkova emocii tolkova trashkane..sega sam umorena i niaka primirena ..spokoina sam, che vsichko svarshva pone tak se nadiavam..iskam da sabera sili i da prodalja napred po-silna i po-zriala... :ph34r: Ti kak se chustvash s tvoai saturn v 1dom tribva da imash po dalgi vpechatlenia ...koga ti e savpada s natalnia ...kakvo li shte stava togava ?

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #53 -: Май 13, 2005, 04:46:32 pm »
Твоят съвпад май ще е по-рано от моя.
При мен е в края на юни.

Така че ти ще разказваш как е. :D
Но аз специално нямам никакви настройки и предположения по въпроса.
Научила съм се да не очаквам нищо за да не се разочаровам после.

Иначе при мен е спокойно.
Ще имам 2 кратки пътувания скоро и другото, което ме вълнува са здравословните неща...
Всъщност ме вълнува да не би непревдидени усложнения да възпрепятстват пътуванията.
Едното е за удоволствие - с мои приятелки, а другото е командировка.

И пак си имам много работа...

Та - това е.

Ако нещо друго ме вълнува, то е по Възлите и касае семейството ми - т.е. не е по Сатурн.

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #54 -: Май 13, 2005, 05:34:15 pm »
Цитат
Привет!  :)

edna как върви при теб?

АН, снощи пак започнаха сънищата със зъбите  :(  :ph34r:
После ги пусках в плик пълен със слънчогледови семки...  :blink:  :ph34r:  :ph34r:
даже и забавянията и отлаганията и те са по Сатурн :D

Може би да сънуваш тия зъбки съвсем едно към едно - е, не искам да кажа, че ще ги сложиш в пликче със семки :D

И на съзнателно и подсъзнателно ниво си заета с мисълта за зъбите и просто се освобождава напрежението :)

Аз последните нощи не сънувам, но може би е защото лягам твърде късно.

Не обичам да ми се налага да лягам късно - имам чувството, че пропилявам нещо твърде важно, като губя бодростта си сутрин и сънуването през нощта :)

Как са твоите цветя на терасата?  :) - тъкмо гледах моите мушката и си мислех утре да купя петунии :)  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #55 -: Май 16, 2005, 09:01:47 am »
В колко часа си лягаш обичайно АН?
Аз обикновено заспивам след 00:30 и сутрин ми е доста трудно. :ph34r:

За зъбите сигурно си права.
Тия дни не се повториха сънищата.
И ще се окаже добре, че Сатурн е забавил нещата ми за тази седмица.
Някак си започнах от по-лекото и сега в четвъртък ще отида по-подготвена.

А цветята ми се развиват много добре!  :)
Само че на новото място всичките са ми нецъфтящи.
Мушкатата трябваше да останат в старото жилище и много се надявам сегашните му обитатели да се грижат за тях!!! - поне така помолих.
« Последна редакция: Май 16, 2005, 09:02:13 am от lin »

*

edna

• **
  • 541
Сатурн и здравето
« Отговор #56 -: Май 16, 2005, 10:31:06 am »
Цитат
Твоят съвпад май ще е по-рано от моя.
При мен е в края на юни.

Така че ти ще разказваш как е. :D
Но аз специално нямам никакви настройки и предположения по въпроса.
Научила съм се да не очаквам нищо за да не се разочаровам после.

Иначе при мен е спокойно.
Ще имам 2 кратки пътувания скоро и другото, което ме вълнува са здравословните неща...
Всъщност ме вълнува да не би непревдидени усложнения да възпрепятстват пътуванията.
Едното е за удоволствие - с мои приятелки, а другото е командировка.

И пак си имам много работа...

Та - това е.

Ако нещо друго ме вълнува, то е по Възлите и касае семейството ми - т.е. не е по Сатурн.
Zdravei Lin  :D
Moia  savpad shte e v sredata  na mesec june :))) no togava shte e tochno 0'00 gradusa i se chudia kakvo moje da stane...Lin veche vse po-silno useshtam saturnovoto vlianie...stanala sam pochti bezchustvena, moje bi tova e niakva zashtita, nemoga da go obiasnia tova neshto mnogo mi e stranno ne e da kajesh, che sam se primirila s jivoto po skoro priemam neshtata i dori i neshto da me iadosa ne si go slagam na race vse edno imam obvivka i emociite ne mogat da stignat na dalboko i da me naraniat silno ...kakvo pak shte e tova mai triabva da e po saturn....I az veche niamam nastroiki  :ph34r: prosto si jiveia bez da ochakvam nishto...A i zapochnah da obrashtam mnogo vniamanie na zdrave to mi ... :ph34r:

Pojelavam ti da si iskarash super i na devte patuvania az tolkova obicham da patuvam  :D
 Vazlite sa mi mnogo matna rabota, makar da sam chela za tiah  :ph34r:  

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #57 -: Май 16, 2005, 12:26:05 pm »
Цитат

Zdravei Lin  :D
Moia  savpad shte e v sredata  na mesec june :))) no togava shte e tochno 0'00 gradusa i se chudia kakvo moje da stane...Lin veche vse po-silno useshtam saturnovoto vlianie...stanala sam pochti bezchustvena, moje bi tova e niakva zashtita, nemoga da go obiasnia tova neshto mnogo mi e stranno ne e da kajesh, che sam se primirila s jivoto po skoro priemam neshtata i dori i neshto da me iadosa ne si go slagam na race vse edno imam obvivka i emociite ne mogat da stignat na dalboko i da me naraniat silno ...kakvo pak shte e tova mai triabva da e po saturn....I az veche niamam nastroiki  :ph34r: prosto si jiveia bez da ochakvam nishto...A i zapochnah da obrashtam mnogo vniamanie na zdrave to mi ... :ph34r:

Pojelavam ti da si iskarash super i na devte patuvania az tolkova obicham da patuvam  :D
 Vazlite sa mi mnogo matna rabota, makar da sam chela za tiah  :ph34r:
Нали ще разкажеш за събитията покрай съвпада? :)
Дано са само хубави!!!!

А за безчувствието по Сатурн.
М-да, има един такъв период.
За мое щастие аз излязох вече от него.
Ама аз нали съм си отдавна с тр. Сатурн в 1-ви...

То е като защитна реакция след всичко по 12-ти дом.

Ама защо някакво примирение и поражение се прокрадва в думите ти?
Той Сатурн учи... понякога и доста строго, но в крайна сметка е наш съюзник, а не тиранин.
Трябва да го разбираме добре, да се помирим с него и после всичко си идва по местата  :)  

*

АН

Сатурн и здравето
« Отговор #58 -: Май 16, 2005, 04:26:33 pm »
Цитат
В колко часа си лягаш обичайно АН?
Аз обикновено заспивам след 00:30 и сутрин ми е доста трудно. :ph34r:

ти си някаква нощна птица :D

Аз след 22ч намирам за твърде късно лягането за сън :D

Спиш ли си все пак поне по 8часа? :)

Макар че съм попадала на статии, в които многото часове в сън не се смятат за необходими на организма.

*

lin

Сатурн и здравето
« Отговор #59 -: Май 16, 2005, 04:43:11 pm »
Цитат
ти си някаква нощна птица biggrin.gif

Точно! :D
Функционирам най-добре от 12ч. /на обяд/ нататък.
Затова пък мога да бъда продуктивна до 1-2ч. през ноща.

Рядко спя повече от 7 ч. и се притеснявам, че все изглеждам недоспала.
Но ако си легна в 22ч. ще се мятам в леглото докато стане обичайното ми време за заспиване - пробвала съм.

А ти сигурно ставаш в ранни зори?

За мен 9 часа са абсолютно достатъчни на човек с активно ежедневие да си отпочине добре.