и аз взех същото решение...и все си напомням че сигурно ще придобият някакъв смисъл всички тези неща които ми се случват, лошото е че Сатурн с приближаването си до Асц. ми донсе не само емоционални терзания, но и много отговорности свързани с работа и учене, така че от толкова много работа започнах да губя смисъла- какво правя и защо... :angry:
А за дирекциите аз обикновено откривам събитията в ретроспекция, погледа напред никак не ми се отдава. :ph34r:
Еdna, усещаш ли някакво облекчение, когато Сатурн премине Асц ти?
Privet RaRa
Po Saturn nima nachin da niamat neshata smisal...moje smisala da se vidi sled godini i chak togava da si kajem..." eiiiiiii trashkah se togava ama eto bilo e za dobro , dobre che stana taka inashe sega niamashe da mi se sluchi tova

" 12 dom nali e kilera na nashite skriti taini i na podsaznanieto, izolaciata vsichko svarzano s vatreshnia ni sviat sashto

ako sabitie po 12dom se sluchva to e za da ni nakara mnogo silno da se vgledame v nas samite i tova vinagi e svarzano sas silni emocii

az lischno ne sam fenka na 12dom..Kogato Saturn minava ot tam moje 99% da se ochakva stegnacia i izolacia po doma na koito e upravitel, moje da ne e slino prosto neshtatada zaspiat zimen san

ili da niama promiana nikakava tam dokato Saturn preminava prez nego ili pak promianata da e svarzana s niakva silna izolacia v niakoia svera...no kakvoto i de e shte ni nosi niakvi emocii svarzani s naparvo misto upravliavania ot nego dom i na vtoro miasto doma v koito se namira v radiksa

) Na teb ti e v 2dom, a tam sa navicite moje da se zasdadat obstoiatelstva, koito da tenakarat da promenish nachina si na jivot " navici i takiva neshta " moje niakoi diate da se zaformi

ili pak obstoiatestva ot 2 dom da te nakarat da niamsh vreme za 7dom pak vid izolacia "uffff kak ia mrazia taia duma veche :lol: "

Direkciite mnogo pomagat, kogato gi gledash c retrospekcia...mojesh da si napravsh predstava edna planeta po direkcii kak deistva i kogato tazi planeta pak shte pravi aspekt , da predolojish kakvo da ochakvash..no si zavisi ot natala
Da useshtam oblekchenie sega , moje bi zashtoto tolkova mnogo emocii mi se nazabraha do kato se priblijaveshe kam Asc i tova niakade zapochna ot orbisa 1gradus, che sega se chustvam taka kato sled iztoshtitelen maraton...presikla sam liniata i niakak sam spokoina i neemocionalna, a i useshtam zemia pod krakata si ...koiato s tranzita mu prez 12dom ia naimashe i az ne mojesh nishto da kontroliram prosto biah kato kukla na konci...sega se chustvam razlichno po-spokoina, uverena i silna..dano da ne e vremenno :ph34r: