За Девата и Стрелеца - мъжете Деви са изключително запленени от Стрелкинята и понеже много ги сърби да се пуснат във водовъртежа, почват веднага да се заяждат. Но ако им падна, ще ме скъсат от целувки. Тая мъжка Дева що не я харесвам аз - щото само иска да е отгоре, да ме критикува, да ми се прави на шеф, ама на Стрелчето грам не му е до тва и бързо бяга. Жената Дева - познавам 3 такива - е ОБОЖАВАТ МЕ. Направо ме боготворят. Търсят ме, желаят ме, НО като майка. Аз жените Деви много ги харесвам и много се смея с тях, само има някой дето ми се правят на тежки и направо им слагам хикса и забравям че са на масата. Те бързо го разбират и обръщат другата страна. Тогава аз пак се усмихвам и вече почваме да мелиме.
Дори Стрелеца да не харесва някой, на него тва не му пречи, за разлика от много други зодии. Стрелеца или ще ви го каже или просто ще се опита да намери доброто у вас. Затова Стрелчока е подвижен - той върви само напред. Верно е, много често бърза и гори, рисува мишени след стрелбата, но бързо се вдига на крака. Това са хора които се зареждат от само себе си с енергия, защото са непрекъснато в движение, като автоматичните часовници без батерии.
Има много тъпи Стрелкини, признавам. Правят се на много важни, разни пластични операции, много модерни работи, много тежки, ала бала, обаче винаги са страшни купонджийки. Познавам и големи интригантки Стрелкини, само че там съм склонна да им прасна по един асцендент Рак или Скорпион, може и Теле. Тва е мое мнение, не казвам че съм права.
Стрелчока винаги иска да говори, да дудне, да ходи, да разглежда. Той е жаден за света и света е жаден за него. Ако впрегнете всички Стрелци на Земята и ги накарате да я въртят, можете да сте сигурни, че никога няма да спре.
Наистина сме склонни към депресии и много самовглеждане и задълбаване. Обичаме да си създаваме драми, да пишеме сценарии и да си правим филми. После бързо ни минава и обръщаме другата страна. Не си мислете че на нас ни е лесно и непрекъснато сме весели. На нас най-много от всички ни личи настроението на мутрата, другите поне могат да го прикрият, особено земните, че са по-уравновесени. Нас можете да ни вдигнете във въздуха с цвете, добра дума и усмивка, но можете да ни разбиете сърцето с една лоша дума или лош намек, дори да няма общо с нас.
Ние не искаме никой да е нещастен. Ако зависи от нас, всичко ще е цветя и рози и ще има много любов, секс и деца. Не сме лоши. Това ни носи неприятности - споделяме и се откриваме от раз, няма какво да се крие. Горделиви сме, имаме достойнство и рядко признаваме грешките си. Трябва да изпитаме всичко на собствен гръб за да го усетим. Не ни плаши болката, не се плашим от работа и спорт, не се плашим от деца и домакинство. Обаче можеме да сме много мързеливи и инатливи.
На моменти изключвам и нищо не ми дреме. Казала съм си, че тва си е моя ден и който иска да се е.е, аз искам да лежа, да пърдя и да си гледам ТВ. Другите да се оправят. Който иска съвет- да звъни и в 2 през нощта, аз лягам късно