хах, стрелците ВИНАГИ се забелязват, и да искат не могат да се скрият, всички ги забелязват. Купонджий, усмихнати, щедри, много приятелски настроение, даже и да не те харесват пак се държат добре, можеби от тук идва тази "двойнственост". Но когато открито не харесват някои, по-много унизителен начин могат да извадят керливите ризи на човек, много майсторски ще го направят. Стрелят право в целта! 
Стрелят в ''тяхната'' цел. Те си мислят, че са точни, но далеч може да не е така. Умеят да убеждават. Но виновния е виновен до доказване на противното. Такива глупости съм чувала от Стрелец, че свят ми се вие като се сетя, и са ме убеждавали. След време съм разбирала, че няма нищо общо с истината... да не говорим за преценките им... да, директни са, прями, но тяхната истина е само тяхна, и на никой друг. И това което мога да кажа, че определено има явна антипатия между Стрелец и Дева, взаимни са чувствата. Много стрелци са ми казвали, че не ме харесват, но аз пък изощбо не държа да ме харесват. Предпочитам да ме избягват и пренебрегват... 
Ох,Аяя,стига вече де,разбрахме,че не ти понасяме,ама стига ни толкоз....хич не смятам,че нашата истина е далеч от обективното и реалноста,нито пък смятам,че си умираме да ни забележат и се правим на какво ли не с тази цел,и да стреляме право в целта,дори само с думите си и понякога,с умисъл или не,нараняваме хората.
Съжелявам,ако съм била рязка,но просто не можах да се сдържа. :blink:
Виж сега, едно от отрицателните качества на Девата е критикарството. Темата беше пусната, за да си кажем всичко едно към едно. Приемете, че има хора, които не ви харесват и това е. Всичко е толкова просто. Нима очаквате да се харесате на целия свят. Или за вас, всеки който не ви харесва автоматично се превръща във враг или гледате при всеки удобен случай да го захапите по слабо ( болно ) място. Хапливи сте.
А що се отнася до истината - Това е ВАШАТА Истина, но не и на другите хора. Как да го обясня, не знам! Твоята истина за мен може да е пълна лъжа! И никога да не я взема под внимание твоята истина. Както и не нямам претенции ти да вземаш моята истина под внимание. Всеки има глава на раменете си, и носи отговорност за постъпките си.
Ти си права за себе си, аз съм права за мене си, Пена е права за нея си, Пенчо е прав за него си. Различни сме и това е. Приеми, че хората са различни и че ти, Ласт_Кисс не можеш да се харесаш на 100 000 000 000 000 000 население.
Ама чакай малко сега!!!Аз кога съм казала или претендирала,че искам да се харесам на когото и да е било?Ако го пожелая,ще се постарая,но в случея не съм седнала да се харесвам нито на теб,нито еди кой си.Много добре знам,че е невъзможно.В същия момент не разбирам защо смяташ,че сме тръгнали да се харесваме на околните?
НАШАТА истина може да не е истината на всички,но никой не е седнал да я налага,ако не ти харесва хубаво,всеки по живо,по здраво и точка.Кой е тръгнал тебе да те убеждава в нещо,в нашата си истина?И защо смяташ,че само Стрелците се опитват да си наложат мнението и истината,сигурна съм,че има и много по-настоятелни знаци в своята си истина?
А и само не разбрах кога съм се опитвала да те ''захапя'',че излиза от там,че сме хапливи.Не,не сме хапливи,просто сме директни и си казваме,каквото мислим и чувстваме,което понякога е твърде откровенно просто. :blink: