първа
Това обяснява нещата :blink:
Вие тука си теоретизирате, и така и трябва да бъде в такъв форум, аз обаче ще споделя малко впечатления от живия живот. Значи, "добричките" Лъвове които аз познавам, са от първата декада, другите две са почти само страшилища. Тва че, били великодушни, щедри, широкоскроени са неща, които може и да се проявят само ако им се мазните, възхищавате, не настъпвате по никой начин и т.н. То да те е страх да се държиш естествено. Толкова за ежедневното. При критични ситуации, в които може и да ви рани лошо някой лъвски зъб се съгласявам с една мацка от друг форум, която каза в общи линии следното: "Лъв те оставя в рани (може и да се върне и да те довърши и така няколко пъти), и след това повече никога не се обръща да погледне какво е направил, и евентуално да му стане малко тъжно. Един Скорпион като те прободе, след някой друг ден ще ти се обади да те пита как си, жив ли си още... При един Лъв това никога не се случва". Аз съм много съгласна с това. Видях даже как един Лъв с жестокостта си вкара (макар и индиректно) един човек в гроба, и дори и не отиде на погребението му. Имаше какво да си връща човека, обаче така не се прави и не се мисли, според мен. Ако претендираш да си рицар, широкоскроен и останалия там булшит.
Все пак, за да признаем достойнствата на Лъвовете, ще кажа, че ако си точен с тях, едва ли можеш да си намериш по-лоялен партньор, приятел и защитник. Този човек ще е с теб безотказно, независимо каква криза те сполита и ще ти пази гърба. Това е изключително рядко качество.
Малко се отвеях, говоря за Слънце в Лъв, но и асцедентите имат много общо.