крис, дада бе, той знае вече не помня в коя тема беше ....
Цитат на: nerealna в Ноември 03, 2010, 03:53:14 amЦитат на: Марая в Ноември 03, 2010, 03:49:53 amЦитат на: kris в Ноември 03, 2010, 03:39:11 amЗатова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало. :rolf: :rolf: Много констатации...., имаш предложение ли? :rolleyes: не знам какви предложения може да има след като вече каза веднъж, че му спада вижда ми се ненадежден Направо ми се доспива от подобни заглавия.
Цитат на: Марая в Ноември 03, 2010, 03:49:53 amЦитат на: kris в Ноември 03, 2010, 03:39:11 amЗатова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало. :rolf: :rolf: Много констатации...., имаш предложение ли? :rolleyes: не знам какви предложения може да има след като вече каза веднъж, че му спада вижда ми се ненадежден
Цитат на: kris в Ноември 03, 2010, 03:39:11 amЗатова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало. :rolf: :rolf: Много констатации...., имаш предложение ли? :rolleyes:
Затова като се съберат много жени и един админ във форум и става мазало.
кво да ти се дигне ... кокошарник, нали
Какво стана да би да ти се дигна?
Цитат на: kris в Ноември 03, 2010, 04:25:22 amКакво стана да би да ти се дигна? Не е нормално да се интересуваш от такива неща. Ще кажа на стопанката да те заколи.[size=12pt] От теб петел няма да стане. [/size]:mellow:
крис, датой знае вече не помня в коя тема беше това .... думата "садо мазо" е по за предпочитане от "спада"..така че пу за мен админа
какво ви става люде прекрасни,има място за всички под слънцето (и в шубраците )ko ko ko
Малееееее, яко ви е хванала "щръклицата"! Като вляза в Астрология все едно съм в Общи дискусии.
Цитат на: Divna в Ноември 03, 2010, 04:39:13 amМалееееее, яко ви е хванала "щръклицата"! Като вляза в Астрология все едно съм в Общи дискусии. Ти къде се губиш? :rolleyes: :wub:
Цитат на: Марая в Ноември 03, 2010, 04:49:32 amЦитат на: Divna в Ноември 03, 2010, 04:39:13 amМалееееее, яко ви е хванала "щръклицата"! Като вляза в Астрология все едно съм в Общи дискусии. Ти къде се губиш? :rolleyes: :wub:Тичам по задачи .Отбивам се да ви видя за кратко и пак бягам. Когато мога да общувам вие пък вече спите .
Цитат на: jinom в Ноември 03, 2010, 04:30:13 amЦитат на: kris в Ноември 03, 2010, 04:25:22 amКакво стана да би да ти се дигна? Не е нормално да се интересуваш от такива неща. Ще кажа на стопанката да те заколи. От теб петел няма да стане. :mellow:Като те прочетох и ми дойде.
Цитат на: kris в Ноември 03, 2010, 04:25:22 amКакво стана да би да ти се дигна? Не е нормално да се интересуваш от такива неща. Ще кажа на стопанката да те заколи. От теб петел няма да стане. :mellow:
Да ви се похваля, съвсем случайно разбрах как да си го вдигна. http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3755.msg61736.html#msg61736
Да не би и на теб да ти е дошло?
Ми предполагам.. обикновено за такива коментари на хората им идва..
Чела ли си "Иде ли"?
идвам да те гръмна
е че аз харесвам това, че той винаги е вдигнат