Здравей Гост

СТРЕЛЕЦ

• 200 Отговора
  • 33333 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
СТРЕЛЕЦ
« -: Ноември 07, 2010, 11:52:19 pm »
Плюйте го , обичайте го...говорете за него - но тук!
Щото просто на оная тема за връзките и се разката фамилията от спам...

Та какво рекохте за Стрелеца? ;D

http://www.youtube.com/watch?v=C-u5WLJ9Yk4

Известни личности, родени под знака на Стрелеца

Андрю Карнеги, Бети Грехбъл, Бетовен, Дейвид Мерик, Джеймс Търбър, Джон Милтън, Джон Осбърн, Джули Харис, Идит Кавел, Лий Ремик, Лилиан Рръсел, Мария Калас, Марк Твен, Мери Мартин, Робърт Мозес, Сами Дейвис, Уинстън Чарчил, Уолт Дисни, Франк Синатра, Брад Пит, Бритни Спиърс, Мила Йовович.

Неспокоен дух, със склонност към философията и духовните науки, Стрелецът е по детски любопитен мечтае да открива света. Затова много често представителите на тази зодия са на път, те изпитват неистова нужда да опознават нови страни и области на живота. Интересното е, че много бързо свикват с новите и непознати пространства и предизвикателства, умеят да се приспособяват и бързо се чувстват в свои води, където и да ги е запокитил пътешественическият им и откривателски дух.

Спрямо останалите хора Стрелецът е дружелюбен и добронамерен, верен и предан приятел, цени изключително много свободата си.

Воден е от желание да се самодоказва и себепредизвиква, свободолюбив и независим дух, той е заклет оптимист в ежедневието и живота си. Има нужда от интелектуални предизвикателства, но и от време за мечти, тъй като в душата на Стрелеца живее идеалист и мечтател.
« Последна редакция: Ноември 08, 2010, 12:00:55 am от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

xtz

• **
  • 633
  • Усмихвай се докато имаш зъби.
Re:СТРЕЛЕЦ
« Отговор #1 -: Ноември 08, 2010, 12:06:01 am »
Стрелеца... изключително свободолюбив! Обича разнообразието, съдбата му предоставя много възможности за изява и избор! Весел характер, психолог, философ, религиозен, привлича се от вскякакви забавления, бих казала порочен, двойнствен, въпреки, че е честен и искрен! Не обича ограниченията и се бори срещу тях :))
Слънце в стрелец дава красота, асцендент стрелец е щастлив асцендент  :)

Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #2 -: Ноември 08, 2010, 12:12:34 am »
Слънцето в Стрелец никога и по никаква причина не остарява! :-[ Обратното бих казала -като девиза на София- РАСТЕ , НО НЕ СТАРЕЕ! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #3 -: Ноември 08, 2010, 12:14:45 am »
Стрелеца... изключително свободолюбив! Обича разнообразието, съдбата му предоставя много възможности за изява и избор! Весел характер, психолог, философ, религиозен, привлича се от вскякакви забавления, бих казала порочен, двойнствен, въпреки, че е честен и искрен! Не обича ограниченията и се бори срещу тях :))
Слънце в стрелец дава красота, асцендент стрелец е щастлив асцендент  :)

Защо да е двойствен???Не мисля,че е двойствен.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #4 -: Ноември 08, 2010, 12:16:52 am »
В тази тема ще бъде максимално кратка - Стрелеца е всичко онова, което Девата не е!

Нали говорим, за силно присъствие в Стрелец квадрат на стелиуми в Дева.  Стрелеца ми се пада на ИЦ, заема голяма част от 3ти дом. Макар и под 90 градуса, ние сме на 2-та полюса, коренно различни във всяко едно отношение!
Стрелците ми дават такова напрежение каквото нито един друг знак не ми дава. Надявам се един ден да нямам деца под този знак, защото определено ще бъде пълно бедствие за мен и за околните! Не мога да меля брашно с представители от този знак, а за съжителство е пълен абсурд!

:rolf: :wink2: Голям залък лапни , голяма дума не казвай!
Никога не казвай НИКОГА! :wub:

*

Марая

• 28287
« Отговор #5 -: Ноември 08, 2010, 12:20:43 am »
Ами, ако имам деца под този знак, определено ще имаме много сериозни проблеми и вечни дрязги и разправии.  Ти разбираш ли, че за мен, Стрелеца е ВСИЧКО ОНОВА, което Девата не е!
Изключвам контактите с виртуални Стрелци, тук изобщо 5 пари не давам кой какъв е. Затварям капака и приключвам разговори с вас, например. Но в къщата ми ще е друго, ако живея със Стрелец.

