За съвпад-а Слънце/Марс - да, спортна натура, но дава и едни други импулсивности и войнствености, пък за Слънце във Водолей и Луна в Скорпион - малко в повече ми се струва.
Колкото и "мъжки" да е аспекта, аз сякаш харесвам по-балансирани мъже 
Пък подобна комбинация за жена - със сигурност няма как да се харесаме, не съм много фен на бойни и безскрупулни еманципатки :blink:
За Сат в 7ми - доста бих могла да напиша /дава и ху'б'у, и не толкоз ху'б'у/, но бих съкратила само - че от ъгловите Сатурн-и - в 1ви и в 7ми, за мен поне са най-тежките за изживяване позиции, и от натива, и от околните му. Това, че е във Везни - за мен няма особено значение, тежките планети в знаци са дългодействащ поколенчески аспект, и го взимам само образно...
Да, Прия, на пръв поглед и на мен би могло да ми дойде в повече, но не и ако приема, че Сатурн, чрез позитивната си аспектация към съвпада Марс/Слънце дава шанс за известна положителна компенсация на негативния аспект на Марса и Слънцето с Луната. Сатурн е "Свръх-разума" и в благоприятни аспекти с други планети може да даде дисциплинираност, добре обособени цели и висок авторитет, макар нещата да се случват с труд и постоянство. Кой друг, ако не Сатурн дава хладнокръвие, самообладание и балнсираност. Мен повече ме притеснява позицията на Луната. Тя е тази която има по-малък шанс да бъде проработена. В началото на знака е и е почти неаспектирана, като изключим куинсконса и с Юпитер. Аз мисля, че човекът ще "бяга по тригона" със Сатурн и ще "изтласква" проблемите на Луната си. (воден дом - чувствата).