Здравей Гост

АСЦ лъв

• 79 Отговора
  • 9731 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:АСЦ лъв
« Отговор #40 -: Октомври 26, 2010, 04:52:36 am »
Имам една на Гита Мерджанова, може там да съм ги срещала значи. Въпросът е тя на основата на кого ги е възприела, все е тръгнало от някъде, интересно, ще се разровя.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Октомври 26, 2010, 04:55:18 am »
Имам една на Гита Мерджанова, може там да съм ги срещала значи. Въпросът е тя на основата на кого ги е възприела, все е тръгнало от някъде, интересно, ще се разровя.  

Възможно е и тя да ги разглежда така....При мен в момента липсват книги по астрология...., но това е запаметено и винаги съм гледала така картите....
Древните!-за тях знам малко.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #42 -: Октомври 26, 2010, 05:01:06 am »
Въпросът е тя на основата на кого ги е възприела, все е тръгнало от някъде, интересно, ще се разровя.  

Там е въпросът, че никъде не се споменава от кой източник или по-древен автор е заимствана информацията.
Е, знае ли човек, може да се е сдобила с нея и по време на медитация, какво му е?  :blink: По същия начин като Линда Хил с нейната сабианска символика.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

ana125

• *
  • 141
« Отговор #43 -: Октомври 26, 2010, 05:19:06 am »
първа

Това обяснява нещата :blink:

Вие тука си теоретизирате, и така и трябва да бъде в такъв форум, аз обаче ще споделя малко впечатления от живия живот. Значи, "добричките" Лъвове които аз познавам, са от първата декада, другите две са почти само страшилища. Тва че, били великодушни, щедри, широкоскроени са неща, които може и да се проявят само ако им се мазните, възхищавате, не настъпвате по никой начин и т.н. То да те е страх да се държиш естествено. Толкова за ежедневното. При критични ситуации, в които може и да ви рани лошо някой лъвски зъб се съгласявам с една мацка от друг форум, която каза в общи линии следното: "Лъв те оставя в рани (може и да се върне и да те довърши и така няколко пъти), и след това повече никога не се обръща да погледне какво е направил, и евентуално да му стане малко тъжно. Един Скорпион като те прободе, след някой друг ден ще ти се обади да те пита как си, жив ли си още... При един Лъв това никога не се случва". Аз съм много съгласна с това. Видях даже как един Лъв с жестокостта си вкара (макар и индиректно) един човек в гроба, и дори и не отиде на погребението му. Имаше какво да си връща човека, обаче така не се прави и не се мисли, според мен. Ако претендираш да си рицар, широкоскроен и останалия там булшит.
Все пак, за да признаем достойнствата на Лъвовете, ще кажа, че ако си точен с тях, едва ли можеш да си намериш по-лоялен партньор, приятел и защитник. Този човек ще е с теб безотказно, независимо каква криза те сполита и ще ти пази гърба. Това е изключително рядко качество.
Малко се отвеях, говоря за Слънце в Лъв, но и асцедентите имат много общо.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #44 -: Октомври 26, 2010, 05:23:16 am »
Навремето в службата имах колежка със Слънце в последния градус на Лъв (в съвпад със Сатурн в началото на Дева) и Луна в последния градус на знака Овен. Въпреки "хармоничния" тригон между светилата не можеше да се каже, че е в мир със себе си и обкръжението. Зад гърба я наричаха "фрау Гестапо".  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #45 -: Октомври 26, 2010, 05:26:08 am »
Мислех да не пиша за тоя АСЦ , но ме прокирахте....И въпреки това ще бъда кратка...., защото ми е трудно да бъда великодушна към миши опашки..... ;D
Не всичко , което блести е злато..../втора и трета декада/....Пръщиме от снобизъм и величие , а чеп за зеле не става от нас! ЕГОТО Е ТОЛКОВА РАЗДУТО , ЧЕ ДИЛИЖАБЪЛИТЕ  ПРОСТО ПАПКАТ ПАСТИ! :angry: :-X

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

nerealna

« Отговор #46 -: Октомври 26, 2010, 05:28:25 am »
Мислех да не пиша за тоя АСЦ , но ме прокирахте....И въпреки това ще бъда кратка...., защото ми е трудно да бъда великодушна към миши опашки..... ;D
Не всичко , което блести е злато..../втора и трета декада/....Пръщиме от снобизъм и величие , а чеп за зеле не става от нас! ЕГОТО Е ТОЛКОВА РАЗДУТО , ЧЕ ДИЛИЖАБЪЛИТЕ  ПРОСТО ПАПКАТ ПАСТИ! :angry: :-X

слава богу, че поне съм първа декада  ;D

« Отговор #47 -: Октомври 26, 2010, 05:28:37 am »
Лъв трудно ще ти се извини и ще се разкае.