С това ИЦ къде си тръгнала барабар Петко с мъжете? ;D ;D
Аз ти казвам , колкото и да не ти се иска- готви се за Стрелец! :P ;D

Я ме светни какво не ти харесва в стрелеца! ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Ноември 08, 2010, 12:32:32 am »
Ами, ще се побъркам, ще се разболея и ще умра от младини. Какво друго да ти кажа. Не понасям Стрелци, ти българка ли си? 

Аз се стремя към ПЪЛЕН РЕД във всичко, а вие към ПЪЛЕН БЕЗПОРЯДЪК! Вие сте играчи на едро, ние сме играчи на дребно. И какво? Играйте, не ми пречите изобщо, но не желая контакти със Стрелци и това е. Вие сте ларж, ние сме стиснати. Вие сте философи, ние сме практици, аналитични и тесногръди същества. Вие пътувате, ние стоим на едно място и трупаме за черни дни...  Да продължавам ли?! Ей от тук тръгва бедата...
Какъв стрелец ми предричаш, като ние ще сме от различни светове?! Абсурд. Нито един стрелец не се е завъртял около мен , НИКОГА и няма как да се завърти, защото сме мноооого различни, изобщо Стрелеца никога няма да ме забележи, камоли нещо друго...

РЕДА Е В ХАОСА!
Това го пускам червено , заради огъня , който ще те запали и ще те вдигне във въздуха....Това , ще бъде огън на стрелец - помни ми думата! ;D ;D Анализите , ще ги оставим след време- тръпки ще те тресат май-юни 2011 , а аз ще щракам с пръсти! ;D Що ли?!І :-\ просто стрелец- виждам по-далеч от носа си! ;D

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #7 -: Ноември 08, 2010, 12:35:32 am »

[/quote]

Със сигурност не всички представители на зодията са такива, но това са мои впечатления върху доста стрелци, винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже :))
Life is short! Break the rules, forgive quickly, kiss slowly, love truly, laugh uncontrollably, and never regret anything that made you smile!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Ноември 08, 2010, 12:41:59 am »

Със сигурност не всички представители на зодията са такива, но това са мои впечатления върху доста стрелци, винаги има нещо скрито и тайно, лъжа, интрига, любовна история, не всички стрелци се задоволяват само с един партньор. Казват едно, правят друго ( умишлено ). Наблюдението ми е върху жени и мъже :))
[/quote]

Липсва ли интригата въобще не ме търси! :rolf:
Дори да не я искам -ИНТРИГАТА  ;D :-[ :-[ ,тя ме намира...просто ме намира...

Бреййй , къде зачезна ОУШЪНА да сподели? :P ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Ноември 08, 2010, 12:51:12 am »

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #10 -: Ноември 08, 2010, 12:54:06 am »
хах, стрелците ВИНАГИ се забелязват, и да искат не могат да се скрият, всички ги забелязват. Купонджий, усмихнати, щедри, много приятелски настроение, даже и да не те харесват пак се държат добре, можеби от тук идва тази "двойнственост". Но когато открито не харесват някои, по-много унизителен начин могат да извадят керливите ризи на човек, много майсторски ще го направят. Стрелят право в целта!  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Ноември 08, 2010, 01:06:22 am »
хах, стрелците ВИНАГИ се забелязват, и да искат не могат да се скрият, всички ги забелязват. Купонджий, усмихнати, щедри, много приятелски настроение, даже и да не те харесват пак се държат добре, можеби от тук идва тази "двойнственост". Но когато открито не харесват някои, по-много унизителен начин могат да извадят керливите ризи на човек, много майсторски ще го направят. Стрелят право в целта!  ;D

В бисерите отиде този пост и това ти го казва стрелец! :wub: ;D

« Отговор #12 -: Ноември 08, 2010, 01:08:28 am »

Стрелят в ''тяхната'' цел. Те си мислят, че са точни, но далеч може да не е така. Умеят да убеждават. Но виновния е виновен до доказване на противното. Такива глупости съм чувала от Стрелец, че свят ми се вие като се сетя, и са ме убеждавали. След време съм разбирала, че няма нищо общо с истината... да не говорим за преценките им... да, директни са, прями, но тяхната истина е само тяхна, и на никой друг. И това което мога да кажа, че определено има явна антипатия между Стрелец и Дева, взаимни са чувствата. Много стрелци са ми казвали, че не ме харесват, но аз пък изощбо не държа да ме харесват. Предпочитам да ме избягват и пренебрегват...  ;D

Ох,Аяя,стига вече де,разбрахме,че не ти понасяме,ама стига ни толкоз....хич не смятам,че нашата истина е далеч от обективното и реалноста,нито пък смятам,че си умираме да ни забележат и се правим на какво ли не с тази цел,и да стреляме право в целта,дори само с думите си и понякога,с умисъл или не,нараняваме хората.

Съжелявам,ако съм била рязка,но просто не можах да се сдържа.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Ноември 08, 2010, 01:12:07 am »

Стрелят в ''тяхната'' цел. Те си мислят, че са точни, но далеч може да не е така. Умеят да убеждават. Но виновния е виновен до доказване на противното. Такива глупости съм чувала от Стрелец, че свят ми се вие като се сетя, и са ме убеждавали. След време съм разбирала, че няма нищо общо с истината... да не говорим за преценките им... да, директни са, прями, но тяхната истина е само тяхна, и на никой друг. И това което мога да кажа, че определено има явна антипатия между Стрелец и Дева, взаимни са чувствата. Много стрелци са ми казвали, че не ме харесват, но аз пък изощбо не държа да ме харесват. Предпочитам да ме избягват и пренебрегват...  ;D

ЮПИТЕР Е НЕВИНЕН -ВИНАГИ! ;D ;D

НИЩО ПОДОБНО - Имам МЦ в ДЕВА!
Знам и разбирам Девите , просто ги разбирам , защото съм наясно , че дявола се крие в подробностите , но ако нямаш цялата картина  АЙЯ ,Как и къде ще търсиш детайлите? ;D ;)

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #14 -: Ноември 08, 2010, 01:12:19 am »
Ооо, защо така? Аз пък съм останала с впечатление, че много се разбират с дева, има някакво допълнение и разбирателство между тях :))

*

Марая

• 28287
« Отговор #15 -: Ноември 08, 2010, 01:21:13 am »
Ооо, защо така? Аз пък съм останала с впечатление, че много се разбират с дева, има някакво допълнение и разбирателство между тях :))

Квадратурата е напрежение , а всяко високо напрежение ражда светлина , онази без която сме слепи! :blink: ;)

*

xtz

• **
  • 633
« Отговор #16 -: Ноември 08, 2010, 01:23:34 am »
И аз мисля, че понякога квадратите са много положителни и интересни :) трябва да има и малко напрежение, иначе не е интересно  :P

« Отговор #17 -: Ноември 08, 2010, 01:26:00 am »

Ох,Аяя,стига вече де,разбрахме,че не ти понасяме,ама стига ни толкоз....хич не смятам,че нашата истина е далеч от обективното и реалноста,нито пък смятам,че си умираме да ни забележат и се правим на какво ли не с тази цел,и да стреляме право в целта,дори само с думите си и понякога,с умисъл или не,нараняваме хората.

Съжелявам,ако съм била рязка,но просто не можах да се сдържа.  :blink:

Виж сега, едно от отрицателните качества на Девата е критикарството. Темата беше пусната, за да си кажем всичко едно към едно. Приемете, че има хора, които не ви харесват и това е. Всичко е толкова просто. Нима очаквате да се харесате на целия свят. Или за вас, всеки който не ви харесва автоматично се превръща във враг или гледате при всеки удобен случай да го захапите по слабо ( болно ) място. Хапливи сте.
А що се отнася до истината - Това е ВАШАТА Истина, но не и на другите хора. Как да го обясня, не знам!  Твоята истина за мен може да е пълна лъжа! И никога да не я взема под внимание твоята истина. Както и не нямам претенции ти да вземаш моята истина под внимание. Всеки има глава на раменете си, и носи отговорност за постъпките си.
Ти си права за себе си, аз съм права за мене си, Пена е права за нея си, Пенчо е прав за него си.  Различни сме и това е. Приеми, че хората са различни и че ти, Ласт_Кисс не можеш да се харесаш на 100 000 000 000 000 000 население.

Ама чакай малко сега!!!Аз кога съм казала или претендирала,че искам да се харесам на когото и да е било?Ако го пожелая,ще се постарая,но в случея не съм седнала да се харесвам нито на теб,нито еди кой си.Много добре знам,че е невъзможно.В същия момент не разбирам защо смяташ,че сме тръгнали да се харесваме на околните?
НАШАТА истина може да не е истината на всички,но никой не е седнал да я налага,ако не ти харесва хубаво,всеки по живо,по здраво и точка.Кой е тръгнал тебе да те убеждава в нещо,в нашата си истина?И защо смяташ,че само Стрелците се опитват да си наложат мнението и истината,сигурна съм,че има и много по-настоятелни знаци в своята си истина?
А и само не разбрах кога съм се опитвала да те ''захапя'',че излиза от там,че сме хапливи.Не,не сме хапливи,просто сме директни и си казваме,каквото мислим и чувстваме,което понякога е твърде откровенно просто.  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #18 -: Ноември 08, 2010, 01:31:51 am »
Искате да ви погалим по козинката ли ?  ;D В чист вид Стрелецът си е едно голямо дете, идеалист, оптимист, действа непринудено и фалша му е неприсъщ.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #19 -: Ноември 08, 2010, 01:36:26 am »
В чист вид Стрелецът си е едно голямо дете, идеалист, оптимист, действа непринудено и фалша му е неприсъщ.

Стига да не е някаква стрелешка комбинация с планети в Риби или Везни.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.