Трудно. Даже въобще няма да го направи  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #48 -: Октомври 26, 2010, 05:29:15 am »
Едни от най-големите егоцентрици, които някога съм виждала, са със Сатурн в Лъв в първи дом. АС Лъв с изгряващ Сатурн е тежък случай, особено ако Сатурн ранява някое от светилата.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

nerealna

« Отговор #49 -: Октомври 26, 2010, 05:30:29 am »

цял ден чакам марая да пише тука ...тц тц тц...що ли ми тряваше да правя тая тема
 ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #50 -: Октомври 26, 2010, 05:32:39 am »
Едни от най-големите егоцентрици, които някога съм виждала, са със Сатурн в Лъв в първи дом. АС Лъв с изгряващ Сатурн е тежък случай, особено ако Сатурн ранява някое от светилата.

Имам наблюдения....всички думи са малко за егоизъм , егоцентризъм и его..... :-X

*

nerealna

« Отговор #51 -: Октомври 26, 2010, 05:38:10 am »
защо  децата не си дават играчките, плачат и си ги искат .. защото егоизма е заложен в човека.
ако ти искаш от някой да направи нещо против волята му, за да стане на твойто и му викаш егоист, че не го прави  ...чудя се кой е егоиста в случая  ;D

п.с. не че скачам да защитавам асц лъв /всички знаци си имат положителни и отрицателни качества/ ...просто си разсъждавам  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Октомври 26, 2010, 05:59:21 am »
Не всичко , което блести е злато..../втора и трета декада/....Пръщиме от снобизъм и величие , а чеп за зеле не става от нас! ЕГОТО Е ТОЛКОВА РАЗДУТО , ЧЕ ДИЛИЖАБЪЛИТЕ  ПРОСТО ПАПКАТ ПАСТИ! :angry: :-X

цял ден чакам марая да пише тука ...тц тц тц...що ли ми тряваше да правя тая тема
 ;D

Защото е трябвало! :blink: :wub:
Утре ще пиша повече....Днес съм отнесена.... :( :'( :blink:
http://www.youtube.com/watch?v=XUeENfV3_H4&feature=rec-LGOUT-exp_fresh+div-1r-3-HM

*

nerealna

« Отговор #53 -: Октомври 26, 2010, 06:01:30 am »
много хубава песничка !!! обожавам DELIRIUM !  :blink:

mersi :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #54 -: Октомври 26, 2010, 06:05:26 am »
много хубава песничка !!! обожавам DELIRIUM !  :blink:

mersi :)

Ми ту.....
Бясна съм....
От 5 лаптопа , днес 3 бяха на доктор и не мога да свикна с тая фонетиката... :'( :( :angry: :angry:...
Децата викат - ти си печена ще се оправиш.....
Цял живот ли така? :angry:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #55 -: Октомври 26, 2010, 06:29:01 am »

Аз съм от тези. Като чета тук трудно мога да си представя да не съм асцендент Лъв. Имам и изгряващ Сатурн. Направо съм си тежък случай. Не е лесно на околните въобще да се разправят с мен. Накарни ли ми се по някакъв начин достойнството, не се ли играе по моите правила, по-добре бегай от мен. Иначе смятам, че съм добър човек, но не понасям нечестността и неморалното във всичките му измерения. Преди няколко години бях кандидатствала за една работа в полицията. Държаха се доста изпити, единствено аз минах психологическите тестове,от 40 човека. Изпитите бяха много видове-с психолози, психиатри, тестове, какво ли не. Явих се просто така-да опитам. Избраха ме, но после реших,че тази работа е много мъжка и по-добре да успея да съхраня женствеността си.Колкото и да е, все пак съм бивша танцьорка по състезателни танци и ми е малко трудно да съвместявам двата типа... :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #56 -: Октомври 26, 2010, 08:09:16 am »
В полицията трудно ще оцелее някой с по-мекушав характер. Мен съмнявам се, че ме биха взели.
Да не казвам, как ги променя и пречупва системата. Няма да навлизам в подробности.
Имам приятелка Лъвица с Луна/Плутон в 1 дом в квадрат със Сатурн в 10ти. Доста чепат характер има, но именно такива като нея вършат "мръсната" работа. В момента работи като дознател, разследва всякакви случаи...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #57 -: Октомври 26, 2010, 09:12:32 am »
Имало е случаи на самоубийство сред служителите в МВР, някои не успяват да издържат на стреса и напрежението. Други са били на силни антидепресанти, почти на ръба... Тъй че през каквито и тестове да минават няма гаранция, че впоследствие някой от тях няма да изпуши. Превеждала съм и по дознания, няма да коментирам за какъв дебилизъм става въпрос.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #58 -: Октомври 26, 2010, 03:52:18 pm »
сатурн и да не е баш в 1 дом пак дава същия ефект, но липсата на жал и състрадание е факт
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #59 -: Октомври 26, 2010, 03:57:00 pm »
Точно пък на мен изобщо не ми е силно егото.
АС лъв ми ена 5 гр.
Може би ми е по силен слънчевия знак,и за това все мисля за другите ;)